ευκωλόπιστος
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
Σωστός.Επομένως, η απάντηση στο:
Γαμιούνται απ' τον κώλο οι Ελληνίδες;
είναι
Φυσικά! άμα σε γουστάρουν...
Διαφωνεί κανείς; :-
(τώρα με τι συχνότητα και ποσότητα μας γουστάρουν δείτε τα αποτελέσματα του gallop! ;))
Όχι δεν είναι το τέλος του thread είναι μια πρώτη εκτίμηση... :-Σωστός.
End of thread.
Καλά, ΟΚ, σχήμα λόγου ήτανε...Όχι δεν είναι το τέλος του thread είναι μια πρώτη εκτίμηση... :-
Οσες μου εχουν τυχει θελουν ολες ΚΟΛΟ. Και τριβουνε το μουνακι τους οταν τους τον φοραω.
Ξέρετε κανένα μπουρδελάκι με ελληνίδες για κωλαράκι;
Πρόσεξε μόνο την περίπτωση που κάποτε η σχέση σου θα αλλάξει γνώμη και σιγά-σιγά θα σου το κόψει...Θα ήθελα να σας πω για το τι έκανα το καλοκαίρι με ένα ελληνικό πιπίνι 19 ετών που γνώρισα στην Πάρο. Το καμάκι έγινε στις κολυμπήθρες όπου ήταν με άλλες 2 φίλες της. Το βράδυ έπεσε το 1ο μπαλαμούτι και μου την έπαιξε στην μικρή παραλία στη Νάουσα. Το άλλο βράδυ ήρθε στο δωμάτιό μου όπου εκεί που πήγα να την πάρω από εμπρός μου λέει ΜΗ...ΜΗ το κάνεις από εκεί δεν μου αρέσει γιατι πονάω και μου γυρίζει από την άλλη. Έπαθα πλάκα. Μου την πιάνει και την οδηγεί ασύστολα στην ροδαλή τρυπούλα της όπου άρχισε να σπρώχνει με δύναμη. Το κάναμε για 25 τουλάχιστον λεπτά - από το ποτό άργησα να τελειώσω - ενώ αυτή μαλακιζόταν με μανία για να χύσει 2 φορές. Την άλλη μέρα μου είπε οτι της αρέσει καλύτερα από πίσω και χύνει πιό δυνατά. Δεν σας λέω τι έγινε τις υπόλοιπες 5 μέρες στην Πάρο μαζί της. Της άνοιξα την κωλ....πίδα σαν τριαντάφυλλο. Στα θετικά ότι δεν είχα κανένα δυσάρεστο ατύχημα, ήταν πολύ καθαρή και πριν και μετά. Από τότε μου έγινε έμμονη ιδέα και στην μακρόχρονη σχέση μου επέβαλα 2 φορές την εβδομάδα οθωμανικό και μπορώ να πω οτι της αρέσει. Η δικιά μου δε μου είπε οτι πάντα το είχε ως φαντασίωση και είναι πολύ ευχαριστημένη που την ανέδειξα.
Παιδιά γαμάτε αβέρτα κώλο γιατί οι καριόλες συμπατριώτισσες μας το γουστάρουν αλλά ντρέπονται να το εκφράσουν,
Οπα ρε μεγαλε. Εχεις γαμησει πολλες Κουβανες και το λες?Ας μου λειπουν οι μαυρες καταμαυρες κωλοτρυπες των κακασχημων Κουβανων / σιγα σιγα μην γαμησω και τον Φιντελ Καστρο απο τον κωλο / Ρωσσικη κωλοτρυπα εχεις γαμησει ποτε ???? - μαλλον οχι / εγω που εχω γαμησει και εχυνε το μουνακι της στο συνιστω αλλα θελει τροπο ....
Ναι...ναι...εμένα μου λές...κοιλαρά θείε...σοβαρέψουυυυυυυυυυυ.......
Με τον Τσάκωνα έχουμε το ίδιο αεροδυναμικό κούρεμα....
όχι, αλλά τον έχουν γαμήσει πολλοί Κουβανοί......Οπα ρε μεγαλε. Εχεις γαμησει πολλες Κουβανες και το λες?
επειδή μ αρέσει το BDSM θα βγάλω το Zonari και σε κάνω άλογο..... Κώλο-στόμα μέχρι τελικής πτώσεως.....Φαγωθήκατε και ο Μπίλιας ο persona και ο Χάλιας που άμα βγούμε μαζί μόνο στου Zonar's και στο δίπλά καφενείο μπορώ να σας κυκλοφορήσω.
Και για on topic, εκτός από τραβηγμένες περιπτώσεις, οι περισσότερες ανάλογα με τις συνθήκες το λαδώνουν το καλάμι
μάστα....Κλείνουμε την πρώτη μέρα με
Σύνολο ψηφοφόρων: 215
(Για αρχή καθόλου άσχημα! Το δείγμα αρχίζει να γίνεται αντιπροσωπευτικό… )
Είναι αντιπροσωπευτική η ψήφος του κάθε μαλάκα! Αντιπροσωπεύει τον εαυτό του!μάστα....
είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα η ψήφος του μαλάκα που κώλο γαμάει μόνο από το Φίλμνετ στο άνταλτ ζόουν και ξέρει εάν αρέσει στις ελληνίδες κιόλας......
Τζέρκινγκ λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Το μόνο που αντιπροσωπεύει η ψήφος μας είναι στην ψηφοφορίαΕίναι αντιπροσωπευτική η ψήφος του κάθε μαλάκα!
Δηλαδή όλων μας... ;)
Τς τς τς, τόσο χαμηλή αυτοεκτίμηση...Το μόνο που αντιπροσωπεύει η ψήφος μας είναι στην ψηφοφορία
"Πόσα κιλά μαλάκες είστε εσείς οι Ελληνες";