πριν λίγο καιρό με ρώτησε ένας φίλος αν μια συγκεκριμένη γκόμενά δίνει κώλο... Χωρίς σκέψη του είπα την εξής ατάκα : "δεν υπάρχει γυναίκα που να μην δίνει κώλο.... υπάρχουν μόνο άντρες που δεν ξέρουν να τον πάρουν..."
Αν το σκεφτείτε λίγο αυτή είναι η αλήθεια... Υπάρχει κανένας εδώ που μπορεί να πει με σιγουριά ότι η x γκόμενα που του αρνήθηκε κουλούρι δεν το χει προσφέρει με πολύ καύλα σε άλλον άντρα?? Εγώ προσωπικά όχι...
πριν λίγο καιρό με ρώτησε ένας φίλος αν μια συγκεκριμένη γκόμενά δίνει κώλο... Χωρίς σκέψη του είπα την εξής ατάκα : "δεν υπάρχει γυναίκα που να μην δίνει κώλο.... υπάρχουν μόνο άντρες που δεν ξέρουν να τον πάρουν..."
Αν το σκεφτείτε λίγο αυτή είναι η αλήθεια... Υπάρχει κανένας εδώ που μπορεί να πει με σιγουριά ότι η x γκόμενα που του αρνήθηκε κουλούρι δεν το χει προσφέρει με πολύ καύλα σε άλλον άντρα?? Εγώ προσωπικά όχι...
Τπ βασικοτερο ειναι ακριβως αυτο..Και επισης σε οτι κανουμε στο σεξ να το παιρνουμε και να δειχνουμε οτι ειναι κατι το φυσιολογικο..Οχι κατι το extreme..ουτε για μαγκια και υποτιμηση..
Φιλε amjik ετσι ειναι οταν ο αλλος ειναι [size=17pt]αγαρπος[/size]και δεν ξερη πως να το χειριστη για να φαη το κουλουρι ποτε δεν προκειται να του το δωση καποια, ενω οταν ξερη οχι μονο θα το φαη αλλα θα ακουση και το ευχαριστω ηταν ωραιο
απο τη μια εχεις δικιο,απ την αλλη καλυτερα θα ηταν να μην ξεψαρωνανε τοσο κ να μην ηταν καθολου πουτανες.αλλα γινεται?δεν γινεται....με το που καταλαβουν τι εχουν στο βρακι,μπρος πισω,το δινουν συνεχεια κ παντου