Νέα

Γαμιούνται απ' τον κώλο οι Ελληνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ευκωλόπιστος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Γαμιούνται απ' τον κώλο οι Ελληνίδες και πόσο συχνά?

• Ποτέ (τι πράγματα είναι αυτά)

Ψήφοι: 150 7,8%
  • Μια φορά (έτυχε)

Ψήφοι: 180 9,3%
  • Πότε-πότε (άμα καυλώσει)

Ψήφοι: 792 41,0%
  • Συχνά (της αρέσει)

Ψήφοι: 546 28,3%
  • Πάντα (τρελαίνεται)

Ψήφοι: 263 13,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.931

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
στην ψάθα θα πεθάνεις.......
Κρίμα και σ ακούει κι όλος ο Περαίας.........

μην ανησυχεις υπαρχουν χορηγοι που φροντιζουν για αυτα....
μακ ντοναλτς κει εφ σι σταρμπακς κτλ....

πολυεθνικες....δεν ειμαστε και του κωλου εμπορευμα.....

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66

Επισκέπτης
Καλα λενε τα κοριτσια...

Αφηστε τα να απαντησουν και μην τα κραζετε.
Τοσες σελιδες μια απαντηση στο αρχικο ερωτημα δεν ειδα.Μονο πουτσες εβλεπα να ποσταρουν ,τωρα που απαντανε εμεις τις αποπαιρνουμε ?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
οχι ρε απλα ειμαι "ακομπλεξαριστη" και δηλωνω οτι γαμιεμαι απο τον κωλο....ειναι κακο να λεω την αποψη μου? ή το οτι εχω οργασμους??

ξαφνικα μας ξινισε η "απελευθερωμενη" γκομενα τωρα?

οταν μιλαω λοιπον για κομπλεξικους αγαμητους που το μονο που ξερουν ειναι να κλαψομουνιαζουν σαν τις πιο τελευταιεκς γκομενες ξερω τι λεω..... ;) ;)

η αντιδραση σε ολο αυτο ειναι η απαντηση μου ;)

αυτά θέλω να τα πεις επιδεικνύοντας την ταυτότητά σου μπροστά από το Δημοτικό Θέατρο.........

Εκεί να δούμε πόσο ακομπλεξάριστη είσαι......

Ρε κοίτα να δεις από τότες που ανακαλύψθηκε το ίντερνετ, γιόμισε η Ελλάδα με γαμιάδες πουτσαράδες και καριόλες νυμφομανείς που ακούνε στο 10 τελειά 1 τελεία 10 τελεία εξήντα εννιά 

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ρε περσονα ειλικρινα εισαι πολυ ηλιθιος τελικα :2funny: σορρυ ημουν λαθος τοσο καιρο ειχα αλλη εντυπωση....

ελα ελα τα λεμε αλλη φορα :cheesy: :cheesy: :boobies:

ναι μπαιτ με τον κωλο μου ασχολειται πλεον εκτος απο τον πειραια ΚΑΙ το φορουμ πλεον.....χαχαχαχα

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
γαμαω μονο στητους ωραιους κωλους.. :2funny: :2funny: :booty: :booty: :booty: :booty: :booty: :booty: :booty: :booty: :booty:

Συνημμένα

• o_gyros_toy_kwloy.jpg
    o_gyros_toy_kwloy.jpg
    23,4 KB · Εμφανίσεις: 34

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
οι περισσοτερες τετοιου ειδους θεωριες βασιζονται σε συλλογη πληροφοριων απο γυναικες και σαφως νευρολογικες-γυναικολογικες ερευνες....για να γινει ομως η ερευνα αν δε σου πει το "θυμα" πως νιωθει, αν νιωθει ή οχι δεν γινεται τιποτα....δε χρειαζεται καν να σου πει βασικα....το βλεπεις μεσω εγκεφαλογραφηματος....ο εγκεφαλος και το σωμα μας ειναι ηλεκτρονικο κυκλωμα το οποιο διαρρεεται απο χημικα.......ολες οι αντιδρασεις του εγκεφαλου σε μια διεγερση μπορουν να καταγεγραφουν και ναι αν μια γυναικα εχει οργασμο μπορει να φανει ιατρικα το πως νιωθει ομως μονο αυτη μπορει να το περιγραψει και αυτο δεν ειναι ιδιο για ολες σαφως....η διαφορα σε σχεση με τους αντρες ειναι οτι το γυναικειο συστημα ειναι πολυ πιο πολυπλοκο.......

εν πασει περιπτωσει αυτο που ηθελα να πω ειναι οτι οταν συζηταμε εδω περα οτι καποιες ντρεπονται να πουνε οτι τον περνουνα απο πισω ειναι δυνατον να μη μιλαμε για κομπλεξ και οτι η ελλειψη σεξουαλικης συνειδητοποιησης ειναι αυτο που φταιει για το αν υπαρχει ή οχι οργασμο? εδω ντρεπεται να το πει!!! θελει δηλαδη να νιωθει οτι την "αναγκαζει" ο αλλος να το κανει ή οτι του κανει χαρη....ειναι δυνατον αυτη η γυναικα να το ευχαριστηθει και να εχει οργασμο? ε οχι βεβαια!!!

Πάλι καλά που δεν καταλαβαίνουμε τίποτα από τα μυστηριώδη και επιστημονικά που συμβαίνουν στο γυναικείο σώμα...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ρε περσονα ειλικρινα εισαι πολυ ηλιθιος τελικα :2funny: σορρυ ημουν λαθος τοσο καιρο ειχα αλλη εντυπωση....

ελα ελα τα λεμε αλλη φορα :cheesy: :cheesy: :boobies:

ναι μπαιτ με τον κωλο μου ασχολειται πλεον εκτος απο τον πειραια ΚΑΙ το φορουμ πλεον.....χαχαχαχα
και γω έτσι νόμίζω. Οτι είμαι ηλίθιος... Μέχρι τώρα νόμιζα ότι ένας ξεσκισμένος κώλος ακούγεται κάνα δυό τετράγωνα....
Σήμερα ανακάλυψα ότι μπορεί να ξεσηκώσει ένα ολόκληρο λιμάνι......
Μα ποιός είσαι ο Ντιόγκος είσαι;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Πάλι καλά που δεν καταλαβαίνουμε τίποτα από τα μυστηριώδη και επιστημονικά που συμβαίνουν στο γυναικείο σώμα...
ευτυχώς υπάρχει το κοσμοπόλιταν και η μουνίτσα να μας τα εξηγεί......

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
και γω έτσι νόμίζω. Οτι είμαι ηλίθιος... Μέχρι τώρα νόμιζα ότι ένας ξεσκισμένος κώλος ακούγεται κάνα δυό τετράγωνα....
Σήμερα ανακάλυψα ότι μπορεί να ξεσηκώσει ένα ολόκληρο λιμάνι......
Μα ποιός είσαι ο Ντιόγκος είσαι;

το χιουμορακι σου μπαγιατεψε :) τελειωσε ειπαμε ελα.....πιστευα οτι εγκεφαλικα μπορουσαμε να κανουμε καλυτερη πλακιτσα και επεσα περιεργως εξω.....κανε τα αστειακια σου με τους αλλους που δειχνουν κατανοηση ή διαθετουν παρομοιο χιουμορ :) νεξττττττττττ

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ετσι ειναι ο περσονας νιτσακι με τις μερες του χαχαχα
ηταν ησυχο παιδι τοσο καιρο... δεν αντεξε αλλο :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
το χιουμορακι σου μπαγιατεψε :) τελειωσε ειπαμε ελα.....πιστευα οτι εγκεφαλικα μπορουσαμε να κανουμε καλυτερη πλακιτσα και επεσα περιεργως εξω.....κανε τα αστειακια σου με τους αλλους που δειχνουν κατανοηση ή διαθετουν παρομοιο χιουμορ :) νεξττττττττττ

το χιούμορ μπαγιατεύει. Ο κώλος σιτεύει..... Και αυτό είναι πολύ κακό.....
ειδικά εάν είναι διάσημος σε όλον τον Περαία........

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ετσι ειναι περσονας νιτσακι με τις μερες του χαχαχα
ηταν ησυχο παιδι τοσο καιρο... δεν αντεξε αλλο :2funny:
αχ μπαίτ μου πόσο με ξέρεις..............
Γι αυτό εσέ δε μπορώ να σου πω ούτε κιχ.....
:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Υ.Γ.
Εχθές άκουγα από την Αίγινα μια που γαμιόσαντε σαν το σκυλί....
Εσύ ήσουνα μαρί;
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

diegito10

Νέο Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΨΕΥΔΟΝΥΜΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΝΙΤΣΑ Κ ΟΧΙ ...ΚΩΛΑΡΙΤΣΑ???

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΨΕΥΔΟΝΥΜΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΝΙΤΣΑ Κ ΟΧΙ ...ΚΩΛΑΡΙΤΣΑ???

Σε παρακαλώ, ΔΙΟΡΘΩΣΕ ΑΜΕΣΑ το post σου, σύμφωνα με τους Κανόνες Λειτουργίας του Forum...

Απαγορεύεται αυστηρά η ΜΟΝΙΜΗ ΧΡΗΣΗ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ. Κινδυνεύετε να δείτε τη δημοσίευσή σας να εξαφανίζεται. Τα κεφαλαία τα χρησιμοποιείτε για να ΤΟΝΙΣΕΤΕ κάτι μέσα στο υπόλοιπο κανονικό κείμενο. Διαφορετικά είναι σα να ΦΩΝΑΖΕΤΕ επί μονίμου βάσεως.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom