Νέα

Γαμιούνται απ' τον κώλο οι Ελληνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ευκωλόπιστος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Γαμιούνται απ' τον κώλο οι Ελληνίδες και πόσο συχνά?

• Ποτέ (τι πράγματα είναι αυτά)

Ψήφοι: 150 7,8%
  • Μια φορά (έτυχε)

Ψήφοι: 179 9,3%
  • Πότε-πότε (άμα καυλώσει)

Ψήφοι: 791 41,0%
  • Συχνά (της αρέσει)

Ψήφοι: 546 28,3%
  • Πάντα (τρελαίνεται)

Ψήφοι: 263 13,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.929

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
οργανωτης θα ειναι ο ντουρασελ παντως αυτο ειναι το μονο σιγουρο

χωρίς πλάκα, εγώ είμαι ΕΤΟΙΜΟΣ ανά πάσα στιγμή γουστάρεις Βίκυ μου να το διοργανώσουμε... το μόνο πρακτικό θέμα που νομίζω πρέπει να συζητήσουμε κ ν' αποφασίσεις, είναι με ποιά κριτήρια θα επιλεγούν οι διαγωνιζόμενοι... με τόσες χιλιάδες Μέλη που έχει το Forum μας, φυσικό είναι να μην μπορούν πρακτικά να συμμετέχουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι...

Επισκέπτης
χωρίς πλάκα, εγώ είμαι ΕΤΟΙΜΟΣ ανά στιγμή γουστάρεις Βίκυ μου να το διοργανώσουμε...

Αλλη δουλεια δεν εχεις ? :boobies: :boobies: :boobies:

το μόνο πρακτικό θέμα που νομίζω πρέπει να συζητήσουμε κ ν' αποφασίσεις, είναι με ποιά κριτήρια θα επιλεγούν οι διαγωνιζόμενοι... με τόσες χιλιάδες Μέλη που έχει το Forum μας, φυσικό είναι να μην μπορούν πρακτικά να συμμετέχουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι...

Προτεινω πρωτο πρωτο τον παλιο που ναι αλλιως μπας και θεραπευτει :uglystupid: :uglystupid: :boobies: (απο την αγαμια)

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
χωρίς πλάκα, εγώ είμαι ΕΤΟΙΜΟΣ ανά στιγμή γουστάρεις Βίκυ μου να το διοργανώσουμε... το μόνο πρακτικό θέμα που νομίζω πρέπει να συζητήσουμε κ ν' αποφασίσεις, είναι με ποιά κριτήρια θα επιλεγούν οι διαγωνιζόμενοι... με τόσες χιλιάδες Μέλη που έχει το Forum μας, φυσικό είναι να μην μπορούν πρακτικά να συμμετέχουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι...
γιατί ρε ντούρα?....ουρά και σε 10 εβδομάδες θα εχουν πάρει όλοι......ή να κάνεις το gangbang..ΣΕ ΚΛΕΊΣΤΌ ΓΉΠΕΔΟ..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
χωρίς πλάκα, εγώ είμαι ΕΤΟΙΜΟΣ ανά πάσα στιγμή γουστάρεις Βίκυ μου να το διοργανώσουμε... το μόνο πρακτικό θέμα που νομίζω πρέπει να συζητήσουμε κ ν' αποφασίσεις, είναι με ποιά κριτήρια θα επιλεγούν οι διαγωνιζόμενοι... με τόσες χιλιάδες Μέλη που έχει το Forum μας, φυσικό είναι να μην μπορούν πρακτικά να συμμετέχουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι...

Πάντως κατεβαίνω Eυθεία. Ας ξεκινήσει κατά τόπους και ο τελικός Αθήνα
3013857282

vickycfu

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2008
Like
3
Πόντοι
1

εγω πλακα δεν κανω και το ξερεις καλα :-* :-* :-*

Επισκέπτης
Αλλες το κανουν, αλλες οχι. Αλλες γουσταρουν, αλλες κ παλι οχι.
Αλλα πιστευω οτι καποια στιγμη οι περισσοτερες το εχουν δοκιμασει (εστω με δαχτυλο)

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Μόνο λεωφορείο? Τσάρτερ αεροπλάνο... άσε τώρα που θα κλείσει η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ μπορεί να πάρουμε κ κανένα κοψωχρονιά :2funny:
Να πάρουμε να πάρουμε...μόνο φρόντισε να μην έχει χαλάσει το καλοριφέρ γιατί εδώ έχει ομίχλη και θα ιδρώνουν τα τζάμια... :2funny:
Να δω το πρώτο αεροσκάφος της Βourdelair...κι ας πεθάνω :rockon: :rockon: :rockon: :grin:

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Η προσωπική μου πείρα μου έχει δείξει ότι οι Ελληνίδες γαμιούντε σχετικά εύκολα από το κωλαράκι, πολλές κιόλας από τη νεαρή ηλικία <19.
Επίσης οι περισσότερες (ακόμα και αυτές που δεν έχουν δοκιμάσει) ερεθίζονται σημαντικά στην φαντασίωση της σοδομίας.

Τέλος, πιστεύω ότι οι Ελληνίδες είναι οι Ευρωπαίες που δίνουν πιο εύκολα από όλες το κωλαράκι τους. Ακόμα και αν δεν είναι οι ευκολότερες, είναι σίγουρα στις πρώτες θέσεις.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες τις κοπέλες (P2P ή όχι) που μου παραχώρησαν κάποτε το κωλαράκι τους  :smitten: :boff:

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Να δω το πρώτο αεροσκάφος της Βourdelair...κι ας πεθάνω :rockon: :rockon: :rockon: :grin:

Γιατί... η easyjet καλύτερη είναι?
Ασε που αν οργανώναμε πχ sexy ταξίδια με γυμνές αεροσυνοδούς :boobies: κλπ θα ξεπουλούσαμε τα εισητήρια :grin: :dancing:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom