amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.019
- Πόντοι
- 22.785
Σου δειχνη τον δρομο μιας και εσυ δεν γνωριζης τα κατατοπια
είναι ο master του άκαποτου..........
ψοφαη για κολαρακι ΑΚΑΠΟΤΟ......
Βεβαια και έγω ε.
Σου δειχνη τον δρομο μιας και εσυ δεν γνωριζης τα κατατοπια
Υπαρχει καμια να τον παιρνει απο την μυτη ???
μαλλον θα προκειται για το πουλι-σουβλι!!!!Eγώ θέλω να δω το πουλί που χωράει στο ρουθούνι... εκτος αν ΚΑΙ εδώ με σάλιο και υπομονή...
58 ωραιος ο φιλος;;;;;;;;;;;πριν λίγο καιρό με ρώτησε ένας φίλος αν μια συγκεκριμένη γκόμενά δίνει κώλο... Χωρίς σκέψη του είπα την εξής ατάκα : "δεν υπάρχει γυναίκα που να μην δίνει κώλο.... υπάρχουν μόνο άντρες που δεν ξέρουν να τον πάρουν..."
Αν το σκεφτείτε λίγο αυτή είναι η αλήθεια... Υπάρχει κανένας εδώ που μπορεί να πει με σιγουριά ότι η x γκόμενα που του αρνήθηκε κουλούρι δεν το χει προσφέρει με πολύ καύλα σε άλλον άντρα?? Εγώ προσωπικά όχι...
Ρώτα στο λάος - ο Ψινάκης με το Ρουβά πρέπει να έριξαν κι αυτό το προπύργιο.Eγώ θέλω να δω το πουλί που χωράει στο ρουθούνι... εκτος αν ΚΑΙ εδώ με σάλιο και υπομονή...
Τπ βασικοτερο ειναι ακριβως αυτο..Και επισης σε οτι κανουμε στο σεξ να το παιρνουμε και να δειχνουμε οτι ειναι κατι το φυσιολογικο..Οχι κατι το extreme..ουτε για μαγκια και υποτιμηση..Mωρέ άμα βρεις καυλιάρα ψωλαρπάχτρα κ δέσει η χημεία... γαμιούνται όχι μόνο από τον κώλο αλλά κι απ' τ' αυτιά κ τα ρουθούνια!
πριν λίγο καιρό με ρώτησε ένας φίλος αν μια συγκεκριμένη γκόμενά δίνει κώλο... Χωρίς σκέψη του είπα την εξής ατάκα : "δεν υπάρχει γυναίκα που να μην δίνει κώλο.... υπάρχουν μόνο άντρες που δεν ξέρουν να τον πάρουν..."
Αν το σκεφτείτε λίγο αυτή είναι η αλήθεια... Υπάρχει κανένας εδώ που μπορεί να πει με σιγουριά ότι η x γκόμενα που του αρνήθηκε κουλούρι δεν το χει προσφέρει με πολύ καύλα σε άλλον άντρα?? Εγώ προσωπικά όχι...
Φιλε amjik ετσι ειναι οταν ο αλλος ειναι [size=17pt]αγαρπος[/size]και δεν ξερη πως να το χειριστη για να φαη το κουλουρι ποτε δεν προκειται να του το δωση καποια, ενω οταν ξερη οχι μονο θα το φαη αλλα θα ακουση και το ευχαριστω ηταν ωραιο58 ωραιος ο φιλος;;;;;;;;;;;
Εδω δεν εχει σαλιο και υπομονη το πουλι ετσι κι αλλιως δεν χωραει αλλα χωραει τοEγώ θέλω να δω το πουλί που χωράει στο ρουθούνι... εκτος αν ΚΑΙ εδώ με σάλιο και υπομονή...
Πουτάνες είναι έτσι κ'αλλιώς!!!Και όσες δίνουν κώλο καλά κάνουν... Μη βγει κανας εξυπνακίδης και πει " βρε τις πουτάνες"
Πουτάνες είναι έτσι κ'αλλιώς!!!
Kalitera i gineka na einai poutana sto swma para poutana stin psixi...Πουτάνες είναι έτσι κ'αλλιώς!!!
Kalitera i gineka na einai poutana sto swma para poutana stin psixi...
σωστο κι αυτο!!!!Kalitera i gineka na einai poutana sto swma para poutana stin psixi...
Kalitera i gineka na einai poutana sto swma para poutana stin psixi...
απο τη μια εχεις δικιο,απ την αλλη καλυτερα θα ηταν να μην ξεψαρωνανε τοσο κ να μην ηταν καθολου πουτανες.αλλα γινεται?δεν γινεται....με το που καταλαβουν τι εχουν στο βρακι,μπρος πισω,το δινουν συνεχεια κ παντουKalitera i gineka na einai poutana sto swma para poutana stin psixi...
συμφωνούμε..Kalitera i gineka na einai poutana sto swma para poutana stin psixi...