Νέα

Γαμιούνται απ' τον κώλο οι Ελληνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ευκωλόπιστος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Γαμιούνται απ' τον κώλο οι Ελληνίδες και πόσο συχνά?

• Ποτέ (τι πράγματα είναι αυτά)

Ψήφοι: 150 7,8%
  • Μια φορά (έτυχε)

Ψήφοι: 179 9,3%
  • Πότε-πότε (άμα καυλώσει)

Ψήφοι: 791 41,0%
  • Συχνά (της αρέσει)

Ψήφοι: 546 28,3%
  • Πάντα (τρελαίνεται)

Ψήφοι: 263 13,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.929

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Και Ρώσσικη και Τσέχικη και Πολωνική και Ουγγαρέζικη και Σέρβικη και Βουλγάρικη και (πρόσφατα) Ρουμάνικη... :rockon:

Εχεις επισκεφτει πολλες χωρες βλεπω συναδελφε - μπραβο !!!!!!

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
Και Ρώσσικη και Τσέχικη και Πολωνική και Ουγγαρέζικη και Σέρβικη και Βουλγάρικη και (πρόσφατα) Ρουμάνικη... :rockon:
Σου εχει ξεφυγει καμμια αλλη απο πρωην ανατολικο μπλοκ?  :think: :grin:

sexpistols

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Like
1
Πόντοι
1
Εχω γαμησει ουκρανεζακι βιζιτα που σε καποια φαση γυρναει μονη της, στηνει την κωλοτρυπιδα φορα παρτιδα και με λιγο σαλιο ισα να γλυστρησει στην αρχη ΞΕΚΩΛΙΑΣΤΗΚΕ απιστευτα και ουρλιαζε σαν τρελλη.Το κακο ειναι οτι δεν την ξαναπετυχα ποτε.Το θυμαμαι ομως μαγκες αυτο το βιζιτακι ακομα.Μιλαμε για 6-7 χροννια πριν.παντως προτιμω μουνακι εγω εχει αλλη καυλα,ειναι μαγεια να το βλεπεις να σπαρταραει.Γουστα ειναι αυτα. :rockon: :rockon:

aggelos_35

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Like
1
Πόντοι
0
Προβλεπω το θεμα να γινει νουμερο ενα σε δημοτικοτητα.
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

vickycfu

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2008
Like
3
Πόντοι
1
λοιπον παιδια γαμιομαστε απο κωλο και μας αρεσει και πολυ... οποια το παιζει μυξοπαρθενα λεει ψεμματα... απλα θελει τεχνη το πραμα γιατι αν πονεσει πολυ μπορει να ξενερωσουμε... τωρα φανταζομαι εδω υπαρχουν μπολικοι καλοι μαστορες  :boobies:

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
λοιπον παιδια γαμιομαστε απο κωλο και μας αρεσει και πολυ... οποια το παιζει μυξοπαρθενα λεει ψεμματα... απλα θελει τεχνη το πραμα γιατι αν πονεσει πολυ μπορει να ξενερωσουμε... τωρα φανταζομαι εδω υπαρχουν μπολικοι καλοι μαστορες  :boobies:

Βίκυ μου πως σου φαίνεται η ιδέα να διοργανώσουμε έναν διαγωνισμό μεταξύ μας... για το ποιός είναι ο καλύτερος γαμιάς ???

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
vicky,..μαστροxilnik εδω,αντε παλι θα μας καβλωσει το site η vicky!

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
Μπραβο κοριτσι. Ηταν η καλυτερη απαντηση που ειδα μεχρι τωρα. Τελικα πραγματι μονο μια γυναικα μπορει να απαντησει σε αυτο το θεμα.  :rockon:

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Σε Ρωσσικη διαλεξη πουτσα

[youtube=425,350]BqC7AfhiI10[/youtube]

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
Βίκυ μου πως σου φαίνεται η ιδέα να διοργανώσουμε έναν διαγωνισμό μεταξύ μας... για το ποιός είναι ο καλύτερος γαμιάς ???
Αυτο ομως πρεπει να το κανουν οι γυναικες αλλα με την προυποθεση οτι εχουν παει με ολους μας για να υπαρχει αμεροληψια. Εγω π.χ. την Βικυ δεν την ξερω.  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom