Εχω γαμησει ουκρανεζακι βιζιτα που σε καποια φαση γυρναει μονη της, στηνει την κωλοτρυπιδα φορα παρτιδα και με λιγο σαλιο ισα να γλυστρησει στην αρχη ΞΕΚΩΛΙΑΣΤΗΚΕ απιστευτα και ουρλιαζε σαν τρελλη.Το κακο ειναι οτι δεν την ξαναπετυχα ποτε.Το θυμαμαι ομως μαγκες αυτο το βιζιτακι ακομα.Μιλαμε για 6-7 χροννια πριν.παντως προτιμω μουνακι εγω εχει αλλη καυλα,ειναι μαγεια να το βλεπεις να σπαρταραει.Γουστα ειναι αυτα.
λοιπον παιδια γαμιομαστε απο κωλο και μας αρεσει και πολυ... οποια το παιζει μυξοπαρθενα λεει ψεμματα... απλα θελει τεχνη το πραμα γιατι αν πονεσει πολυ μπορει να ξενερωσουμε... τωρα φανταζομαι εδω υπαρχουν μπολικοι καλοι μαστορες
λοιπον παιδια γαμιομαστε απο κωλο και μας αρεσει και πολυ... οποια το παιζει μυξοπαρθενα λεει ψεμματα... απλα θελει τεχνη το πραμα γιατι αν πονεσει πολυ μπορει να ξενερωσουμε... τωρα φανταζομαι εδω υπαρχουν μπολικοι καλοι μαστορες
Αυτο ομως πρεπει να το κανουν οι γυναικες αλλα με την προυποθεση οτι εχουν παει με ολους μας για να υπαρχει αμεροληψια. Εγω π.χ. την Βικυ δεν την ξερω.