You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γαμιούνται απ' τον κώλο οι Ελληνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ευκωλόπιστος
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)
3xw_sapia_x3ria
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Ας μην αρχισουμε τωρα και με την συχνοτητα πολλαπλασιασμου των πουστηδων!!!
jasonbecker
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
Διορθωση τιτλου : Γαμιουνται οι ελληνιδες? Ποιες και ποσο?
Οι Ελληνιδες.
Κανουν πιρσινγκ.Κανουν τατουαζ σχεδον παντου.Γεννανε φυσιολογικα ειτε με καισαρικη τομη.Κανουν λιποαναροφηση.Τρυπανε τις κοιλιες τους και βαζουν σιδερακια.Τοποθετουν δακτυλιδια στο στομαχι για να αδυνατυσουν.Βαζουν σιληκονη στο στηθος.Κανουν λιφτιγκ.Κανουν αποτριχωση ειτε με τσιμπιδακι ειτε με ζεστο κερι.Βγαζουντο φρυδια.Τρυπανε τα αυτια τους κατα κορον,και κατα τα αλλα αμα τους ζητησεις να τις πηδηξεις απο πισω σου λενε οτι πονανε.
Κανουν πιρσινγκ.Κανουν τατουαζ σχεδον παντου.Γεννανε φυσιολογικα ειτε με καισαρικη τομη.Κανουν λιποαναροφηση.Τρυπανε τις κοιλιες τους και βαζουν σιδερακια.Τοποθετουν δακτυλιδια στο στομαχι για να αδυνατυσουν.Βαζουν σιληκονη στο στηθος.Κανουν λιφτιγκ.Κανουν αποτριχωση ειτε με τσιμπιδακι ειτε με ζεστο κερι.Βγαζουντο φρυδια.Τρυπανε τα αυτια τους κατα κορον,και κατα τα αλλα αμα τους ζητησεις να τις πηδηξεις απο πισω σου λενε οτι πονανε.
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
Οι Ελληνιδες.
Λες όποια έχει τατουάζ και πίρσινγκ παντού ή έχει σιλικόνη να μην δίνει κωλο;
Πφ, δαχτυλίδια και σιδεράκια βάζουν και οι άντρες
Τα υπόλοιπα δεν πονάνε ούτε για αστείο τόσο όσο να έχεις έναν μαντράχαλο που δεν έχει ιδέα πώς να φερθεί στον κώλο σου και νομίζει ότι μπορεί να σφυροκοπάει αβέρτα (χωρίς καν σάλιο οι περισσότεροι, μου θέλετε και τσαχπινιές τρομάρα σας)
υγ. τραγική ελεεινίδα εδώ, δίνω κώλο μόνο σε όποιον του φέρεται με στοργή και προδέρμ πριν αρχίσει τις καφρίλες
EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 96
- Like
- 11.332
- Πόντοι
- 17.885
Οι Ελληνιδες.
Αστο μην το ψάχνεις...απλά δέξου το! (είτε το δεχτείς είτε όχι άκρη δεν πρόκεται να βγάλεις αρα...)
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
Αστο μην το ψάχνεις...απλά δέξου το! (είτε το δεχτείς είτε όχι άκρη δεν πρόκεται να βγάλεις αρα...)
Moυαχαχαχαχαχααα ναι ρε, επειδή εσείς είστε μυγιάγγιχτοι και τρέμετε στην ιδέα ότι θα βγάλετε μια τρίχα με τσιμπιδάκι νομίζετε ότι το κατέχετε... για να βάλεις κάτι στον κώλο σου (είπαμε, χωρίς προετοιμασία και ασάλιωτο-σε αυτές τις περιπτώσεις πονάει) και μετά τα λέμε
EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 96
- Like
- 11.332
- Πόντοι
- 17.885
Moυαχαχαχαχαχααα ναι ρε, επειδή εσείς είστε μυγιάγγιχτοι και τρέμετε στην ιδέα ότι θα βγάλετε μια τρίχα με τσιμπιδάκι νομίζετε ότι το κατέχετε... για να βάλεις κάτι στον κώλο σου (είπαμε, χωρίς προετοιμασία και ασάλιωτο-σε αυτές τις περιπτώσεις πονάει) και μετά τα λέμε
δεν έχω βάλει στον κώλο μου τίποτα, αλλά μιλάς σ έναν άνθρωπο που έχει πάνω του πολλά τραύματα και συχνά πυκνά τον πονάνε ακόμα και στα καλά καθούμενα! Ούτε είπα ασάλιωτα και μαλακίες τούμπανα! Αντε μη σε πάρει ο Διάλος πρωινιάτικα!
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
μεγαλε αυτο που χεις γραψει το χω ακουσει σαν στοιχακι....το πιρσινγκ δεν ποναει,μην τρελαθουμε τωρα.....στην κοιλια δεν ξερω αλλα αυτι και φρυδι που εχω τρυπες δεν ποναει!Οι Ελληνιδες.
οσο για τα τατουαζ αν ηξερες δεν θα το λεγες....
ποναει μεν γιατι σε κενταει αλλα εμενα ο πονος μου φενεται γλυκος,χωρια οτι με μια αλοιφουλα η οποια κανει δραση σε κανα μισαωρο περιπου δεν πολυνιωθεις και πονο γιατι σε μουδιαζει, οσο για καισαρικες....τα παντα γινονται με αναισθησιες και οχι οπως μια φορα και εναν καιρο η μαμι στο χωριο που ξεγενουσε !
για το μονο που μπορω να συμφωνησω ειναι η φυσιολογικη γενα οπου εκει πραγματικα δεν περιγραφεται!
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
δεν έχω βάλει στον κώλο μου τίποτα, αλλά μιλάς σ έναν άνθρωπο που έχει πάνω του πολλά τραύματα και συχνά πυκνά τον πονάνε ακόμα και στα καλά καθούμενα! Ούτε είπα ασάλιωτα και μαλακίες τούμπανα! Αντε μη σε πάρει ο Διάλος πρωινιάτικα!
Τι μας λες, τρόμαξα τώρα
Δε δίνουν κώλο γιατί δεν ξέρετε να γαμάτε τον κώλο οι περισσότεροι, δέξου το. Όσοι ξέρουν να χειρίζονται το θέμα χορταίνουν από κώλο
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
ρε συ μην τα παιρνεις πρωινιατικα.....δεν έχω βάλει στον κώλο μου τίποτα, αλλά μιλάς σ έναν άνθρωπο που έχει πάνω του πολλά τραύματα και συχνά πυκνά τον πονάνε ακόμα και στα καλά καθούμενα! Ούτε είπα ασάλιωτα και μαλακίες τούμπανα! Αντε μη σε πάρει ο Διάλος πρωινιάτικα!
καταρχην μην συγκρινουμε μηλα με πορτοκαλια! πονο απο τραυματα με πονο να τον φας απο τον κωλο και πονο τατουαζ πιρσινγκ κλπ που λεει το παληκαρι παραπανω!
φυσικα και δεν συγκρινονται!
Καλά μην τρελαίνεσαι και συ. Έλα να μας μάθεις να γαμάμεΤι μας λες, τρόμαξα τώρα
Δε δίνουν κώλο γιατί δεν ξέρετε να γαμάτε τον κώλο οι περισσότεροι, δέξου το. Όσοι ξέρουν να χειρίζονται το θέμα χορταίνουν από κώλο
EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 96
- Like
- 11.332
- Πόντοι
- 17.885
Τι μας λες, τρόμαξα τώρα
οκ δεν ξέρω να γαμάω...
Μου αρκεί που γαμάω...
Τώρα τι σκέφτεται η άλλη...
Μάλλον δε με νοιάζει πια, εγώ τα γκολ μου τα βάζω
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
Καλά μην τρελαίνεσαι και συ. Έλα να μας μάθεις να γαμάμε
Αφού εσείς το λέτε ρε, το έχω δει ένα εκατομμύριο φορές εδώ μέσα, θέτε μαθήματα;
"με σάλιο και υπομονή και ο κώλος γίνεται μουνί"
Δε γουστάρω τα μαθήματα, αλλά γκρινιάζει μόνο αυτός που περιμένει να του τα δίνουν όλα στο πιάτο, χωρίς εκείνος να κάνει τίποτα, και δεν του τα δίνουν (οι κάργιες μπουαχαχαχαχχχχ)
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
οκ δεν ξέρω να γαμάω...
Μου αρκεί που γαμάω...
Τώρα τι σκέφτεται η άλλη...
Μάλλον δε με νοιάζει πια, εγώ τα γκολ μου τα βάζω
Δεν είπα αυτό ρε μη σου πω τίποτα γαμώ την πρωινή ξινίλα σου μέσα, είπα ότι η γκρίνια είναι για τους μπούληδες, ξεκόλλα
EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 96
- Like
- 11.332
- Πόντοι
- 17.885
Δεν είπα αυτό ρε μη σου πω τίποτα γαμώ την πρωινή ξινίλα σου μέσα, είπα ότι η γκρίνια είναι για τους μπούληδες, ξεκόλλα
Το χω πει και στη Bite είμαι πιο "συφιλιασμένος" από ότι συνήθως τώρα τελευταία! Μου θυμίζω τα νιάτα μου!
Ναι ρε μαλάκα, αντί να ηρεμούμε με το χρόνο, γινόμαστε χειρότεροι. Τι σκατά;Το χω πει και στη Bite είμαι πιο "συφιλιασμένος" από ότι συνήθως τώρα τελευταία! Μου θυμίζω τα νιάτα μου!
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
Το χω πει και στη Bite είμαι πιο "συφιλιασμένος" από ότι συνήθως τώρα τελευταία! Μου θυμίζω τα νιάτα μου!
Κι εμένα
αλλά γαμώ την τρέλα μου μην τα παίρνεις προσωπικά
EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 96
- Like
- 11.332
- Πόντοι
- 17.885
Ναι ρε μαλάκα, αντί να ηρεμούμε με το χρόνο, γινόμαστε χειρότεροι. Τι σκατά;
Ε μωρε, όσο να ναι φταίνε και οι ζέστες, η κούραση της χρονιάς, τα κάθε προσωπικά προβλήματα του καθενός, ο χαρακτήρας που έχει...Και γω θα ηρεμήσω, όλο και κανά μαλάκα θα βουτήξω στο δρόμο!!
Παρόμοια θέματα
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 127
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 89
- Εμφανίσεις
- 18K
- Απαντήσεις
- 20