όχι μόνο γαμιούνται κατακαραξεσκίζονται εκτός αν πέσεις σε ειδική περίπτωση και καθυστερήσει λίγο καιρό αλλά μετά εχχεεεεεεε!!!!!Ναι οι ρουφιάνες...από κει βγήκε το... και αν σου κάτσει....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γαμιούνται απ' τον κώλο οι Ελληνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ευκωλόπιστος
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
στο παίζουν παρθένες του κώλου οι περισσότερες αλλά μετά... βλέπεις ότι είναι δουλεμένη η τρυπούλα.όχι μόνο γαμιούνται κατακαραξεσκίζονται εκτός αν πέσεις σε ειδική περίπτωση και καθυστερήσει λίγο καιρό αλλά μετά εχχεεεεεεε!!!!!
Επισκέπτης
Δε νομίζω ρε μάγκες. Την κύρια πόρτα ναι, την έχουν κάνει αεροδρόμιο. ;)
Ο κωλ0ς είναι κόλαση και το μο@νί πηγάδι μα όποιος κώλ0 δε γευτεί τυφλός θα πάει στον Άδη
galanomatis
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
εδω δεν γαμιουνταιαπο μπρος εσυ πας απο πισω?
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Σχεδον ολες οσες εχω γνωρισει του δινουν και καταλαβαινει.Απλως αν σε θελουν για σοβαρα το παιζουν καπως δυσκολες.Αλλα μετα ...
για ποιο λογο το παιζουν δυσκολες αμα σε θελουν για "σοβαρο"? α ναι ξεχασα για να μην τις πουν πουτανες οι "αντιστοιχοι" γκομενοι που πανε και βρισκουν
υ.γ. ποια ειναι τα στοιχεια που καθιστουν καποιον "σοβαρο" μεσα στην πρωτη εβομαδα??? για να ξερω την επομενη φορα που θα βρω εναν για "σοβαρο" να μην του κατσω ευκολα να του το παιξω κυρια
την στατιστική ποιος την εβγαλε?για ποιο λογο να θες να πηδηξεις μια γκομενα απο τον κωλο?εκτος φυσικα αν εισαι κρυφοπουστας,οπως το 90% αυτων που γουσταρουν κωλο.
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
την στατιστική ποιος την εβγαλε?
αυτοι που θελουν τη γκομενα "σοβαρη" και να μη δινει κωλο....γιαυτο και αυτες οταν βλεπουν καποιον για "σοβαρα" δε δινουν κωλο....ετσι εξηγουνται ολα
για να είμαι ειλικρινής πρώτη φορά ακούω κάτι τετοιο "φιλε"!κοινο μυστικο ειναι ρε φιλε.τι ποιος την εβγαλε?πρωτη φορα το ακους δηλαδη?
;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)αυτοι που θελουν τη γκομενα "σοβαρη" και να μη δινει κωλο....γιαυτο και αυτες οταν βλεπουν καποιον για "σοβαρα" δε δινουν κωλο....ετσι εξηγουνται ολα
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
αυτοι που θελουν τη γκομενα "σοβαρη" και να μη δινει κωλο....γιαυτο και αυτες οταν βλεπουν καποιον για "σοβαρα" δε δινουν κωλο....ετσι εξηγουνται ολα
Εμένα οι σοβαρές, μου έχουν δώσει όλες, και μετά ζητούσαν γάμο...
Βέβαια κι εγώ τους έλεγα, "αν δεν δώσεις στον άνθρωπό σου, στον άντρα σου, πού θα δώσεις;"
καλό!!!!!!! Ωραία ατάκα!!!!Βέβαια κι εγώ τους έλεγα, "αν δεν δώσεις στον άνθρωπό σου, στον άντρα σου, πού θα δώσεις;"
Επισκέπτης
Ετσι είναι Νίτσα αντιθετως τα ξηγημενα και απελευθερωμενα γκομενακια κανουν οτι τους ορισει η κ@βλα τους αν θελουν να πηδηχτουν απ τη πρωτη φορα απο κωλ0 ή οχι το κανουν... Χρειαζεται βεβαια να εχουν και ξηγημενους γκομενους που οταν τους καθεται η αλλη με τη πρωτη δεν τους πιανουν οι ανησυχιες και δεν τρεχουν στον αφροδισιολογο μπας και τους κολλησε τπτ το πουτανακι...
Παρόμοια θέματα
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 127
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 89
- Εμφανίσεις
- 18K
- Απαντήσεις
- 21