Νέα

Γαμιούνται απ' τον κώλο οι Ελληνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ευκωλόπιστος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Γαμιούνται απ' τον κώλο οι Ελληνίδες και πόσο συχνά?

• Ποτέ (τι πράγματα είναι αυτά)

Ψήφοι: 150 7,8%
  • Μια φορά (έτυχε)

Ψήφοι: 180 9,3%
  • Πότε-πότε (άμα καυλώσει)

Ψήφοι: 792 41,0%
  • Συχνά (της αρέσει)

Ψήφοι: 546 28,3%
  • Πάντα (τρελαίνεται)

Ψήφοι: 263 13,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.931
OP
OP
Ε
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
6
Επομένως, η απάντηση στο:
είναι
Φυσικά! άμα σε γουστάρουν... :dancing:
Διαφωνεί κανείς; :-

(τώρα με τι συχνότητα και ποσότητα μας γουστάρουν δείτε τα αποτελέσματα του gallop! ;))

Συνημμένα

• anal1.jpg
    anal1.jpg
    154,8 KB · Εμφανίσεις: 40

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Επομένως, η απάντηση στο:
είναι
Φυσικά! άμα σε γουστάρουν... :dancing:
Διαφωνεί κανείς; :-

(τώρα με τι συχνότητα και ποσότητα μας γουστάρουν δείτε τα αποτελέσματα του gallop! ;))
Σωστός. :thumbsup:
End of thread.

kavlas3902

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
ξέρετε κανένα μπουρδελάκι με ελληνίδες για κωλαράκι;

toni2

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
78
Πόντοι
1
Αυτες που ειναι απο επαρχια δουλευουν πολυ ΚΟΛΟ. Τους αρεσει να ξεσκιζοντε απ την κολοτρουπιδα οπως επισης και οι Αλβανιδες.Οσες μου εχουν τυχει θελουν ολες ΚΟΛΟ. Και τριβουνε το μουνακι τους οταν τους τον φοραω.  :dancing:

OP
OP
Ε
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
6
Ο ερεθισμός της περιοχής ισχύει μόνο για τους άντρες (αντρικό σημείο G ή σημείο Α) λόγω προστάτη.
Οι γυναίκες το δίνουν απλά γιατί θέλουν να μας ικανοποιήσουν...
Οι άντρες το επιδιώκουν ως την απόλυτη απόδειξη κατάκτησης του θηλυκού.
Άρα η γυναίκα που σε γουστάρει σου το δίνει ως απόδειξη της αποδοχής και υποταγής της...
Είναι απλά αυτό!  :sunglasses:

arrogant

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Θα ήθελα να σας πω για το τι έκανα το καλοκαίρι με ένα ελληνικό πιπίνι 19 ετών που γνώρισα στην Πάρο. Το καμάκι έγινε στις κολυμπήθρες όπου ήταν με άλλες 2 φίλες της. Το βράδυ έπεσε το 1ο μπαλαμούτι και μου την έπαιξε στην μικρή παραλία στη Νάουσα. Το άλλο βράδυ ήρθε στο δωμάτιό μου όπου εκεί που πήγα να την πάρω από εμπρός μου λέει ΜΗ...ΜΗ το κάνεις από εκεί δεν μου αρέσει γιατι πονάω και μου γυρίζει από την άλλη. Έπαθα πλάκα. Μου την πιάνει και την οδηγεί ασύστολα στην ροδαλή τρυπούλα της όπου άρχισε να σπρώχνει με δύναμη. Το κάναμε για 25 τουλάχιστον λεπτά  - από το ποτό άργησα να τελειώσω - ενώ αυτή μαλακιζόταν με μανία για να χύσει 2 φορές. Την άλλη μέρα μου είπε οτι της αρέσει καλύτερα από πίσω και χύνει πιό δυνατά. Δεν σας λέω τι έγινε τις υπόλοιπες 5 μέρες στην Πάρο μαζί της. Της άνοιξα την κωλ....πίδα σαν τριαντάφυλλο. Στα θετικά ότι δεν είχα κανένα δυσάρεστο ατύχημα, ήταν πολύ καθαρή και πριν και μετά. Από τότε μου έγινε έμμονη ιδέα και στην μακρόχρονη σχέση μου επέβαλα 2 φορές την εβδομάδα οθωμανικό και μπορώ να πω οτι της αρέσει. Η δικιά μου δε μου είπε οτι πάντα το είχε ως φαντασίωση και είναι πολύ ευχαριστημένη που την  ανέδειξα.

Παιδιά γαμάτε αβέρτα κώλο γιατί οι καριόλες συμπατριώτισσες μας το γουστάρουν αλλά ντρέπονται να το εκφράσουν,

OP
OP
Ε
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
6
Θα ήθελα να σας πω για το τι έκανα το καλοκαίρι με ένα ελληνικό πιπίνι 19 ετών που γνώρισα στην Πάρο. Το καμάκι έγινε στις κολυμπήθρες όπου ήταν με άλλες 2 φίλες της. Το βράδυ έπεσε το 1ο μπαλαμούτι και μου την έπαιξε στην μικρή παραλία στη Νάουσα. Το άλλο βράδυ ήρθε στο δωμάτιό μου όπου εκεί που πήγα να την πάρω από εμπρός μου λέει ΜΗ...ΜΗ το κάνεις από εκεί δεν μου αρέσει γιατι πονάω και μου γυρίζει από την άλλη. Έπαθα πλάκα. Μου την πιάνει και την οδηγεί ασύστολα στην ροδαλή τρυπούλα της όπου άρχισε να σπρώχνει με δύναμη. Το κάναμε για 25 τουλάχιστον λεπτά  - από το ποτό άργησα να τελειώσω - ενώ αυτή μαλακιζόταν με μανία για να χύσει 2 φορές. Την άλλη μέρα μου είπε οτι της αρέσει καλύτερα από πίσω και χύνει πιό δυνατά. Δεν σας λέω τι έγινε τις υπόλοιπες 5 μέρες στην Πάρο μαζί της. Της άνοιξα την κωλ....πίδα σαν τριαντάφυλλο. Στα θετικά ότι δεν είχα κανένα δυσάρεστο ατύχημα, ήταν πολύ καθαρή και πριν και μετά. Από τότε μου έγινε έμμονη ιδέα και στην μακρόχρονη σχέση μου επέβαλα 2 φορές την εβδομάδα οθωμανικό και μπορώ να πω οτι της αρέσει. Η δικιά μου δε μου είπε οτι πάντα το είχε ως φαντασίωση και είναι πολύ ευχαριστημένη που την  ανέδειξα.

Παιδιά γαμάτε αβέρτα κώλο γιατί οι καριόλες συμπατριώτισσες μας το γουστάρουν αλλά ντρέπονται να το εκφράσουν,
Πρόσεξε μόνο την περίπτωση που κάποτε η σχέση σου θα αλλάξει γνώμη και σιγά-σιγά θα σου το κόψει...
Είναι μια ένδειξη αλλαγής συναισθημάτων.  :rolleyes:

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Ας μου λειπουν οι μαυρες καταμαυρες κωλοτρυπες των κακασχημων Κουβανων / σιγα σιγα μην γαμησω και τον Φιντελ Καστρο απο τον κωλο / Ρωσσικη κωλοτρυπα εχεις γαμησει ποτε ???? - μαλλον οχι / εγω που εχω γαμησει και εχυνε το μουνακι της στο συνιστω αλλα θελει τροπο ....
Οπα ρε μεγαλε. Εχεις γαμησει πολλες Κουβανες και το λες?

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Ναι...ναι...εμένα μου λές...κοιλαρά θείε...σοβαρέψουυυυυυυυυυυ.......

Με τον Τσάκωνα έχουμε το ίδιο αεροδυναμικό κούρεμα....

Φαγωθήκατε και ο Μπίλιας ο persona και ο Χάλιας που άμα βγούμε μαζί μόνο στου Zonar's και στο δίπλά καφενείο μπορώ να σας κυκλοφορήσω.

Και για on topic, εκτός από τραβηγμένες περιπτώσεις, οι περισσότερες ανάλογα με τις συνθήκες το λαδώνουν το καλάμι

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Φαγωθήκατε και ο Μπίλιας ο persona και ο Χάλιας που άμα βγούμε μαζί μόνο στου Zonar's και στο δίπλά καφενείο μπορώ να σας κυκλοφορήσω.

Και για on topic, εκτός από τραβηγμένες περιπτώσεις, οι περισσότερες ανάλογα με τις συνθήκες το λαδώνουν το καλάμι
επειδή μ αρέσει το BDSM θα βγάλω το Zonari και σε κάνω άλογο..... Κώλο-στόμα μέχρι τελικής πτώσεως.....

OP
OP
Ε
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
6
Κλείνουμε την πρώτη μέρα με
Σύνολο ψηφοφόρων: 215
(Για αρχή καθόλου άσχημα! Το δείγμα αρχίζει να γίνεται αντιπροσωπευτικό…  :hmm:)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Κλείνουμε την πρώτη μέρα με
Σύνολο ψηφοφόρων: 215
(Για αρχή καθόλου άσχημα! Το δείγμα αρχίζει να γίνεται αντιπροσωπευτικό…  :hmm:)
μάστα....

είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα η ψήφος του μαλάκα που κώλο γαμάει μόνο από το Φίλμνετ στο άνταλτ ζόουν και ξέρει εάν αρέσει στις ελληνίδες κιόλας......
Τζέρκινγκ λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

OP
OP
Ε
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
6
μάστα....

είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα η ψήφος του μαλάκα που κώλο γαμάει μόνο από το Φίλμνετ στο άνταλτ ζόουν και ξέρει εάν αρέσει στις ελληνίδες κιόλας......
Τζέρκινγκ λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Είναι αντιπροσωπευτική η ψήφος του κάθε μαλάκα! Αντιπροσωπεύει τον εαυτό του!
Εγώ όμως μίλησα για αντιπροσωπευτικό δείγμα όχι ψήφο  :idiot:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
OP
OP
Ε