Νέα

Γαμιούνται απ' τον κώλο οι Ελληνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ευκωλόπιστος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Γαμιούνται απ' τον κώλο οι Ελληνίδες και πόσο συχνά?

• Ποτέ (τι πράγματα είναι αυτά)

Ψήφοι: 150 7,8%
  • Μια φορά (έτυχε)

Ψήφοι: 180 9,3%
  • Πότε-πότε (άμα καυλώσει)

Ψήφοι: 792 41,0%
  • Συχνά (της αρέσει)

Ψήφοι: 546 28,3%
  • Πάντα (τρελαίνεται)

Ψήφοι: 263 13,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.931

Επισκέπτης
Άμα έχεις το ρυθμιστή της φωτογραφίας στο αμάξι σου.....τότε δεν έχεις πρόβλημα...

ΚΑΙ αφτιά γαμάς....όχι μόνο κώλους!!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• 1111111111.jpg
    1111111111.jpg
    35,1 KB · Εμφανίσεις: 30

Επισκέπτης
H ερωτηση που πρεπει να κανεις ειναι:γαμιουνται καθολου οι ελληνιδες σημερα?

taz1975

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
ολες γαμιουνται απο τον κωλο ασχετα αν μπροστα σε αλλους λενε το αντιθετο.σε ολες αρεσει το πρωκτικο. :dancing:

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Άμα έχεις το ρυθμιστή της φωτογραφίας στο αμάξι σου... τότε δεν έχεις πρόβλημα...

ΚΑΙ αφτιά γαμάς... όχι μόνο κώλους!!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μωρέ κι έτσι να είναι... πάλι το κάθισμα του συνοδηγού δεν μένει ποτέ άδειο (για να μην σου πω ότι ΣΤΡΙΜΩΧΝΟΝΤΑΙ κ πίσω)... :2funny: :rockon:

Συνημμένα

• tiptronic.jpg
    tiptronic.jpg
    38,9 KB · Εμφανίσεις: 53

Επισκέπτης
Μωρέ κι έτσι να είναι... πάλι το κάθισμα του συνοδηγού δεν μένει ποτέ άδειο (για να μην σου πω ότι ΣΤΡΙΜΩΧΝΟΝΤΑΙ κ πίσω)... :2funny: :rockon:
Εμένα δεν χωράνε πίσω...γιατί δεν υπάρχει πίσω....βέβαια όταν έχω το αγροτικό πηγαίνω κωλοφεράτζα ολόκληρο σχολείο....:P :P : P

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Εμένα δεν χωράνε πίσω...γιατί δεν υπάρχει πίσω....βέβαια όταν έχω το αγροτικό πηγαίνω κωλοφεράτζα ολόκληρο σχολείο....:P :P : P

Ε κι εμένα που (υποτίθεται) έχει... μην νομίζεις ότι χωράνε οι ποδάρες τους (εκτός κι αν τύχει κανένα κοντοπούτανο στην παρέα) :2funny:

Οταν όμως βγαίνω με το ΦΙΧ... στη καρότσα αντικρυστά χωράνε μέχρι 10 (η μεγάλη πλάκα είχε γίνει κάποτε παλιά, με την απεργία των Λεωφορείων) που τις έπαιρνα κι από τις στάσεις !!! :rockon:

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Και για να μην είμαστε off-topic κ βγαίνουμε απ' το θέμα μας... η γκόμενα (Ελληνίδα - Ξένη, δεν έχει σημασία άν είναι ΠΟΛΥ καυλιάρα), γαμιέται και με το λεβιέ των ταχυτήτων ή με το χειρόφρενο!

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
επειδή μ αρέσει το BDSM θα βγάλω το Zonari και σε κάνω άλογο..... Κώλο-στόμα μέχρι τελικής πτώσεως.....

Επειδή γενικώς θα μου κλάσεις τα αρχίδια  βάλε καμιά αλογίσια στο κώλο σου να σου βγει από το στόμα

Επισκέπτης
Φαγωθήκατε και ο Μπίλιας ο persona και ο Χάλιας που άμα βγούμε μαζί μόνο στου Zonar's και στο δίπλά καφενείο μπορώ να σας κυκλοφορήσω.

Μάστορα....όταν γαμάς...τσούζει ο κώλος σου ???????

Όταν κάνουμε πλάκα....κάνουμε πλάκα....μην αρπάζεσαι....αλλά κ άμα αρπάζεσαι...τράβα μια γρήγορη να στανιάρεις...

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Είδες να αρπάχτηκα με τα λεγόμενα?

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.