ε οσο να ειναι θελουν να εχει και μια μικρη δυσκολια, να μην ειναι και τελειως χαλαρο, αλλωστε η στενοτητα του χωρου ειναι νομιζω αυτο που τους εξιταρει
αυτά τα λένε κάτι ανέραστες ελλεεινίδες που δεν ξέρουν τί πάει να πουν οι λέξεις "καύλα","πάθος","αχαλίνωτο σέξ","μουνί","πρωκτός".Εν πάσει περιπτώσει ο γενικός κανόνας είναι 1)παντρέψου για να γαμήσουμε κώλο(εννοώντας ότι οι παντρεμένες δίνουν κώλο αβέρτα για να κρατήσουν τον άντρα που γουστάρουν όσο το δυνατόν περισσότερο στη σφαίρα επιρροής τους) και 2)εκτός απο πρίκα αγόρι μου δίνω και κώλο.Σε παρακαλώ νυμφέψου με μήν μείνω ραφάτη!
αυτά τα λένε κάτι ανέραστες ελλεεινίδες που δεν ξέρουν τί πάει να πουν οι λέξεις "καύλα","πάθος","αχαλίνωτο σέξ","μουνί","πρωκτός".Εν πάσει περιπτώσει ο γενικός κανόνας είναι 1)παντρέψου για να γαμήσουμε κώλο(εννοώντας ότι οι παντρεμένες δίνουν κώλο αβέρτα για να κρατήσουν τον άντρα που γουστάρουν όσο το δυνατόν περισσότερο στη σφαίρα επιρροής τους) και 2)εκτός απο πρίκα αγόρι μου δίνω και κώλο.Σε παρακαλώ νυμφέψου με μήν μείνω ραφάτη!
Εν πάσει περιπτώσει ο γενικός κανόνας είναι 1)παντρέψου για να γαμήσουμε κώλο(εννοώντας ότι οι παντρεμένες δίνουν κώλο αβέρτα για να κρατήσουν τον άντρα που γουστάρουν όσο το δυνατόν περισσότερο στη σφαίρα επιρροής τους) και 2)εκτός απο πρίκα αγόρι μου δίνω και κώλο.Σε παρακαλώ νυμφέψου με μήν μείνω ραφάτη!
1)ελλεεινίδα ελεύθερη?(όυτε μουνί ούτε κώλο,απλά αγάμητη)
2)ελλεεινίδα σε κρίσιμη ηλικία?(μπορεί και κώλο και μουνί,αλλά και πάλι όχι στάνταρ)
3)ελλεεινίδα παντρεμένη?(τα πάντα όλα,υπηρεσίες ct και καλύτερα γιατί το γουστάρουν και δεν το κάνουν επί πληρωμή,απλά καυλώνουν τρελλά γιατί ο μαλάκας ο αντρούκος τους είναι ένας γύφτος με λεφτά που τους ικανοποιεί οικονομικά)