Εγώ πιστεύω ότι κάνουν πρωκτικό αλλά δεν προτιμούν τους άντρες τους ,αλλά τους εραστές τους γιατί τους αρέσει σαν ενοχή απόλαυση αυτό και το κάνουν κρυφά με γκόμενους βγάζουν βίτσια
Δεν ξερω για τις ελληνίδες αλλά εγω ξεκινησα απο το καλοκαιρι να γαμιεμαι εντατικά και τωρα καταλαβα τι έχανα τόσα χρονια που ηταν απαραβίαστος ο πισινός μου.
Δεν ξερω για τις ελληνίδες αλλά εγω ξεκινησα απο το καλοκαιρι να γαμιεμαι εντατικά και τωρα καταλαβα τι έχανα τόσα χρονια που ηταν απαραβίαστος ο πισινός μου.
Δες το και από την άλλη όμως... Εφόσον υπάρχει έλλειψη από ένα άξιο λόγου κυριακάτικο θέμα, μας δώθηκε η ευκαιρία να μετατρέψουμε το παρόν θέμα - έστω για σήμερα - σε ιμιτασιόν κυριακάτικο και να του αφιερώσουμε εποικοδομητικά τον χρόνο μας...