Νέα

Γαμιούνται απ' τον κώλο οι Ελληνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ευκωλόπιστος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Γαμιούνται απ' τον κώλο οι Ελληνίδες και πόσο συχνά?

• Ποτέ (τι πράγματα είναι αυτά)

Ψήφοι: 150 7,7%
  • Μια φορά (έτυχε)

Ψήφοι: 181 9,3%
  • Πότε-πότε (άμα καυλώσει)

Ψήφοι: 799 41,2%
  • Συχνά (της αρέσει)

Ψήφοι: 548 28,2%
  • Πάντα (τρελαίνεται)

Ψήφοι: 263 13,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.941

Επισκέπτης
Και δείχνουμε και ένα χέρι και εμείς βρε αδερφέ :cheesy:

Στην αρχή διάβασα..."και ρίχνουμε και ένα χέρι και εμείς βρε αδερφέ".... :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Και σκεφτόμουν...."τι λέει ρε πούστη μου ο μπάρμπας που μέχρι να σηκώσει το ένα χέρι να παραγγείλει το πίκολο...το άλλο έχει μουχλιάσει...???? "  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
Ε
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
6
τι να κανω ρε μακ... καλη κακη, θειτσα ξεθειτσα, αυτη ειμαι και δεν αλλαζω... τωρα αν δεν με γουσταρεις στην παρεα σας να ποσταρω και να γραφω και γω τις μαλακιες μου, και να δειχνω οτι δειχνω τελος παντων, την κανω με ελαφρα... αντε γεια :-*
μη χαλιέσαι... αν η μαλακία ήταν εργόχειρο κάποιοι θάχαν κάνει την προίκα τους!  ;)

Επισκέπτης
μη χαλιέσαι... αν η μαλακία ήταν εργόχειρο κάποιοι θάχαν κάνει την προίκα τους!  ;)

@Vicky...

Είδες που σου είπα οτι σε κάποιους θα έκανες καλό ????

Τράβηξε μια γρήγορη ο μαλάκας...κ ήρθε για υποστήριξη ο μουνόδουλος....

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Στην αρχή διάβασα..."και ρίχνουμε και ένα χέρι και εμείς βρε αδερφέ".... :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Και σκεφτόμουν...."τι λέει ρε πούστη μου ο μπάρμπας που μέχρι να σηκώσει το ένα χέρι να παραγγείλει το πίκολο...το άλλο έχει μουχλιάσει...???? "  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny: Κακόμοιρα παρηκμασμένα συνομίληκα, το μόνο πίκολο που έχω δει ήταν στο πρόσφατο  :2funny: avatar. Εσείς πια δεν μπορείτε ούτε να παραγγείλετε γιατί δεν ξεχωρίζουν οι λέξεις από το τρέμουλο  :2funny:

Επισκέπτης
:2funny: :2funny: :2funny: Κακόμοιρα παρηκμασμένα συνομίληκα, το μόνο πίκολο που έχω δει ήταν στο πρόσφατο  :2funny: avatar. Εσείς πια δεν μπορείτε ούτε να παραγγείλετε γιατί δεν ξεχωρίζουν οι λέξεις από το τρέμουλο  :2funny:
Τι συνομίληκα ρε θείο....αντε στα καπή.....έχεις κλείσει προ πολλού τα -ήντα-...κ ακόμη το παίζεις τζόβενο...ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ..... :dancing: :dancing:
Οσο για τρέμουλο....μόνο το πουλί μου κουνιέται κ αυτό γιατί έχει συνηθίσει απ'τα πολλά γαμήσια.... :2funny: :2funny:
Τα κοψες τα πικολα ???? Τώρα παιρνεις κανονική σαμπάνια ??? Τι προτιμας μοετ ή ντομ ?  :helpplea: :helpplea:

OP
OP
Ε
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
6
Leonoro μη μιλάς plz σε μπάζα...  :jerking:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
:2funny: :2funny: :2funny: Να μη πω ότι είσαι και πιο μεγάλος από 36. Να προσέχεις γιατί άμα δεν ασκήσαι θα μπορείς να παίρνεις μόνο σαμπαν-ούλες

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
πω πω......
πίπα κώλο πάλι το θρεντ.....

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
:2funny: :2funny: :2funny: Να μη πω ότι είσαι και πιο μεγάλος από 36. Να προσέχεις γιατί άμα δεν ασκήσαι θα μπορείς να παίρνεις μόνο σαμπαν-ούλες
Tι πιο μεγάλος απο 36 ρε παλιόγερεεεεε...........????????????????

Ετων 21 λεμεεεεεεεεεεε.............

Μια ερώτηση θα σου κάνω : το "όργανό" σου,αιματώνεται κανονικά ????? χαχαχαχαχαχαχα

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Tι πιο μεγάλος απο 36 ρε παλιόγερεεεεε...........????????????????

Ετων 21 λεμεεεεεεεεεεε.............

Μια ερώτηση θα σου κάνω : το "όργανό" σου,αιματώνεται κανονικά ????? χαχαχαχαχαχαχα

Πότε μωρέ; Επί κυβερνήσεως Ανδρέα Παπανδρέου;

Υπεραιμία, αυτό που συμβαίνει σε σένα στο χέρι σου :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Πότε μωρέ; Επί κυβερνήσεως Ανδρέα Παπανδρέου;

Υπεραιμία, αυτό που συμβαίνει σε σένα στο χέρι σου :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Eπι επικείμενης διακυβέρνησης Γιώργου παπανδρέου,θα είμαι 22.... xa xa xa xa....

Υπεραιμία ??? Πότε ??? Last Yearrrrr  θα απαντάς.....xe xe xe xe...

OP
OP
Ε
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
6
καλά εσύ είσαι εντελώς εκτός και νέος  :uglystupid::2funny:
καλά εγώ είμαι εκτός και νέος εσείς που το κάνετε μουνί είναι καλά?  :jerking:
μπαίνεις στο τριπάκι που σε πάει το κάθε τσογλάνι και θεωρείσαι σοβαρός?  :uglystupid:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Eπι επικείμενης διακυβέρνησης Γιώργου παπανδρέου,θα είμαι 22.... xa xa xa xa....

Υπεραιμία ??? Πότε ??? Last Yearrrrr  θα απαντάς.....xe xe xe xe...

1981 - 2008 μάλλον 48

Ναι φούσκωμα, αλλά στο χέρι χρειάζεται nivea :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom