Νέα

Γαμιούνται απ' τον κώλο οι Ελληνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ευκωλόπιστος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Γαμιούνται απ' τον κώλο οι Ελληνίδες και πόσο συχνά?

• Ποτέ (τι πράγματα είναι αυτά)

Ψήφοι: 150 7,8%
  • Μια φορά (έτυχε)

Ψήφοι: 180 9,3%
  • Πότε-πότε (άμα καυλώσει)

Ψήφοι: 792 41,0%
  • Συχνά (της αρέσει)

Ψήφοι: 546 28,3%
  • Πάντα (τρελαίνεται)

Ψήφοι: 263 13,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.931

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
παρτε τον πρωτα κυριοι και μετα να εκφερετε αποψη για οργασμους και κωλους και κλειτοριδες.....αντε μπραβο :P :P

Νομίζω ότι δεν ισχύει αυτό.
Αλλιώς και οι άντρες γυναικολόγοι λένε μαλακίες και δεν μπορούν να έχουν εμπεριστατωμένη άποψη για τίποτα, αφού δεν έχουν μουνί ούτε μήτρα για να ξέρουν πώς νιώθουμε. :rolleyes:

OP
OP
Ε
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
6
Και τωρα που το ξανασκεφτομαι στην τελικη ειναι τραγικο να μου μιλαει καπιος για τον κωλο μου και για την αισθηση που εχει οταν με πηδανε εαν και εφοσον δεν τον εχει παρει ποτε.....που ακομα και να το ειχε κανει ειναι διαφορετικο για τον καθενα :P
ποσο μαλλον να μου μιλανε οι μπηχτες.....παρτε τον πρωτα κυριοι και μετα να εκφερετε αποψη για οργασμους και κωλους και κλειτοριδες.....αντε μπραβο :P :P

μάλλον πουστίτσα τελικά... :2funny: :2funny: :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εεε τώρα πας γυρεύοντας κι εσύ... άμα γεμίσει μερικές χιλιάδες pm το mail σου μην παραπονιέσαι! :2funny:

σε πληροφορω αγαπητε οτι γενικοτερα δεν λαμβανω πμ
:cheesy: :cheesy: :cheesy:

μονο απο οσους μιλαω ουτως η αλλως πριβε ή μσν και απο κατι ασχετους που νομιζουν οτι ειμαι ζιγκολο ή πτανα....χαχαχαχαχα

και γιατι προκαλλω δηλαδη να μου στειλουν πμ? η αποκαλυψη της πατμου ηταν δηλαδη? πςςςςςςςςςςςς τι λετε βρε παιδια :P

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
μάλλον πουστίτσα τελικά... :2funny: :2funny: :2funny:

Μερικές φορές η αλήθεια πονάει ε???  Για να έχεις άποψη....πρέπει να τον φάς. ΑΛλιώς δεν ξέρεις πώς είναι ούτε πόσο ωραίο είναι  :idiot:

H επαναληψη,αλλωστε,δεν εβλαψε ποτε καποιον!Μονο που εχει στενη συγγενεια...με την ανια!!!

Η επανάληψη της ιδίας άποψης...γλυκέ μου θα ήταν βαρετή.  :-*

Επισκέπτης
Μερικές φορές η αλήθεια πονάει ε???  Για να έχεις άποψη....πρέπει να τον φάς. ΑΛλιώς δεν ξέρεις πώς είναι ούτε πόσο ωραίο είναι  :idiot:

Η επανάληψη της ιδίας άποψης...γλυκέ μου θα ήταν βαρετή.  :-*
Αλλαξε κατι??? :think:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Νομίζω ότι δεν ισχύει αυτό.
Αλλιώς και οι άντρες γυναικολόγοι λένε μαλακίες και δεν μπορούν να έχουν εμπεριστατωμένη άποψη για τίποτα, αφού δεν έχουν μουνί ούτε μήτρα για να ξέρουν πώς νιώθουμε. :rolleyes:

οι περισσοτερες τετοιου ειδους θεωριες βασιζονται σε συλλογη πληροφοριων απο γυναικες και σαφως νευρολογικες-γυναικολογικες ερευνες....για να γινει ομως η ερευνα αν δε σου πει το "θυμα" πως νιωθει, αν νιωθει ή οχι δεν γινεται τιποτα....δε χρειαζεται καν να σου πει βασικα....το βλεπεις μεσω εγκεφαλογραφηματος....ο εγκεφαλος και το σωμα μας ειναι ηλεκτρονικο κυκλωμα το οποιο διαρρεεται απο χημικα.......ολες οι αντιδρασεις του εγκεφαλου σε μια διεγερση μπορουν να καταγεγραφουν και ναι αν μια γυναικα εχει οργασμο μπορει να φανει ιατρικα το πως νιωθει ομως μονο αυτη μπορει να το περιγραψει και αυτο δεν ειναι ιδιο για ολες σαφως....η διαφορα σε σχεση με τους αντρες ειναι οτι το γυναικειο συστημα ειναι πολυ πιο πολυπλοκο.......

εν πασει περιπτωσει αυτο που ηθελα να πω ειναι οτι οταν συζηταμε εδω περα οτι καποιες ντρεπονται να πουνε οτι τον περνουνα απο πισω ειναι δυνατον να μη μιλαμε για κομπλεξ και οτι η ελλειψη σεξουαλικης συνειδητοποιησης ειναι αυτο που φταιει για το αν υπαρχει ή οχι οργασμο? εδω ντρεπεται να το πει!!! θελει δηλαδη να νιωθει οτι την "αναγκαζει" ο αλλος να το κανει ή οτι του κανει χαρη....ειναι δυνατον αυτη η γυναικα να το ευχαριστηθει και να εχει οργασμο? ε οχι βεβαια!!!

OP
OP
Ε
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
6
Μερικές φορές η αλήθεια πονάει ε???  [size=14pt]Για να έχεις άποψη....πρέπει να τον φάς[/size]. ΑΛλιώς δεν ξέρεις πώς είναι ούτε πόσο ωραίο είναι  :idiot:
Η κλασική κουβέντα του πούστη!!! :2funny: :2funny: :2funny:
Ούτε σκατά έχω φάει αλλά no thanks!!! :2funny: :2funny: :2funny:
[size=14pt]Πάντως περιμένω να μάθω πόσες εδώ μέσα έχουν προστάτη!!!  [/size] :2funny: :2funny: :2funny:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
υ.γ. την πρωτη φορα που το εκανα απο πισω τελειωσα τοσο δυνατα πρωκτικα που πρεπει να με ακουσε ολοκληρος ο πειραιας.....
Εγω που μενω Πειραια παντως δεν ακουσα τιποτα.. :think: :rolleyes:

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
Κάτσε να το ψάξω λίγο...

να πάρω και κανά 2-3 μέλη του σάιτ να επιβεβαίωσουν ότι είμαι γυναίκα... και φυσικά και τον κο μπαταρία για να ποστάρω μετά φωτογραφίες...

Πώς δεν το έχω κάνει τόσο καιρό. Απορώ....  :idiot:

:-*

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εγω που μενω Πειραια παντως δεν ακουσα τιποτα.. :think: :rolleyes:

εχμμμμ μπορει να ηταν τετοια η μετακινηση του ηχητικου κυματος σε συνδυασμο με τη φορα του ανεμου που να μην επιασε πειραικη :P

ρε ευκωλοπιστε αντε πανε δες αν ερχομαστε......μηπως θες να ανεβασω κανα αβαταρ που πηδιεμαι για να πειστεις? χαχαχαχαχαχα

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
Τώρα σκεφτόμουνα... και μία φώτο που να επιβεβαιώνει τη διαφορά στήθους....

δεν αποσαφηνίζει τα πράγματα καθότι παίζει να είμαστε και τρανς.... :think:

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Κάτσε να το ψάξω λίγο...

να πάρω και κανά 2-3 μέλη του σάιτ να επιβεβαίωσουν ότι είμαι γυναίκα... και φυσικά και τον κο μπαταρία για να ποστάρω μετά φωτογραφίες...

Πώς δεν το έχω κάνει τόσο καιρό. Απορώ....  :idiot:

Εμ.. στα΄χω πει Θάλεια μου τόσο καιρό πριν... προστάρησε 1-2 φωτός σου κι αστους μετά να... ;)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

βασικα βαλε μια φωτο που να δειχνει οτι υπαρχει ελλειψη υδραυλικων και μετα ολα καλα....χαχαχαχα

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66

Αστα Θάλεια... ΠΑΝΤΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΜΥΘΟΣ :2funny: :rockon:

OP
OP
Ε
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
6
ρε ευκωλοπιστε αντε πανε δες αν ερχομαστε......μηπως θες να ανεβασω κανα αβαταρ που πηδιεμαι για να πειστεις? χαχαχαχαχαχα

Δεν χρειάζονται ούτε φωτο ούτε τίποτα απλά όσο και να προσπαθήσεις να παραστήσεις τη γυναίκα καρφώνεσαι :2funny:
Τελικά τον προστάτη να τον προσέξεις... ειδικά αν έχεις και κάποια ηλικία!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Δεν χρειάζονται ούτε φωτο ούτε τίποτα απλά όσο και να προσπαθήσεις να παραστήσεις τη γυναίκα καρφώνεσαι :2funny:
Τελικά τον προστάτη να τον προσέξεις... ειδικά αν έχεις και κάποια ηλικία!!! :2funny: :2funny: :2funny:
...και ποναει ΠΟΛΥ η εξεταση!!!Γιατρε μου...μηπως ειμαι ανωμαλη που ΔΕΝ μου αρεσε???

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
Παντού...

Καλύτερα όμως να αναρωτιούνται...και να μείνουν με την αμφιβολία. Όσοι ξέρουν, ξέρουν. Για τους άλλους ΔΕΝ θα μπορέσουμε.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
αχ ειναι μπιτ για μπιτ βλαμμενο τουτο :2funny:
τες παν οσοι ξερουν οτι ειμαι γυναικα το ξερουν ;) δε θα το κανουμε και διαδηλωση ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom