EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 96
- Like
- 11.332
- Πόντοι
- 17.885
Κι εμένα
αλλά γαμώ την τρέλα μου μην τα παίρνεις προσωπικά
Σε μένα κάνεις παράθεση, λογικό να τα πάρω προσωπικά!
Κι εμένα
αλλά γαμώ την τρέλα μου μην τα παίρνεις προσωπικά
ολοι εχουνε προβληματα απλα εδω μπαινουμε για να χαλαρωσουμε λιγο..... ;)Ε μωρε, όσο να ναι φταίνε και οι ζέστες, η κούραση της χρονιάς, τα κάθε προσωπικά προβλήματα του καθενός, ο χαρακτήρας που έχει...Και γω θα ηρεμήσω, όλο και κανά μαλάκα θα βουτήξω στο δρόμο!!
Εγώ σκέφτομαι πολύ σοβαρά να πάρω σάκο του μποξ στο σπίτι. Δεν λέει να πλακώνεσαι στο δρόμο. Δεν είμαστε πιτσιρικάδες πιαΕ μωρε, όσο να ναι φταίνε και οι ζέστες, η κούραση της χρονιάς, τα κάθε προσωπικά προβλήματα του καθενός, ο χαρακτήρας που έχει...Και γω θα ηρεμήσω, όλο και κανά μαλάκα θα βουτήξω στο δρόμο!!
Εγώ σκέφτομαι πολύ σοβαρά να πάρω σάκο του μποξ στο σπίτι. Δεν λέει να πλακώνεσαι στο δρόμο. Δεν είμαστε πιτσιρικάδες πια
Σε μένα κάνεις παράθεση, λογικό να τα πάρω προσωπικά!
Δυο χρόνια πυγμαχία στη θρυλική ομάδα του Άρεως αγόρι μου. Πριν 20 χρόνια βέβαιαΠάρε, θα σου κάνω μαθήματα!
Δυο χρόνια πυγμαχία στη θρυλική ομάδα του Άρεως αγόρι μου. Πριν 20 χρόνια βέβαια
Πάσο τότεοκ το κατέχεις τότε, αν και ξέρω παραπάνω είδη από σένα!
Μόνο αν σε γουστάρουν πολύ δίνουν κώλο οι Ελλεηνίδες και με τον καιρό...
όπως λέει και η Ρουμάνα μου αν θές να κατακτήσεις έναν άντρα δωστου σεξ...
Αν θέλεις να κρατήσεις έναν άντρα δωσ του περισσότερα στο σέξ...
Συμφωνώ και εγώ με το παλληκάρι που ανέφερε την διαπίστωση των αλλοδαπών ιεροδούλων για την εμμονή των Ελλήνων αντρών με τους κώλους... τα ίδια έχω ακούσει ακριβώς...
Καλημέρα σε όλους/όλες
Γιες ρε γαμώτο μου, αλλά εφόσον δεν ξέρω πώς γαμάς δε θα το έκρινα ποτέ
Συζήτηση κάνουμε, γενικά μιλάμε
Μά αν τα δώσεις όλα με την μία... τί θα μείνει να σε εξιτάρει? ;)Ναι σ'αυτό συμφωνώ, οι περισσότερες όντως με τον καιρό...
Δεν μπορώ να το εξηγήσω πάντως, κι εγώ δε δίνω με την πρώτη...
Θα το σκεφτώ, όντως είναι παράξενο χμμμμμ...
Επίσης πολύ σωστή επισήμανση...Και απ τα αυτιά τον τρώνε όταν σε μάθουν και είναι άνετες μαζί σου. Εξαιρούνται οι κομπλεξικές (ανεξαρτήτου ηλικίας). Και φυσικά πάντα είναι το πώς το ζητάει κανείς, ο τρόπος.
φιλε μου οι Ρουμανες οσο και πουτανες να τις λενε και να ειναι......εχουν δικιο σ αυτο που λενε! η ζωη τις εχει μαθει να λενε τα πραγματα με το ονομα τους και να δυνατες ωστε να ξερουν να ανταπεξελθουν!Μόνο αν σε γουστάρουν πολύ δίνουν κώλο οι Ελλεηνίδες και με τον καιρό...
όπως λέει και η Ρουμάνα μου αν θές να κατακτήσεις έναν άντρα δωστου σεξ...
Αν θέλεις να κρατήσεις έναν άντρα δωσ του περισσότερα στο σέξ...
Συμφωνώ και εγώ με το παλληκάρι που ανέφερε την διαπίστωση των αλλοδαπών ιεροδούλων για την εμμονή των Ελλήνων αντρών με τους κώλους... τα ίδια έχω ακούσει ακριβώς...
Καλημέρα σε όλους/όλες
Φίλε thanossφιλε μου οι Ρουμανες οσο και πουτανες να τις λενε και να ειναι......εχουν δικιο σ αυτο που λενε! η ζωη τις εχει μαθει να λενε τα πραγματα με το ονομα τους και να δυνατες ωστε να ξερουν να ανταπεξελθουν!
οσο και να πειραζει καποιους,δυστυχως ειναι η αληθεια! εχουν πολυ τσαγανο και λογικο γιατι ζησαν δυσκολες εποχες επι Τσαουσεσκου κλπ πεινα φτωχεια στερησεις κλπ!
αλλα σορυ εγω ειμαι επιφυλακτικος με τις Ρουμανες για την πονηρια τους! για να πετυχουν τον σκοπο τους παταν επι πτωματων! οχι οτι την σημερον ημερα δεν υπαρχουν και Ελληνιδες πουτανιτσες και εκματαλευτριες αλλα profitoarele (αν εχεις και ρουμανα ξερει τι σημαινει αν ξερεις και συ καλως)σαν τις Ρουμανες δεν υπαρχουν!
και στο λεω με οχι εμπειρια μιας Ρουμανας και δυο αλλα με εμπειρια να ζω τον ιδιο τον λαο!
τεσπα αν και σπανια βρισκεις εξαιρεσεις που ισως και υπαρχουν....για αυτο λενε οτι στην λασπη και στα σκατα βρισκεις χρυσο.....ο νοων νοειτο!
ο καθενας κανει οτι τον φωτισει ο Θεος και ειναι υπευθυνος των πραξεων του!
χερομαι που εισαι συνηδιτοποιημενος, που ξερεις και μιλας λογικα!Φίλε thanoss
Συμφωνώ απόλυτα σε όσα αναφέρεις για τις Ρουμάνες και γνωρίζω πως έχεις μεγάλη εμπειρία από τον ίδιο τον λαό... εξ'ού και προσέχω ό,τι γράφεις σχετικά. Profitoarele είναι σίγουρα και δεν υπάρχουν καλύτερες σε αυτή την ειδικότητα το γνωρίζω. Αν σου πουλήσουν την παραμύθα με απώτερο σκοπό το δάγκωμα το κάνουν τόσο καλά που δεν θα μπορείς να διακρίνεις που είναι η αλήθεια και πού το ψέμα. Αυτό που ξέρω με σιγουριά όμως είναι πως αν δεν σε γουστάρουν στο δείχνουν κατάμουτρα. Το ρητό που αναφέρεις το ξέρω με διαμάντια... αλλά έχω πάψει εδώ και αρκετό καιρό να αναζητώ τέτοια... Anyway χρησιμοποιήσα την Ρουμάνα μου περισσότερο χάριν αστεϊσμού... Η αλήθεια είναι πως αυτό που έγραψα κάπου το έχω ακούσει και δεν μου το είπε η Ρουμάνα, όταν όμως της το μετέφερα... γέλασε με νόημα και με ρώτησε ποια μου το είπε αυτό...
Γηράσκω αει διδασκόμενος φίλε Θάνο...χερομαι που εισαι συνηδιτοποιημενος, που ξερεις και μιλας λογικα!
αλλοι ισως να το παιρνανε στραβα! (συνηθως αυτοι που το παιρνουν στραβα ειναι και αυτοι που δεν ξερουν) ;)