μπα... .....
η χαλάρωσις των ηθών σου αμφισβητείται μετά το μέγεθος του κώλου σου......
:o
μπα... .....
η χαλάρωσις των ηθών σου αμφισβητείται μετά το μέγεθος του κώλου σου......
στην ψάθα θα πεθάνεις.......
Κρίμα και σ ακούει κι όλος ο Περαίας.........
οχι ρε απλα ειμαι "ακομπλεξαριστη" και δηλωνω οτι γαμιεμαι απο τον κωλο....ειναι κακο να λεω την αποψη μου? ή το οτι εχω οργασμους??
ξαφνικα μας ξινισε η "απελευθερωμενη" γκομενα τωρα?
οταν μιλαω λοιπον για κομπλεξικους αγαμητους που το μονο που ξερουν ειναι να κλαψομουνιαζουν σαν τις πιο τελευταιεκς γκομενες ξερω τι λεω..... ;) ;)
η αντιδραση σε ολο αυτο ειναι η απαντηση μου ;)
ο Περαίας μόνον τηρεί σιγήν ιχθύος.......βρε μην επιμενεις γυναικειο γκομενακι ειναι λεμε
εχεις κανει ολο το σαιτ μωρη να μιλαει για τον πωπο σου??? τςκτςκ *P
οι περισσοτερες τετοιου ειδους θεωριες βασιζονται σε συλλογη πληροφοριων απο γυναικες και σαφως νευρολογικες-γυναικολογικες ερευνες....για να γινει ομως η ερευνα αν δε σου πει το "θυμα" πως νιωθει, αν νιωθει ή οχι δεν γινεται τιποτα....δε χρειαζεται καν να σου πει βασικα....το βλεπεις μεσω εγκεφαλογραφηματος....ο εγκεφαλος και το σωμα μας ειναι ηλεκτρονικο κυκλωμα το οποιο διαρρεεται απο χημικα.......ολες οι αντιδρασεις του εγκεφαλου σε μια διεγερση μπορουν να καταγεγραφουν και ναι αν μια γυναικα εχει οργασμο μπορει να φανει ιατρικα το πως νιωθει ομως μονο αυτη μπορει να το περιγραψει και αυτο δεν ειναι ιδιο για ολες σαφως....η διαφορα σε σχεση με τους αντρες ειναι οτι το γυναικειο συστημα ειναι πολυ πιο πολυπλοκο.......
εν πασει περιπτωσει αυτο που ηθελα να πω ειναι οτι οταν συζηταμε εδω περα οτι καποιες ντρεπονται να πουνε οτι τον περνουνα απο πισω ειναι δυνατον να μη μιλαμε για κομπλεξ και οτι η ελλειψη σεξουαλικης συνειδητοποιησης ειναι αυτο που φταιει για το αν υπαρχει ή οχι οργασμο? εδω ντρεπεται να το πει!!! θελει δηλαδη να νιωθει οτι την "αναγκαζει" ο αλλος να το κανει ή οτι του κανει χαρη....ειναι δυνατον αυτη η γυναικα να το ευχαριστηθει και να εχει οργασμο? ε οχι βεβαια!!!
και γω έτσι νόμίζω. Οτι είμαι ηλίθιος... Μέχρι τώρα νόμιζα ότι ένας ξεσκισμένος κώλος ακούγεται κάνα δυό τετράγωνα....ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ρε περσονα ειλικρινα εισαι πολυ ηλιθιος τελικα σορρυ ημουν λαθος τοσο καιρο ειχα αλλη εντυπωση....
ελα ελα τα λεμε αλλη φορα
ναι μπαιτ με τον κωλο μου ασχολειται πλεον εκτος απο τον πειραια ΚΑΙ το φορουμ πλεον.....χαχαχαχα
και τι ιχθύος: [size=16pt]γαύρου [/size]ο Περαίας μόνον τηρεί σιγήν ιχθύος.......
ευτυχώς υπάρχει το κοσμοπόλιταν και η μουνίτσα να μας τα εξηγεί......Πάλι καλά που δεν καταλαβαίνουμε τίποτα από τα μυστηριώδη και επιστημονικά που συμβαίνουν στο γυναικείο σώμα...
και γω έτσι νόμίζω. Οτι είμαι ηλίθιος... Μέχρι τώρα νόμιζα ότι ένας ξεσκισμένος κώλος ακούγεται κάνα δυό τετράγωνα....
Σήμερα ανακάλυψα ότι μπορεί να ξεσηκώσει ένα ολόκληρο λιμάνι......
Μα ποιός είσαι ο Ντιόγκος είσαι;
το χιουμορακι σου μπαγιατεψε τελειωσε ειπαμε ελα.....πιστευα οτι εγκεφαλικα μπορουσαμε να κανουμε καλυτερη πλακιτσα και επεσα περιεργως εξω.....κανε τα αστειακια σου με τους αλλους που δειχνουν κατανοηση ή διαθετουν παρομοιο χιουμορ νεξττττττττττ
αχ μπαίτ μου πόσο με ξέρεις..............ετσι ειναι περσονας νιτσακι με τις μερες του χαχαχα
ηταν ησυχο παιδι τοσο καιρο... δεν αντεξε αλλο
.η διαφορα σε σχεση με τους αντρες ειναι οτι το γυναικειο συστημα ειναι πολυ πιο πολυπλοκο.......
Υ.Γ. Εχθές άκουγα από την Αίγινα μια που γαμιόσαντε σαν το σκυλί....
ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΨΕΥΔΟΝΥΜΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΝΙΤΣΑ Κ ΟΧΙ ...ΚΩΛΑΡΙΤΣΑ???