amerikanaki
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Τοσα χρονια προυπηρεσια το εμαθα το αθλημα
Ε αφου μ αρεσουν και οι δυο τρυπες αυτο ελειπε να μην το κατεχω
ΑΞΙΟΣ!
edit_Duracell: Διόρθωση παράθεσης
[/quoteΑΞΙΟΣ!
Προχθες που ηταν η αλλη κατω δεν την πηρες για ρωτα και εκεινη τι λεει
ωρε πουστη με εφτιαξες τωρα μαλον θα κανω καμια τσαρκα.
φιλε μου οι Ρουμανες οσο και πουτανες να τις λενε και να ειναι......εχουν δικιο σ αυτο που λενε! η ζωη τις εχει μαθει να λενε τα πραγματα με το ονομα τους και να δυνατες ωστε να ξερουν να ανταπεξελθουν!
οσο και να πειραζει καποιους,δυστυχως ειναι η αληθεια! εχουν πολυ τσαγανο και λογικο γιατι ζησαν δυσκολες εποχες επι Τσαουσεσκου κλπ πεινα φτωχεια στερησεις κλπ!
αλλα σορυ εγω ειμαι επιφυλακτικος με τις Ρουμανες για την πονηρια τους! για να πετυχουν τον σκοπο τους παταν επι πτωματων! οχι οτι την σημερον ημερα δεν υπαρχουν και Ελληνιδες πουτανιτσες και εκματαλευτριες αλλα profitoarele (αν εχεις και ρουμανα ξερει τι σημαινει αν ξερεις και συ καλως)σαν τις Ρουμανες δεν υπαρχουν!
και στο λεω με οχι εμπειρια μιας Ρουμανας και δυο αλλα με εμπειρια να ζω τον ιδιο τον λαο!
τεσπα αν και σπανια βρισκεις εξαιρεσεις που ισως και υπαρχουν....για αυτο λενε οτι στην λασπη και στα σκατα βρισκεις χρυσο.....ο νοων νοειτο!
ο καθενας κανει οτι τον φωτισει ο Θεος και ειναι υπευθυνος των πραξεων του!
Ορμααααααααααααααααααααενα εχω να πω........ της Δαναης δεν παιζεται με τιποτα
οσες φορες και να την παρης ο πουτσος σου
παντα θα μπαινη σφιχτα..........
ωρε πουστη με εφτιαξες τωρα μαλον θα κανω καμια τσαρκα.
Προσπαθω παντα να φερομαι σωστα τι στιγμη που πρεπηauthor=amerikanaki link=topic=40083.msg1299078#msg1299078 date=1252317166]
ΑΞΙΟΣ!
Δεν συγκρατιεται με τιποτα τωρα υγραθηκε για τα καλαΣυγκρατήσουυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!
Δεν συγκρατιεται με τιποτα τωρα υγραθηκε για τα καλα
Σιγουρα θα το θελη τοσο καιρο θα ειναι πιασμενος τωραagiana να πεασω να σε παρω να παμε κατα Σολωμου;;;;;;;;;;;;
Πολύ καύλα πάνω στην καύλα?Με λιγο σαλιο και υγρα απο το μουνι και πολυ καυλα επανω στην καυλα ο σφικτηρας ανοιγη για τα καλα
Σιγουρα θα το θελη τοσο καιρο θα ειναι πιασμενος τωρα
Ενταξη ρε φιλε ξεχασα να βαλω το ,κομαΠολύ καύλα πάνω στην καύλα?
Γιώργκο, μας γκαύλωσες το ξέρεις?
Ειναι μεσα και ο φιλοςεκλεισε για 4.15.
Ειναι μεσα και ο φιλος
Σου δειχνη τον δρομο μιας και εσυ δεν γνωριζης τα κατατοπιαxωρις τον agiana χανομαι.............