Δύσκολο όμως γενικά το κωλούρι την σήμερον εποχή.
Μάλιστα η παρακάτω φωτό δείχνει το πρόβλημα αλλά και την απορία των αντρών που δεν δίνουν οι κοπέλες στην εποχή μας το κωλοτρυπίδιόν τους για την σεξουαλική μας ευχαρίστηση.
Μάλιστα η παρακάτω φωτό δείχνει το πρόβλημα αλλά και την απορία των αντρών που δεν δίνουν οι κοπέλες στην εποχή μας το κωλοτρυπίδιόν τους για την σεξουαλική μας ευχαρίστηση.
απο οτι εχω καταλαβει οι περισωτερες που εχουν δεσμο η ειναι παντρεμενες τουλαχιστον μια φορα το μηνα το δουλευουν το κωλαντερο τους καλα (ΞΕΚΩΛΙΑΡΕΣ) αυτο δεν σημενει οτι ειναι κακο (να ειναι ΞΕΚΩΛΙΑΡΕΣ) απεναντιας ειναι οτι καλητερο
Εγω θα ελεγα οτι ολες λιγο-πολυ το κανουν αλλα ειναι αναλογα με την διαθεση της στιγμης. Εχω τυχει την ιδια γυναικα την μια φορα να μου λεει οχι και την αλλη να με παρακαλαει!
Μια απ' τις πρώτες μου γκόμενες την πηδούσες απ' τον κώλο κι έχυνε κανονικά και ήταν μόνο 16!!!
(Μιλάμε για ιεραποστολικό με πίσω τρύπα!)
Και την άφησα ο μαλάκας!
Εγω θα ελεγα οτι ολες λιγο-πολυ το κανουν αλλα ειναι αναλογα με την διαθεση της στιγμης. Εχω τυχει την ιδια γυναικα την μια φορα να μου λεει οχι και την αλλη να με παρακαλαει!