Vrikolakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Μιλάμε την είχα τον πρώτο καιρό κανονικά στο καλαπόδι!!! χαχαχαχαχαχαχα!!!Τουλάχιστον την προετοίμασες καυλά για τον επόμενο... ;)
Δύσκολο όμως γενικά το κωλούρι την σήμερον εποχή.
Μάλιστα η παρακάτω φωτό δείχνει το πρόβλημα αλλά και την απορία των αντρών που δεν δίνουν οι κοπέλες στην εποχή μας το κωλοτρυπίδιόν τους για την σεξουαλική μας ευχαρίστηση.
απο οτι εχω καταλαβει οι περισσοτερες που εχουν δεσμο η ειναι παντρεμενες, τουλαχιστον μια φορα το μηνα το δουλευουν το κωλαντερο τους καλα...
Μια απ' τις πρώτες μου γκόμενες την πηδούσες απ' τον κώλο κι έχυνε κανονικά και ήταν μόνο 16!!!
(Μιλάμε για ιεραποστολικό με πίσω τρύπα!)
Και την άφησα ο μαλάκας!
Εχω τυχει την ιδια γυναικα την μια φορα να μου λεει οχι και την αλλη να με παρακαλαει!
Α ρε συ Vrikolaka. Αυτο εγραφα τωρα και με προλαβες!Δύσκολο όμως γενικά το κωλούρι την σήμερον εποχή.
Μάλιστα η παρακάτω φωτό δείχνει το πρόβλημα αλλά και την απορία των αντρών που δεν δίνουν οι κοπέλες στην εποχή μας το κωλοτρυπίδιόν τους για την σεξουαλική μας ευχαρίστηση.
όχι φίλε μου όχι...Μηπως την ελεγαν αννουλα?
Ρε συ φιλαρακι ο Θεος γιατι σταματησε την δημιουργια του κοσμου μολις εφτιαξε την γυναικα? Γιατι καταλαβε οτι γερασε. Ειχε κανει το πρωτο του λαθος!Γυναίκες... άντε βγάλε άκρη μετά!
οι Ελληνιδες ειναι τοσο συχαμερες και ασχημες που μονο κωλο μπορεις να της γαμισεις και παλι πρεπει να εισαι πολυ καυλωμενος!Ρε συ φιλαρακι ο Θεος γιατι σταματησε την δημιουργια του κοσμου μολις εφτιαξε την γυναικα? Γιατι καταλαβε οτι γερασε. Ειχε κανει το πρωτο του λαθος!
οι Ελληνιδες ειναι τοσο συχαμερες και ασχημες που μονο κωλο μπορεις να της γαμισεις και παλι πρεπει να εισαι πολυ καυλωμενος!
ρε εδω εχει τυχει να σε παρακαλαει να την παρεις απο πισω, και μετα να σου κραταει μουτρα επειδη την πηρες!Εγω θα ελεγα οτι ολες λιγο-πολυ το κανουν αλλα ειναι αναλογα με την διαθεση της στιγμης. Εχω τυχει την ιδια γυναικα την μια φορα να μου λεει οχι και την αλλη να με παρακαλαει!
χαχχαχαχαχα ακους εκει παντρειαΑαααμα σε γουστάρουν τρελά, ααααμα έχουν πολλές καύλες ααααμα θέλουν να σε παντρευτούν κτλ κτλ Χέσε ψηλά και αγνάντευε δηλαδή