Νέα

Γαμιούνται απ' τον κώλο οι Ελληνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ευκωλόπιστος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Γαμιούνται απ' τον κώλο οι Ελληνίδες και πόσο συχνά?

• Ποτέ (τι πράγματα είναι αυτά)

Ψήφοι: 150 7,8%
  • Μια φορά (έτυχε)

Ψήφοι: 180 9,3%
  • Πότε-πότε (άμα καυλώσει)

Ψήφοι: 792 41,0%
  • Συχνά (της αρέσει)

Ψήφοι: 546 28,3%
  • Πάντα (τρελαίνεται)

Ψήφοι: 263 13,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.931

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
:2funny: :2funny: :2funny: και οι ρουμάνες του Grant R?

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Δε θα βοηθήσεις εκεί σαν super ήρωας Mr, τα ηδυπότια? :cheesy:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Αεν έχουν πέραση τα ΝΔΠ ε?  :) :) :cheesy:

OP
OP
Ε
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
6
ρε έχει κάτι φρούτα εδω μέσα!
δεν ξέρω όμως με τους admins τι γίνεται... :think:
υπάρχει κάποια σιωπηλή κάλυψη που ως νέος δεν την ξέρω???

panourgos

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Like
6
Πόντοι
6
το θεμα ειναι '' Γαμιούνται απ' τον κώλο οι Ελληνίδες;''

shy_rider

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Λαμβάνοντας μέρος και εγώ στην συζήτηση πάνω στο «φλέγον» αυτό θέμα, θα ήθελα να πω τις απόψεις μου.

Κατ’ αρχάς η συνεχής απαίτηση του εραστή προς την ερωμένη, για πρωκτικό σεξ έχει να κάνει, κατά την γνώμη μου, με το ότι θεωρείται η εκπόρθηση του τελευταίου οχυρού, η πλήρης και άνευ όρων παράδοση στον κατακτητή.

Για τον λόγο αυτόν μάλιστα η καλύτερη στάση είναι με τον άντρα πίσω από την γυναίκα (είτε αυτή είναι στα τέσσερα είτε εντελώς μπρούμυτα). Τότε υπάρχει πλήρης και απόλυτος έλεγχος από τον άντρα.

Αντίθετα η πρωκτική διείσδυση με την γυναίκα ανάσκελα και τα πόδια μπροστά στο στήθος του εραστή της, αντίθετα, της επιτρέπει ένα μικρό έλεγχο του βάθους της διείσδυσης, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Απαντώντας με τη σειρά μου στο ερώτημα θα σας πω ότι, αν και λίγες φορές μου το αρνήθηκαν, εν τούτοις σπανίως το πέτυχα χωρίς την κατάλληλη προετοιμασία.

Δεν μου έχει τύχει γυναίκα να μου το ζητήσει από την πρώτη επαφή η ίδια, είναι προφανές ότι στην καλύτερη περίπτωση προσπαθούν να καταλάβουν τι σόι εραστής είναι ο λεγάμενος, αφού το άθλημα θέλει τέχνη, για να μην υπάρχουν τραυματισμοί.

Μιλάμε βέβαια για νηφάλιες περιπτώσεις και κάπως ποιο σοβαρές καταστάσεις, όχι one night stand ή αγοραίο έρωτα.

Χρειάζεται λοιπόν κάποια προετοιμασία, πρώτα σε ψυχολογικό επίπεδο, πρέπει να υπάρξει ερωτική διάθεση, εμπιστοσύνη μεταξύ των εραστών και επικοινωνία κατά την διάρκεια του σεξ.

Όταν αυτό επιτευχθεί, τότε αρχίζει και η κατάλληλη προετοιμασία, στην συγκεκριμένη περιοχή, με χάδια που θα την ερεθίσουν και θα την κάνουν δεκτική.

Από εκεί και πέρα, άλλες φθάνουν στο σημείο να το ζητήσουν απροκάλυπτα και άλλες υπονοούν ότι θα το δεχθούν.

Οι περισσότερες τώρα που μου έχουν τύχει, συνδυάζουν την πρωκτική διείσδυση και με ερεθισμό του αιδοίου τους και τελειώνουν με ιδιαίτερα έντονο οργασμό.

Η απάντηση επομένως είναι ότι, ναι οι Ελληνίδες γαμιούνται απ’ τον κώλο.

OP
OP
Ε
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
6
Λαμβάνοντας μέρος και εγώ στην συζήτηση πάνω στο «φλέγον» αυτό θέμα, θα ήθελα να πω τις απόψεις μου.

Κατ’ αρχάς η συνεχής απαίτηση του εραστή προς την ερωμένη, για πρωκτικό σεξ έχει να κάνει, κατά την γνώμη μου, με το ότι θεωρείται η εκπόρθηση του τελευταίου οχυρού, η πλήρης και άνευ όρων παράδοση στον κατακτητή.

Για τον λόγο αυτόν μάλιστα η καλύτερη στάση είναι με τον άντρα πίσω από την γυναίκα (είτε αυτή είναι στα τέσσερα είτε εντελώς μπρούμυτα). Τότε υπάρχει πλήρης και απόλυτος έλεγχος από τον άντρα.

Αντίθετα η πρωκτική διείσδυση με την γυναίκα ανάσκελα και τα πόδια μπροστά στο στήθος του εραστή της, αντίθετα, της επιτρέπει ένα μικρό έλεγχο του βάθους της διείσδυσης, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Απαντώντας με τη σειρά μου στο ερώτημα θα σας πω ότι, αν και λίγες φορές μου το αρνήθηκαν, εν τούτοις σπανίως το πέτυχα χωρίς την κατάλληλη προετοιμασία.

Δεν μου έχει τύχει γυναίκα να μου το ζητήσει από την πρώτη επαφή η ίδια, είναι προφανές ότι στην καλύτερη περίπτωση προσπαθούν να καταλάβουν τι σόι εραστής είναι ο λεγάμενος, αφού το άθλημα θέλει τέχνη, για να μην υπάρχουν τραυματισμοί.

Μιλάμε βέβαια για νηφάλιες περιπτώσεις και κάπως ποιο σοβαρές καταστάσεις, όχι one night stand ή αγοραίο έρωτα.

Χρειάζεται λοιπόν κάποια προετοιμασία, πρώτα σε ψυχολογικό επίπεδο, πρέπει να υπάρξει ερωτική διάθεση, εμπιστοσύνη μεταξύ των εραστών και επικοινωνία κατά την διάρκεια του σεξ.

Όταν αυτό επιτευχθεί, τότε αρχίζει και η κατάλληλη προετοιμασία, στην συγκεκριμένη περιοχή, με χάδια που θα την ερεθίσουν και θα την κάνουν δεκτική.

Από εκεί και πέρα, άλλες φθάνουν στο σημείο να το ζητήσουν απροκάλυπτα και άλλες υπονοούν ότι θα το δεχθούν.

Οι περισσότερες τώρα που μου έχουν τύχει, συνδυάζουν την πρωκτική διείσδυση και με ερεθισμό του αιδοίου τους και τελειώνουν με ιδιαίτερα έντονο οργασμό.

Η απάντηση επομένως είναι ότι, ναι οι Ελληνίδες γαμιούνται απ’ τον κώλο.

:thumbsup:

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
ρε έχει κάτι φρούτα εδω μέσα!
δεν ξέρω όμως με τους admins τι γίνεται... :think:
υπάρχει κάποια σιωπηλή κάλυψη που ως νέος δεν την ξέρω???

ΟΧΙ βέβαια! Απλά, ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ να παρακολουθούμε ταυτόχρονα όλα τα thread, να καθαρίζουμε κλπ... μην ανησυχείς όμως... κι εδώ θα πέσει σκούπα :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Επειδή γενικώς θα μου κλάσεις τα αρχίδια  βάλε καμιά αλογίσια στο κώλο σου να σου βγει από το στόμα
πω πω αγαμία ο λεόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ΟΧΙ βέβαια! Απλά, ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ να παρακολουθούμε ταυτόχρονα όλα τα thread, να καθαρίζουμε κλπ... μην ανησυχείς όμως... κι εδώ θα πέσει σκούπα :2funny:

το φαράσι θανάσηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Περσονα προφανως δεν εχεις καταλαβει γρι απο αυτα που εχω γραψει και νομιζεις οτι μιλαω με βαση κανενα αποσπασμα απο το πινκ γουμαν που μιλαει για ταντρικο σεξ....τες παν επειδη βαριεμαι να μιλαω με  ατομα τα οποια δεν εχουν την παραμικρη διαθεση να σκεφτουν λιγο και αυτο που λεει ο αλλος σταματαω την κουβεντα εδω :)

(σορρυ που ανακινησα το θεμα αυτο αλλα τωρα μπηκα και ειδα τις απαντησεις :P )

υ.γ. την πρωτη φορα που το εκανα απο πισω τελειωσα τοσο δυνατα πρωκτικα που πρεπει να με ακουσε ολοκληρος ο πειραιας.....και εκει μαλλον δε μιλαμε για κωλο χωνι προφανως....

το κοινο συμπερασμα λοιπον ειναι οτι αν υπαρχει η σωστη προετοιμασια ολα γινονται και τον βαζεις χωρις να το παρει και χαμπαρι η αλλη καν....γκλουππππ.... ;) ;)

μπαι δε γουει...επειδη ολοι γραφετε οτι ΑΜΑ ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ Η ΓΚΟΜΕΝΑ σου δινει κωλο......δηλαδη υπαρχει περιπτωση η γκομενα να σου κατσει γενικοτερα εαν δε σε γουσταρει? (αρα και να σου δωσει κωλο) και εαν υπαρχει σε τι ποσοστο πια ειναι αυτο? ποσες ειναι αυτες που κανουν το ψυχικο? ή εννοειτε να υπαρχει "συναισθημα"? :P :P

υ.γ.2 μακ βλεπω επιασες ενεργα συμμετοχη παλι και τους εκανες ολους μπαχαλο ε???? χαχαχαχαχα σμουτς

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Και τωρα που το ξανασκεφτομαι στην τελικη ειναι τραγικο να μου μιλαει καπιος για τον κωλο μου και για την αισθηση που εχει οταν με πηδανε εαν και εφοσον δεν τον εχει παρει ποτε.....που ακομα και να το ειχε κανει ειναι διαφορετικο για τον καθενα :P
ποσο μαλλον να μου μιλανε οι μπηχτες.....παρτε τον πρωτα κυριοι και μετα να εκφερετε αποψη για οργασμους και κωλους και κλειτοριδες.....αντε μπραβο :P :P

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
ειναι τραγικο να μου μιλαει καπιος για τον κωλο μου και για την αισθηση που εχει οταν με πηδανε εαν και εφοσον δεν τον εχει παρει ποτε... παρτε τον πρωτα κυριοι και μετα να εκφερετε αποψη για οργασμους και κωλους και κλειτοριδες.... αντε μπραβο :P :P

Εεε τώρα πας γυρεύοντας κι εσύ... άμα γεμίσει μερικές χιλιάδες pm το mail σου μην παραπονιέσαι! :2funny:

OP
OP
Ε
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
6
υ.γ. την πρωτη φορα που το εκανα απο πισω τελειωσα τοσο δυνατα πρωκτικα που πρεπει να με ακουσε ολοκληρος ο πειραιας.....και εκει μαλλον δε μιλαμε για κωλο χωνι προφανως....

μπαι δε γουει...επειδη ολοι γραφετε οτι ΑΜΑ ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ Η ΓΚΟΜΕΝΑ σου δινει κωλο......δηλαδη υπαρχει περιπτωση η γκομενα να σου κατσει γενικοτερα εαν δε σε γουσταρει? (αρα και να σου δωσει κωλο) και εαν υπαρχει σε τι ποσοστο πια ειναι αυτο? ποσες ειναι αυτες που κανουν το ψυχικο? ή εννοειτε να υπαρχει "συναισθημα"? :P :P

α. Αν ήρθες μόνο από κώλο τότε έχεις προστάτη και δεν είσαι μουνίτσα αλλά πουστίτσα! :2funny:
β. Υπάρχουν διαβαθμίσεις σ'αυτό που λέμε "γουστάρει" η γκόμενα ή σ'αυτό που θέλει να "πετύχει"... ;)
Αυτά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom