Νέα

Γαμιούνται απ' τον κώλο οι Ελληνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ευκωλόπιστος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Γαμιούνται απ' τον κώλο οι Ελληνίδες και πόσο συχνά?

• Ποτέ (τι πράγματα είναι αυτά)

Ψήφοι: 150 7,8%
  • Μια φορά (έτυχε)

Ψήφοι: 179 9,3%
  • Πότε-πότε (άμα καυλώσει)

Ψήφοι: 791 41,0%
  • Συχνά (της αρέσει)

Ψήφοι: 546 28,3%
  • Πάντα (τρελαίνεται)

Ψήφοι: 263 13,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.929

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Ο σύζυγός μου είχε επίσης στυτική δυσλειτουργία. Του παραγγέλλω φάρμακα στην ιστοσελίδα ****** και μετά με ικανοποίησε τόσο πολύ που τον ερωτεύτηκα και πάλι. Δοκιμάστε το και θα σας αρέσει πάρα πολύ.

Υπάρχουν οι έξυπνοι, υπάρχουν και οι βλάκες διαφημιστές.
Η διαφορά τους έγκειται στο οτι οι πρώτοι αλλάζουν το script ανάλογα με το target group.
Οταν π.χ. ποστάρουν στο cosmopolitan είναι σωστό να γράφουν οτι το αποτέλεσμα της αγοράς απο το διαδικτυακό ψιλικατζίδικο ήταν να ξαναερωτευτούν τον  συζυγό τους.
Οταν το γράφουν αυτό στο bou ο Ιάκωβος ανοίγει την πόρτα του κλουβιού.

Τι να περιμένει κανείς όμως απο κάποιον που βαριέται να διορθώσει ακόμη και το google translate στην περιγραφή του;

"About Me
Είμαι διαχειριστής φαρμακείου. Και θέλω να πω ότι αυτό είναι το πρώτο έργο που μου φέρνει ευχαρίστηση. Θέλω να βοηθήσω τους ανθρώπους που δεν έχουν ικανοποίηση στο σεξ, Τώρα ξέρω το μυστικό του οργασμού και θέλω να podzhenitsya αυτό με σας."

Kira Yanovska

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2018
Like
0
Πόντοι
0
Γιατί να αντιδράσω έτσι στο SMS μου, Μόλις πρότεινα. Η επιχείρησή σας είναι να δώσετε προσοχή σε αυτό ή όχι.

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Γιατί να αντιδράσω έτσι στο SMS μου, Μόλις πρότεινα. Η επιχείρησή σας είναι να δώσετε προσοχή σε αυτό ή όχι.

Είμαστε off topic και οι δύο.
Επανέρχομαι στη θεματολογία του νήματος.
Σου αρέσει να σου βάζουν πούτσα στον κώλο;

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.244
Πόντοι
2.356
καλα δε βλεπετε τοση ωρα πως οτιδηποτε ποσταρει ειναι απο αυτοματη μεταφραση?

το μολις μοιραστηκα πληροφοριες ειναι απλα μοιραστηκα πληροφοριες. το μολις προτεινα απλα προτεινα. απλα η χρηση του just εχει διπλη εννοια και ο μεταφραστης δε ξερει ποια θες να χρησιμοποιησεις. τετοια συντακτικη συνοχη πχια!

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
καλα δε βλεπετε τοση ωρα πως οτιδηποτε ποσταρει ειναι απο αυτοματη μεταφραση?

το μολις μοιραστηκα πληροφοριες ειναι απλα μοιραστηκα πληροφοριες. το μολις προτεινα απλα προτεινα. απλα η χρηση του just εχει διπλη εννοια και ο μεταφραστης δε ξερει ποια θες να χρησιμοποιησεις. τετοια συντακτικη συνοχη πχια!

Το βλέπουμε τύπε μου!
Κρατάμε ζωντανή την συνομιλία μέχρι να αναλάβουν οι μπαχαλάκηδες.  :tooth:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656
Όταν ήμουν μικρός, αθώος και κομμουνιστής, μαζί με ένα φίλο, εξ ίσου μικρό, αθώο και κομμουνιστή, είχαμε κατ’ ισομοιρία, που λένε και οι δικηγόροι, μία γκομενίτσα, μεγαλύτερή μας, κομμουνίστρια και καθόλου αθώα.
Αντιλαμβάνεστε ότι η παρτουζίτσα (τώρα το λένε threesome, τότε το λέγαμε παρτούζα), πήγαινε σύννεφο. Ξεκουραζόμασταν μόνο όταν το κορίτσι είχε περίοδο.
20 χρονών εμείς τότε και φοιτητές, 24 η κοπέλα και «δημοσιογράφος», που έγραφε τον καιρό σε κάποια φυλλάδα και έπαιρνε 10.000 δρχ. τον μήνα.
Καταλαβαίνετε, φαντάζομαι, ότι το κωλαράκι της είχε γίνει σαν γεώτρηση του θεσσαλικού κάμπου. Είχε φτάσει στο σημείο να μην μπορεί να έρθει σε οργασμό, αν δεν την παίρναμε και οι δύο συγχρόνως, μπρος-πίσω.
Με τον φίλο είχαμε λίγο-πολύ τα ίδια «προσόντα». Ούτε μικρά, ούτε μεγάλα, απλώς αρκετά. ‘Όταν όμως πηδιόμασταν με την μικρή, εκείνη απέφευγε να έχει εμένα πίσω της, γιατί την πονούσα, έλεγε, ενώ με τον φίλο μου δεν είχε κανένα πρόβλημα. Επαναλαμβάνω ότι οι ανατομικές μας διαφορές ήταν αμελητέες έως ανύπαρκτες.
Ρωτούσα τον φίλο εάν κάνει κάτι ιδιαίτερο ή έχει κάποια διαφορετική τεχνική και πάντα μου απαντούσε αρνητικά. Το ίδιο ρωτούσα και την μικρή, αλλά κι εκείνη δεν ήξερε να το εξηγήσει. Ακόμη έχω την απορία, αδέλφια…
Για την ιστορία, ο φίλος είναι σήμερα καθηγητής Πανεπιστημίου, με οικογένεια, και η φίλη αρκετά γνωστή δημοσιογράφος. Αν είναι μέλη του bou και διαβάζουν το παρόν πόνημα, ας στείλουν p.m.

Δύο πιθανές απαντήσεις. 1η. Έλεγε αλήθεια. Τα καυλιά σας είχαν διαφορετική κούρμπα με αποτέλεσμα το ένα να της θίγει δυσάρεστα κάποια νεύρα πόνου, ενώ το άλλο όχι. 2η. Έλεγε ψέμματα. Το γυναικείο της ένστικτο είχε κρίνει τις καλύτερες μελλοντικές προδιαγραφές του Καθηγητή Πανεπιστημίου και τον κολάκευε, ποντάροντας σε μελλοντική επένδυση / σχέση μαζί του. Είπαμε, η μεγαλύτερη πουτάνα, είναι η πουτάνα η διαίσθηση στις γυναίκες 

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656
Υπάρχουν οι έξυπνοι, υπάρχουν και οι βλάκες διαφημιστές.
Η διαφορά τους έγκειται στο οτι οι πρώτοι αλλάζουν το script ανάλογα με το target group.
Οταν π.χ. ποστάρουν στο cosmopolitan είναι σωστό να γράφουν οτι το αποτέλεσμα της αγοράς απο το διαδικτυακό ψιλικατζίδικο ήταν να ξαναερωτευτούν τον  συζυγό τους.
Οταν το γράφουν αυτό στο bou ο Ιάκωβος ανοίγει την πόρτα του κλουβιού.

Τι να περιμένει κανείς όμως απο κάποιον που βαριέται να διορθώσει ακόμη και το google translate στην περιγραφή του;

"About Me
Είμαι διαχειριστής φαρμακείου. Και θέλω να πω ότι αυτό είναι το πρώτο έργο που μου φέρνει ευχαρίστηση. Θέλω να βοηθήσω τους ανθρώπους που δεν έχουν ικανοποίηση στο σεξ, Τώρα ξέρω το μυστικό του οργασμού και θέλω να podzhenitsya αυτό με σας."

Εγώ ξερόχυσα με το  .......εδώ είναι δροσερό. Μου αρέσει.... Μάλλον έγραψε cool κι ο μεταφραστής το αναγνώρισε σαν δροσιά. Daddy cool δεν μεταφράζεται Δροσερέ Πατέρα, ας πούμε, γιατί άλλο πράγμα το δροσερό αγόρι κι άλλο ο άνετος εραστής

elaaleko2000

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2018
Like
0
Πόντοι
0
Παντως εγω πιστευω οτι το κουλουρακι δεν το ζητας αλλα το παιρνεις...Απλα θελει λιγο το τροπο του    :orchestra:

Εξαιρουνται φυσικα εκεινες που τους αρεσει και το ξερουν...κοινως ΞΕΚΟΛΙΑΡΕΣ ...με την καλη εννοια!!!!

Kassie

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2018
Like
566
Πόντοι
81
Όταν ήμουν μικρός, αθώος και κομμουνιστής, μαζί με ένα φίλο, εξ ίσου μικρό, αθώο και κομμουνιστή, είχαμε κατ’ ισομοιρία, που λένε και οι δικηγόροι, μία γκομενίτσα, μεγαλύτερή μας, κομμουνίστρια και καθόλου αθώα.
Αντιλαμβάνεστε ότι η παρτουζίτσα (τώρα το λένε threesome, τότε το λέγαμε παρτούζα), πήγαινε σύννεφο. Ξεκουραζόμασταν μόνο όταν το κορίτσι είχε περίοδο.
20 χρονών εμείς τότε και φοιτητές, 24 η κοπέλα και «δημοσιογράφος», που έγραφε τον καιρό σε κάποια φυλλάδα και έπαιρνε 10.000 δρχ. τον μήνα.
Καταλαβαίνετε, φαντάζομαι, ότι το κωλαράκι της είχε γίνει σαν γεώτρηση του θεσσαλικού κάμπου. Είχε φτάσει στο σημείο να μην μπορεί να έρθει σε οργασμό, αν δεν την παίρναμε και οι δύο συγχρόνως, μπρος-πίσω.
Με τον φίλο είχαμε λίγο-πολύ τα ίδια «προσόντα». Ούτε μικρά, ούτε μεγάλα, απλώς αρκετά. ‘Όταν όμως πηδιόμασταν με την μικρή, εκείνη απέφευγε να έχει εμένα πίσω της, γιατί την πονούσα, έλεγε, ενώ με τον φίλο μου δεν είχε κανένα πρόβλημα. Επαναλαμβάνω ότι οι ανατομικές μας διαφορές ήταν αμελητέες έως ανύπαρκτες.
Ρωτούσα τον φίλο εάν κάνει κάτι ιδιαίτερο ή έχει κάποια διαφορετική τεχνική και πάντα μου απαντούσε αρνητικά. Το ίδιο ρωτούσα και την μικρή, αλλά κι εκείνη δεν ήξερε να το εξηγήσει. Ακόμη έχω την απορία, αδέλφια…
Για την ιστορία, ο φίλος είναι σήμερα καθηγητής Πανεπιστημίου, με οικογένεια, και η φίλη αρκετά γνωστή δημοσιογράφος. Αν είναι μέλη του bou και διαβάζουν το παρόν πόνημα, ας στείλουν p.m.
μηπως της άρεσε το δικό σου να μπαίνει μπροστά?? μια εναλλακτική άποψη

andre26

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2018
Like
272
Πόντοι
21
ποια ειναι φιλε η δημοσιογραφος? στειλε μου σε p.m

bull4cuck

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2012
Κριτικές
6
Like
596
Πόντοι
306
ποια ειναι φιλε η δημοσιογραφος? στειλε μου σε p.m
Επειδή έχω δεχτεί και p.m. για την αποκάλυψη του ονόματος της δημοσιογράφου, να σας πω ότι δεν πρόκειται να το κάνω. Είναι στοιχειώδες, ελπίζω να το καταλαβαίνετε. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να δημιουργήσουμε πρόβλημα στην ζωή και την καριέρα ενός ανθρώπου, και μάλιστα στην συντηρητική κοινωνία που ζούμε. Αν η ίδια έχει πρόσβαση στις σελίδες του bou.com και θέλει να αποκαλυφθεί, δικαίωμά της. Δικαίωμά μου, πάντως, δεν είναι.
Υ.Γ. Πάντως από την ίδια, μέχρι τώρα, δεν έχω λάβει p.m.

napoleonV1

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
9 Αυγ 2016
Κριτικές
69
Like
8.010
Πόντοι
24.436
Επειδή έχω δεχτεί και p.m. για την αποκάλυψη του ονόματος της δημοσιογράφου, να σας πω ότι δεν πρόκειται να το κάνω. Είναι στοιχειώδες, ελπίζω να το καταλαβαίνετε. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να δημιουργήσουμε πρόβλημα στην ζωή και την καριέρα ενός ανθρώπου, και μάλιστα στην συντηρητική κοινωνία που ζούμε. Αν η ίδια έχει πρόσβαση στις σελίδες του bou.com και θέλει να αποκαλυφθεί, δικαίωμά της. Δικαίωμά μου, πάντως, δεν είναι.
Υ.Γ. Πάντως από την ίδια, μέχρι τώρα, δεν έχω λάβει p.m.
από τον καθηγητή έλαβες τύπε;

Trapshooter

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Οκτ 2015
Κριτικές
12
Like
9.883
Πόντοι
1.336
Άμα δεν πάρω από κώλο μια γκόμενα την 2η -3η φορά, την βάζω στον πάγκο μέχρι νεοτέρας …..μέχρι να το ψιλοζητήσει μόνη της. Αν όχι δεν αξίζει να ασχοληθώ πολύ μαζί της γιατί δεν δείχνει πλήρη παράδοση, άρα κάνει πολλές δεύτερες σκέψεις και δεν δίνει το 100% στη σχέση. :fuck1: :fuck1: :fuck1:

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
3.951
Πόντοι
2.846
Από τις πιο μεγάλες αλήθειες:

"Δεν υπάρχει γκόμενα στον πλανήτη, που να σε γουστάρει και να μην δίνει κώλο.... "

Αντίθετα...

"Οποία δίνει κώλο δεν σημαίνει ότι σε γουστάρει κιόλας"
  Σωστοτατος  ο  παιχτης  ,  αν σε γουσταρει  καργα  μια  γκομενα δινει  και το  κωλοτρυπιδι της  απ την καυλα !!!

underwater111

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
0
Από τις πιο μεγάλες αλήθειες:

"Δεν υπάρχει γκόμενα στον πλανήτη, που να σε γουστάρει και να μην δίνει κώλο.... "

Αντίθετα...

"Οποία δίνει κώλο δεν σημαίνει ότι σε γουστάρει κιόλας"

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.414
Πόντοι
6.955
Άμα δεν πάρω από κώλο μια γκόμενα την 2η -3η φορά, την βάζω στον πάγκο μέχρι νεοτέρας …..μέχρι να το ψιλοζητήσει μόνη της. Αν όχι δεν αξίζει να ασχοληθώ πολύ μαζί της γιατί δεν δείχνει πλήρη παράδοση, άρα κάνει πολλές δεύτερες σκέψεις και δεν δίνει το 100% στη σχέση. :fuck1: :fuck1: :fuck1:

Εχεις δίκιο trapshooter. Για να σέβεται η γυνή πρέπει να δίνει κώλο, είναι πράξη υποταγής της προς τον άνδρα.

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.378
Πόντοι
606
:grin:Εγώ πάντως δεν γαμαω κωλο :grin:

Stories