ARIS einai re
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 6.157
- Πόντοι
- 1.056
Αν δε τον θες απλά για διακοσμητικό στείλε μήνυμα.Ναι μωρό μου, λες να φτιάχνουμε κώλο για διακόσμηση μόνο;
Αν δε τον θες απλά για διακοσμητικό στείλε μήνυμα.Ναι μωρό μου, λες να φτιάχνουμε κώλο για διακόσμηση μόνο;
Εγώ πάντως μέχρι τώρα στα 29 μου όλες οι φοιτήτριες το γούσταραν. Και όσες όχι, θέλουν τον τρόπο τους… Βουρ συναγωνιστές, το κωλαρακι έχει άλλη χάρη..Τελικά δίνουν κώλο ή όχι? Ειδικα οι θεσσαλονικες μας νοιάζει
Όλες οι παροιμίες είναι μλκιεςΔεν έχω βρεί ακόμα παροιμία που να μην ισχύει, εν προκειμένω:
"Με σάλιο και υπομονή ο κώλος γίνεται μουνί"
Αν την έκανες χρυσή και δεν στο έδωσε, πρέπει να έχει το χρυσό μ***..Αν δώσει η Ελένη με τα τατούαζ, που ήταν μέχρι οερσι Θεσσαλονίκη (τώρα Ηράκλειο )τότε δίνουν Ναι.
Χρυσή την έχω κάνει την άτιμη.
Ποιά είναι αυτή;Αν δώσει η Ελένη με τα τατούαζ, που ήταν μέχρι οερσι Θεσσαλονίκη (τώρα Ηράκλειο )τότε δίνουν Ναι.
Χρυσή την έχω κάνει την άτιμη.
Πρέπει να κατέβεις ΑθήναΝαι μωρό μου, λες να φτιάχνουμε κώλο για διακόσμηση μόνο;
και πως θα σε βρουμε?Ναι μωρό μου, λες να φτιάχνουμε κώλο για διακόσμηση μόνο;
Τον δινεις δλδ?!Ναι μωρό μου, λες να φτιάχνουμε κώλο για διακόσμηση μόνο;
Στατιστικά από το δικό μου excel, δεν γενικεύω:
Δίνουν φουλ σε Θεσσαλία, Πάτρα - Πύργο και Σέρρες - Καβάλα.
Στην υπόλοιπη επικράτεια περίπου 1 στις 3 και ανάλογα με την περίπτωση. Δε δίνουν by default σε όλους.
Γίνε πρέσβηρα καλής θέλησης. Μύησε όσες μπορείς, μπορείς να φέρεις την αλλαγή.Εγω γαμιεμαι φουλ πάντως απο κωλο
μπα! που να καθονται και να χαλανε το μακιγιαζ τους και εκει!!!Τελικά δίνουν κώλο ή όχι? Ειδικα οι θεσσαλονικες μας νοιάζει
Φίλε σήμερα στο καφέ είδα μια την έκανα γύρω στα 60 και έπαθα πλάκα. Μέση δαχτυλίδι βυζιά τούμπανο και καυκοφατσα κοιτούσα ξανά κοιτούσα λέω τι έγινε ρε με τις γιαγιάδες;
Και την πήρες;Δεν θα ξεχάσω από γκομενετο που μου είχα πει έχω ενα καλό κ έναν κακό νέο
Το κακό είναι ότι έχω περίοδο το καλό είναι ότι μπορείς να με πάρεις από κωλο