Νέα

Γαμιούνται απ' τον κώλο οι Ελληνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ευκωλόπιστος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

Γαμιούνται απ' τον κώλο οι Ελληνίδες και πόσο συχνά?

• Ποτέ (τι πράγματα είναι αυτά)

Ψήφοι: 150 7,7%
  • Μια φορά (έτυχε)

Ψήφοι: 181 9,3%
  • Πότε-πότε (άμα καυλώσει)

Ψήφοι: 799 41,2%
  • Συχνά (της αρέσει)

Ψήφοι: 548 28,2%
  • Πάντα (τρελαίνεται)

Ψήφοι: 263 13,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.941

Επισκέπτης
Και εδώ η θείτσα το δαχτυλίδι δεν το έχει κιτρινίσει όπως σε μία προηγούμενη.
(Σίγα να μην την αναγνωρίσουμε από το δαχτυλίδι).
Παιχταράααααααααααααααααα μουυυυυυυυυυυυυυ...........δικός μου είσαι κι εσύ......(παρόλο που σε είχα παρεξηγήσει τότε που μου την είπες με τα ναρκωτικά)...:) :) :)

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Ε όχι και θείτσα. Απλά κάνει επιλογές...γιατί έχει δυσκολίες στους πολλαπλούς οργασμούς :2funny:

Επισκέπτης
Aaaaaaaaaa

Μια παρατήρηση ακόμη.....

Αφού γαμιέσαι...που γαμιέσαι...(κ καλά κάνεις)....ελεύθερα....

Τουλάχιστον όταν μαυρίζεις (τεχνητά ή μη)...να φοράς στριγκιά...το μαύρισμα είναι καλύτερο....;)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Και εδώ η θείτσα το δαχτυλίδι δεν το έχει κιτρινίσει όπως σε μία προηγούμενη.
(Σίγα να μην την αναγνωρίσουμε από το δαχτυλίδι).

τώρα πια είμαστε μια οικογένεια....
Η βικούλα μας είναι και μαμά.....
Τον πατέρα τον ξερουμε άραγες;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
και άλλαξε επιτέλους τα σεντόνια....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
επισης βικυ οταν κανεις το μπικινι να χρησιμοποιεις ξυραφακι gilette και οχι bic γιατι αφηνει ερεθισμους  :2funny: :2funny:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Τουλάχιστον υπάρχει δείγμα ότι σε πολλές δε παίζει ρόλο ο παρτενέρ αλλά η ψυχολογική :cheesy: διάθεση και η μάρκα

Επισκέπτης
επισης βικυ οταν κανεις το μπικινι να χρησιμοποιεις ξυραφακι gilette και οχι bic γιατι αφηνει ερεθισμους  :2funny: :2funny:
Υπάρχει κ η αποτρίχωση φίλε....(μπορεί να το κάνει μόνη με κερί ή να της τα πληρώσει ο "μαλάκας" που την πηδάει σε ινστιτουτο με κρέμες ή κερί κ άλλες μαλακίες...ή μπορεί να της πληρώσει κ λέιζερ...)....:) :) :)

okostas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Like
91
Πόντοι
1
η δικιά μου καθε 2 μηνες περίπου περνάει μια φάση όπου το θέλει συνέχεια στον κώλο !  αφου της τον περιποιηθώ για 2-3 μέρες μετά συνέρχεται πάλι !!  

OP
OP
Ε
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
6

Επαναλαμβάνεσαι... (διάβασε τα προηγούμενα)

Δύσκολο όμως γενικά το κωλούρι την σήμερον εποχή.
Μάλιστα η παρακάτω φωτό δείχνει το πρόβλημα αλλά και την απορία των αντρών που δεν δίνουν οι κοπέλες στην εποχή μας το κωλοτρυπίδιόν τους για την σεξουαλική μας ευχαρίστηση.

vickycfu

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Λογικά κ με τη δεύτερη φώτο...είσαι σίγουρα θείτσα για μένα...;) ;)

τι να κανω ρε μακ... καλη κακη, θειτσα ξεθειτσα, αυτη ειμαι και δεν αλλαζω... τωρα αν δεν με γουσταρεις στην παρεα σας να ποσταρω και να γραφω και γω τις μαλακιες μου, και να δειχνω οτι δειχνω τελος παντων, την κανω με ελαφρα... αντε γεια :-*

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
τι να κανω ρε μακ... καλη κακη, θειτσα ξεθειτσα, αυτη ειμαι και δεν αλλαζω... τωρα αν δεν με γουσταρεις στην παρεα σας να ποσταρω και να γραφω και γω τις μαλακιες μου, και να δειχνω οτι δειχνω τελος παντων, την κανω με ελαφρα... αντε γεια :-*
δωσε φωτο στο λαο και μην ακους κανενα

Επισκέπτης
Mην μπερδεύεις την πούτσα με την βούρτσα.... :cheesy:

ΓΙΑ ΜΕΝΑ είσαι θείτσα...για άλλους είσαι teen...;)
Καλή ή κακή δεν είπα...απλά παρατηρήσεις επι των φωτογραφιών έκανα...όπως θα δεχόσουν τα μπράβο,τα συγχαρητήρια κ τις κολακίες έτσι περιμένω να δεχθείς κ τη δική μου κριτική που τυγχάνει πιο απαιτητική απ'τις συνηθισμένες...;) (κ αν δεν τη δέχεσαι στα τέτοια μου...απλά κουβέντα να γίνεται,αν δε γουστάρεις μη βάζεις φώτο - να μην σχολιάζουμε.)
Γράφε τις μαλακίες σου...γιατί κι εγώ ευτυχώς μπορώ κ γράφω τις δικές μου...:)
Εγώ δεν δείχνω....γιατί φοβάμαι...εδώ το άλογο έδειξα κ ο άλλος με έβγαλε γκαραζιέρη..:P :P
Μην φύγεις...ξέρεις πόσοι ξαλάφρωσαν με την πάρτη σου ???? Απλά δεν γράφουν.... :idiot: :idiot:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
περνα μια βολτα και απο εδω βικυwww.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,29536.msg721102#new]http://www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,29536.msg721102#new,με[/URL] υψηλοτερη αναλυση μπορουμε να βρουμε και τι εφαγες εκεινη την ημερα,τι απορρυπαντικο χρησιμοποιεις κτλ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom