Νέα

Γαμιούνται απ' τον κώλο οι Ελληνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ευκωλόπιστος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (2 μέλη και 18 επισκέπτες)

Γαμιούνται απ' τον κώλο οι Ελληνίδες και πόσο συχνά?

• Ποτέ (τι πράγματα είναι αυτά)

Ψήφοι: 149 7,8%
  • Μια φορά (έτυχε)

Ψήφοι: 179 9,3%
  • Πότε-πότε (άμα καυλώσει)

Ψήφοι: 788 41,1%
  • Συχνά (της αρέσει)

Ψήφοι: 541 28,2%
  • Πάντα (τρελαίνεται)

Ψήφοι: 260 13,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.917

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Ε μωρε, όσο να ναι φταίνε και οι ζέστες, η κούραση της χρονιάς, τα κάθε προσωπικά προβλήματα του καθενός, ο χαρακτήρας που έχει...Και γω θα ηρεμήσω, όλο και κανά μαλάκα θα βουτήξω στο δρόμο!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ολοι εχουνε προβληματα απλα εδω μπαινουμε για να χαλαρωσουμε λιγο..... ;)

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ε μωρε, όσο να ναι φταίνε και οι ζέστες, η κούραση της χρονιάς, τα κάθε προσωπικά προβλήματα του καθενός, ο χαρακτήρας που έχει...Και γω θα ηρεμήσω, όλο και κανά μαλάκα θα βουτήξω στο δρόμο!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Εγώ σκέφτομαι πολύ σοβαρά να πάρω σάκο του μποξ στο σπίτι. Δεν λέει να πλακώνεσαι στο δρόμο. Δεν είμαστε πιτσιρικάδες πια

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.332
Πόντοι
17.885

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Μόνο αν σε γουστάρουν πολύ δίνουν κώλο οι Ελλεηνίδες και με τον καιρό...
όπως λέει και η Ρουμάνα μου αν θές να κατακτήσεις έναν άντρα δωστου σεξ...
Αν θέλεις να κρατήσεις έναν άντρα δωσ του περισσότερα στο σέξ...

Συμφωνώ και εγώ με το παλληκάρι που ανέφερε την διαπίστωση των αλλοδαπών ιεροδούλων για την εμμονή των Ελλήνων αντρών με τους κώλους... τα ίδια έχω ακούσει ακριβώς...

Καλημέρα σε όλους/όλες

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166

Συμφωνώ και εγώ με το παλληκάρι που ανέφερε την διαπίστωση των αλλοδαπών ιεροδούλων για την εμμονή των Ελλήνων αντρών με τους κώλους... τα ίδια έχω ακούσει ακριβώς...

Καλημέρα σε όλους/όλες

Ναι σ'αυτό συμφωνώ, οι περισσότερες όντως με τον καιρό...

Δεν μπορώ να το εξηγήσω πάντως, κι εγώ δε δίνω με την πρώτη...  :think:
Θα το σκεφτώ, όντως είναι παράξενο χμμμμμ...

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Ναι σ'αυτό συμφωνώ, οι περισσότερες όντως με τον καιρό...

Δεν μπορώ να το εξηγήσω πάντως, κι εγώ δε δίνω με την πρώτη...  :think:
Θα το σκεφτώ, όντως είναι παράξενο χμμμμμ...
Μά αν τα δώσεις όλα με την μία... τί θα μείνει να σε εξιτάρει? ;)
Όλα τα δωσα για σένα τίποτα δεν κράτησα που λέει και ο ποιητής...

johndee

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Και απ τα αυτιά τον τρώνε όταν σε μάθουν και είναι άνετες μαζί σου. Εξαιρούνται οι κομπλεξικές (ανεξαρτήτου ηλικίας). Και φυσικά πάντα είναι το πώς το ζητάει κανείς, ο τρόπος. :fuck1:

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Και απ τα αυτιά τον τρώνε όταν σε μάθουν και είναι άνετες μαζί σου. Εξαιρούνται οι κομπλεξικές (ανεξαρτήτου ηλικίας). Και φυσικά πάντα είναι το πώς το ζητάει κανείς, ο τρόπος. :fuck1:
Επίσης πολύ σωστή επισήμανση...

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66

Καλημέρα σε όλους/όλες
φιλε μου οι Ρουμανες οσο και πουτανες να τις λενε και να ειναι......εχουν δικιο σ αυτο που λενε! η ζωη τις εχει μαθει να λενε τα πραγματα με το ονομα τους και να δυνατες ωστε να ξερουν να ανταπεξελθουν!
οσο και να πειραζει καποιους,δυστυχως ειναι η αληθεια! εχουν πολυ τσαγανο και λογικο γιατι ζησαν δυσκολες εποχες επι Τσαουσεσκου κλπ πεινα φτωχεια στερησεις κλπ!
αλλα σορυ εγω ειμαι επιφυλακτικος με τις Ρουμανες για την πονηρια τους! για να πετυχουν τον σκοπο τους παταν επι πτωματων! οχι οτι την σημερον ημερα δεν υπαρχουν και Ελληνιδες πουτανιτσες και εκματαλευτριες αλλα profitoarele (αν εχεις και ρουμανα ξερει τι σημαινει αν ξερεις και συ καλως)σαν τις Ρουμανες δεν υπαρχουν!
και στο λεω με οχι εμπειρια μιας Ρουμανας και δυο αλλα με εμπειρια να ζω τον ιδιο τον λαο!
τεσπα αν και σπανια βρισκεις εξαιρεσεις που ισως και υπαρχουν....για αυτο λενε οτι στην λασπη και στα σκατα βρισκεις χρυσο.....ο νοων νοειτο!
ο καθενας κανει οτι τον φωτισει ο Θεος και ειναι υπευθυνος των πραξεων του!

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
φιλε μου οι Ρουμανες οσο και πουτανες να τις λενε και να ειναι......εχουν δικιο σ αυτο που λενε! η ζωη τις εχει μαθει να λενε τα πραγματα με το ονομα τους και να δυνατες ωστε να ξερουν να ανταπεξελθουν!
οσο και να πειραζει καποιους,δυστυχως ειναι η αληθεια! εχουν πολυ τσαγανο και λογικο γιατι ζησαν δυσκολες εποχες επι Τσαουσεσκου κλπ πεινα φτωχεια στερησεις κλπ!
αλλα σορυ εγω ειμαι επιφυλακτικος με τις Ρουμανες για την πονηρια τους! για να πετυχουν τον σκοπο τους παταν επι πτωματων! οχι οτι την σημερον ημερα δεν υπαρχουν και Ελληνιδες πουτανιτσες και εκματαλευτριες αλλα profitoarele (αν εχεις και ρουμανα ξερει τι σημαινει αν ξερεις και συ καλως)σαν τις Ρουμανες δεν υπαρχουν!
και στο λεω με οχι εμπειρια μιας Ρουμανας και δυο αλλα με εμπειρια να ζω τον ιδιο τον λαο!
τεσπα αν και σπανια βρισκεις εξαιρεσεις που ισως και υπαρχουν....για αυτο λενε οτι στην λασπη και στα σκατα βρισκεις χρυσο.....ο νοων νοειτο!
ο καθενας κανει οτι τον φωτισει ο Θεος και ειναι υπευθυνος των πραξεων του!
Φίλε thanoss
Συμφωνώ απόλυτα σε όσα αναφέρεις για τις Ρουμάνες και γνωρίζω πως έχεις μεγάλη εμπειρία από τον ίδιο τον λαό... εξ'ού και προσέχω ό,τι γράφεις σχετικά. Profitoarele είναι σίγουρα και δεν υπάρχουν καλύτερες σε αυτή την ειδικότητα το γνωρίζω. Αν σου πουλήσουν την παραμύθα με απώτερο σκοπό το δάγκωμα το κάνουν τόσο καλά που δεν θα μπορείς να διακρίνεις που είναι η αλήθεια και πού το ψέμα. Αυτό που ξέρω με σιγουριά όμως είναι πως αν δεν σε γουστάρουν στο δείχνουν κατάμουτρα. Το ρητό που αναφέρεις το ξέρω με διαμάντια... αλλά έχω πάψει εδώ και αρκετό καιρό να αναζητώ τέτοια... Anyway χρησιμοποιήσα την Ρουμάνα μου περισσότερο χάριν αστεϊσμού... Η αλήθεια είναι πως αυτό που έγραψα κάπου το έχω ακούσει και δεν μου το είπε η Ρουμάνα, όταν όμως της το μετέφερα... γέλασε με νόημα και με ρώτησε ποια μου το είπε αυτό...

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Φίλε thanoss
Συμφωνώ απόλυτα σε όσα αναφέρεις για τις Ρουμάνες και γνωρίζω πως έχεις μεγάλη εμπειρία από τον ίδιο τον λαό... εξ'ού και προσέχω ό,τι γράφεις σχετικά. Profitoarele είναι σίγουρα και δεν υπάρχουν καλύτερες σε αυτή την ειδικότητα το γνωρίζω. Αν σου πουλήσουν την παραμύθα με απώτερο σκοπό το δάγκωμα το κάνουν τόσο καλά που δεν θα μπορείς να διακρίνεις που είναι η αλήθεια και πού το ψέμα. Αυτό που ξέρω με σιγουριά όμως είναι πως αν δεν σε γουστάρουν στο δείχνουν κατάμουτρα. Το ρητό που αναφέρεις το ξέρω με διαμάντια... αλλά έχω πάψει εδώ και αρκετό καιρό να αναζητώ τέτοια... Anyway χρησιμοποιήσα την Ρουμάνα μου περισσότερο χάριν αστεϊσμού... Η αλήθεια είναι πως αυτό που έγραψα κάπου το έχω ακούσει και δεν μου το είπε η Ρουμάνα, όταν όμως της το μετέφερα... γέλασε με νόημα και με ρώτησε ποια μου το είπε αυτό...
χερομαι που εισαι συνηδιτοποιημενος, που ξερεις και μιλας λογικα!
αλλοι ισως να το παιρνανε στραβα! (συνηθως αυτοι που το παιρνουν στραβα ειναι και αυτοι που δεν ξερουν) ;)

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
και για να γυρισουμε στο θεματακι μας!!!
μου λεει ενας φιλος μια φορα......μαλακα αν η γυναικα σε αγαπησει και σε εμπιστευτει θα σου δωσει και κωλο....αν σου δωσει κωλο στα χει δωσει ολλα!
εγω πιστευω οτι αν γνωριζεται καλα το ζευγαρι και αν υπαρχει εμπιστοσυνη αληλοσεβασμος και ΧΗΜΕΙΑ θα σου δωσει και κωλο.....όχι οτι αν σου δωσει κωλο στα χει δωσει ολλα και οτι εισαι και ετοιμος να την παντρευτεις!
ποιος μου λεει εμενα οτι αυτο το παραμυθι δεν το λεει και αλλου!!
και κακα τα ψεματα εμεις σαν αντρες το χαβουμε γιατι εκεινη την ωρα σκεφτομαστε με το κατω το κεφαλι!

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
χερομαι που εισαι συνηδιτοποιημενος, που ξερεις και μιλας λογικα!
αλλοι ισως να το παιρνανε στραβα! (συνηθως αυτοι που το παιρνουν στραβα ειναι και αυτοι που δεν ξερουν) ;)
Γηράσκω αει διδασκόμενος φίλε Θάνο...
Αν δεν ήμουν συνειδητοποιημένος... θα είχα καταστραφεί. Αν και ώρες ώρες νομίζω πως αυτή είναι η επιδίωξη μου....
Έλα για να ξυπνάμε....

epivitoras300

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Ο κωλος για τις ελληνιδες εχει ξεπεραστει.Τωρα τον παιρνουν και απο τα αυτια

Stories

Νέο!