Νέα

Γαμιούνται απ' τον κώλο οι Ελληνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ευκωλόπιστος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Γαμιούνται απ' τον κώλο οι Ελληνίδες και πόσο συχνά?

• Ποτέ (τι πράγματα είναι αυτά)

Ψήφοι: 149 7,8%
  • Μια φορά (έτυχε)

Ψήφοι: 179 9,3%
  • Πότε-πότε (άμα καυλώσει)

Ψήφοι: 790 41,1%
  • Συχνά (της αρέσει)

Ψήφοι: 542 28,2%
  • Πάντα (τρελαίνεται)

Ψήφοι: 262 13,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.922
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
και καποιες "ελληνες" γαμιουνται από τον κωλο, ξερω έναν πικερ και έναν βαννορτεν που του κανουν αυτό διασταυρωμένα  :2funny:

KINDEREKPLIXI_@1976

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2014
Like
1.148
Πόντοι
206
Χιχι η δικια μου πάντως προχτές δεν με άφησε γιατί πόναγε ακόμα από την προηγουμένη φορά ))))))))είναι π λέμε "του κωλου τα 9μερα"

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
εμενα οσες εδιναν κωλο εδιναν,
ακομη και αν ειχαν πονο δηλωσει, την στιγμη του σεξ υπεκυπταν παλι δεν χαλαγαν την καυλα της στιγμης.

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
3.941
Πόντοι
2.846
  Μην  ξεχναμε  οτι  παιζει  ρολο  και το  μεγεθος  ,  δεν  αντεχουν  ολες  τις  μεγαλες  ψωλες  στο κωλοτρυπιδι  τους ,  εκτος  απο  αυτες  που  το  δουλευαν  απο μικρες το  γκροβερ τους  οποτε  δεν  εχουν  θεμα  με μεγεθη και παχος ...

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.790
Πόντοι
4.655
Χιχι η δικια μου πάντως προχτές δεν με άφησε γιατί πόναγε ακόμα από την προηγουμένη φορά ))))))))είναι π λέμε "του κωλου τα 9μερα"

Φίλε είναι αν φάνε κόλλημα ότι πονάει πολύ, τότε το αποφεύγουν.

KINDEREKPLIXI_@1976

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2014
Like
1.148
Πόντοι
206
Φίλε είναι αν φάνε κόλλημα ότι πονάει πολύ, τότε το αποφεύγουν.

φιλε μου την ξεσκιζω κανονικοτατα απλα μερικες φορες οταν το παρακανεις και η επαναλληψη ειναι πολυ κοντα ειναι λογικο να εχει ενοχλησεις.... Για αυτο δεν κανεις κατι αν στο πει , το παιζεις κυριος , και την επομενη της δινεις και καταλαβαινει)))))))

gggjjjjj

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
208
Πόντοι
6
Αν γαμιουνται λεει....

Πηγαδι τον εχουν κανει!

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.847
Πόντοι
5.975
και καποιες "ελληνες" γαμιουνται από τον κωλο, ξερω έναν πικερ και έναν βαννορτεν που του κανουν αυτό διασταυρωμένα  :2funny:
Παίκτη, προβαίνεις σε πολύ σοβαρές αποκαλύψεις... Για πες μας περισσότερα...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
μετα από ερευνα 38 ετων καταληγω πλεον στο ασφαλες στατιστικα συμπερασμα ότι οι ελληνιδες που γαμιουνται από το κωλο είναι οι ασιατισες ελληνιδες δηλαδή οσες εχουν ριζες από μικρα ασια ουσιαστικα, σμυρνιες, ποντιες, καπαδοκισες, καραμανλουδες κλπ. αρκει να ειχαν 1 προγονο απο εκει δεν χρειαζεται να ειναι 100% προσφυγες στην καταγωγη.

αντιθετα οσες ειναι 100% ευρωπαιες δεν δινουν, πχ απο ηπειρο , νοτιο μακεδονια, θεσσαλια κλπ.

να αναφερω οτι το στατιστικο μου δειγμα το εξετασα αυτοπροσωπως και δεν ειναι απο φημες και τι λεει φιλος φιλου και χαζομαρες.

απο τις 32 σχεσεις μου οι 29 ηταν ελληνιδες οποτε η πιθανοτητα η ελληνιδα ευρωπαια να εδινε και η ασιατισα οχι απο συμπτωση ειναι 1/2 εις την 29= 1/2 Χ 1/4 εις την 14 = 1/2 Χ 1/8 εις την 7 = 1/16 Χ 1/8 εις την 6 = 1/16 Χ 1/64 εις την 3 =

1 προς 4.194.304

, δηλαδη πολυ κοντα στο  μηδεν. οποτε ακομη και να ειναι απο τρελη συμπτωση ειναι ενας πρακτικος μπουσουλας που εχει αποτελεσμα για οσους θελουν κωλαρακι να τα ριχνουν σε ασιατισες

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.790
Πόντοι
4.655
φιλε μου την ξεσκιζω κανονικοτατα απλα μερικες φορες οταν το παρακανεις και η επαναλληψη ειναι πολυ κοντα ειναι λογικο να εχει ενοχλησεις.... Για αυτο δεν κανεις κατι αν στο πει , το παιζεις κυριος , και την επομενη της δινεις και καταλαβαινει)))))))

Τι να πω, εμένα στην αρχή ήταν ΟΚ με το κωλογαμίσι, εκείνη το ζητούσε, και μετά το έκοψε διότι λέει πονάει πιο πολύ, μετά τη γέννα.

Γενικά, αν δε το ζητήσει η γκόμενα, δεν το κυνηγάω λεκτικά, απλά της κάνω κολπάκια και το ζητάει από μόνη της.

Π

Επισκέπτης
Ναι, από τον κώλο γαμιούνται όλες. Και όσες κάνουν τις δύσκολες, κάποιος άλλος τους έχει κάνει τον κώλο σουρωτήρι πριν καιρό. Και αν είστε παντρεμένοι ή σε μακρόχρονη σχέση και δεν σας τον δίνουν, κάποιος άλλος τους τον ξεσκίζει μία φορά στις δεκαπέντε μέρες. Και μην ακούτε μαλακίες "μόνο εσύ έχεις πάρει τον κώλο μου" και τέτοια, είναι τελείως αστεία να τα πιστεύουμε αυτά.

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.790
Πόντοι
4.655
Ναι, από τον κώλο γαμιούνται όλες. Και όσες κάνουν τις δύσκολες, κάποιος άλλος τους έχει κάνει τον κώλο σουρωτήρι πριν καιρό. Και αν είστε παντρεμένοι ή σε μακρόχρονη σχέση και δεν σας τον δίνουν, κάποιος άλλος τους τον ξεσκίζει μία φορά στις δεκαπέντε μέρες. Και μην ακούτε μαλακίες "μόνο εσύ έχεις πάρει τον κώλο μου" και τέτοια, είναι τελείως αστεία να τα πιστεύουμε αυτά.

τι λε ρε φίλε, μία φορα στις 15; ουαου

Π

Πουστρα35

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
90
Πόντοι
16
  Μην  ξεχναμε  οτι  παιζει  ρολο  και το  μεγεθος  ,  δεν  αντεχουν  ολες  τις  μεγαλες  ψωλες  στο κωλοτρυπιδι  τους ,  εκτος  απο  αυτες  που  το  δουλευαν  απο μικρες το  γκροβερ τους  οποτε  δεν  εχουν  θεμα  με μεγεθη και παχος ...

Δεν νομιζω βρε συ, το θεμα ειναι ποσο καλα θα το ανοιξεις και φυσικα πολυ λυπαντικο.
Κατα τα αλλα δεν εχει θεμα γιατι ο σφυκτηρας αφενος μπορει να γινει τεραστιος και αφαιτερου ο πρωκτος εχει πολυ μεγαλο βαθος, ειδικα αν ανοιξει και ο εσωτερικος σφυκτηρας!

Nekrothaftis4

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2017
Like
79
Πόντοι
6
Χθεσινη περιπτωση με πορνιδιο που γνωρισα την πεμπτη το βραδυ σε πανηγυρι χωριου κοντα στο δεικο μου.Βγηκαμε εξω χθες λοιπον κλπ και η φαση κατεληξε στο σπιτι μου οπου και εγιναν τα αισχη βεβαιως βεβαιως με το πορνιδιο να ιδρωνει την φανελα στον μεγιστο βαθμο.Στο δευτερο γαμησι ετσι οπως την ξεσκιζα στα τεσσερα αρχισα να της χαιδευω την κωλοτρυπιδα και εβαλα λιγο δαχτυλο να δω πως θα αντιδρασει τι λιγο δηλαδη ουτε μισο νυχι δεν μπηκε και πεταχτηκε λες και την χτυπησε ρευμα και εκατσε στην ακρη του κρεβατιου σαν φοβισμενη λες και την πλακωσα στο ξυλο.Καλα ρε της λεω πας καλα και με αφηνεις με την πουτσα στο χερι τι σκατα επαθες και αρχιζει την ιστορια της ζωης της πως δεν το κανει απο τον κωλο πως μια φορα δοκιμασε με εναν πρωην και ματωσε και της δημιουργηθηκε καποιο προβλημα μετα που δεν με ειπε φυσικα τι προβλημα ηταν αυτο και γενικα με διηγηθηκε μια πολυ ωραια δακρυβρεχτη ιστορια.

Ενταξει της λεω εγω με στοργικο υφος δεν σε ακουμπαω ξανα εκει ουτε θα σε πιεσω για κατι αφου δεν θες και εχεις και προβλημα ελα ομως τωρα να συνεχισουμε γιατι δεν κανει να με αφηνεις με την πουτσα στο χερι και ερχεται σιγα σιγα με αρχειζει στης πιπες και μετα ξανα σκυσιμο στα τεσσερα.Οταν μετα απο ωρα τελειωσα αραξα στο κρεβατι και επινα μια μπυρα και συζητουσαμε και ηρθε η κουβεντα στο θεμα των διακοπων και με ρωταει θα πας πουθενα διακοπες φετος και αν ναι που και κατευθειαν με ηρθε φλασια να της πω ενα ψεμα να δω πως θα αντιδρασει.Της λεω λοιπον πως πηγαν καλα οι δουλειες φετος και θα την κοπανησω μια βδομαδα σαντορινη με 3,4 χιλιαρικα στην τσεπη και θα περασω μια χαρα απλα δεν εχω καποια να παρω μαζι μου αυτο τον καιρο και με απανταει στο ευτερολεπτο εγω σου κανω να με παρεις μαζι και της λεω εγω πως δεν ειναι ασχημη ιδεα και σηκωνομαι να παω για κατουρημα.

Μολις επεστρεψα απο  το μπανιο την βλεπω στημενη στα τεσσερα και με λεει αντε που εισαι μην αργεις η κωλαρα μου σε περιμενει και αρχιζει να χαιδευει τα καπουλια της και την κωλοτρυπιδα της.Ποια κωλαρα σου με περιμενει της λεω πριν πεταχτηκες λες και σε χτυπησε ρευμα και εχει και το προβλημα που με ειπες και με απανταει ε δεν ημουνα ετοιμη πριν και ποιο προβλημα σιγα το προβλημα και αστα αυτα τωρα και ελα.

Φυσικα δεν εχασα και γω χρονο και της εκανα την κωλοτρυπιδα πηγαδι σε καθε πιθανη και απιθανη σταση.

Το συμπερασμα μετα απο ολο αυτο ειναι πως οχι απλα δεινουν κωλο αλλα αν εχουν καποιο κερδος απο σενα η αποσκοπουν καπου και αλλους δυο τρεις φιλους να φωναξεις να την γαμησετε μαζι δεν θα πουν οχι οι παλιο γαμημενες ελεεινιδες.

Περιττο να πω πως απο της 9 το πρωι με εχει σπασει ταρχηδια με μηνυματα και αναπαντητες γιατι θελει να την παρω και τηλεφωνο εγω μη χρεωθει αυτη αλλα φυσικα την εχω γραμμενη σταρχηδια μου την παλιοπατσαβουρα.

gggjjjjj

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
208
Πόντοι
6
Με ...4 χιλιαρικα τυπε ερχομαι....εγω μαζι σου σαντορινη!

:2funny:

daedalus

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Δεν υπάρχει Ελληνίδα που να μην τον πέρνει από πίσω. Και άπειρη αν είναι, λίγο υπομονη και στοργή θέλει.

Το κυριώτερο, άμα της πηδήξεις το κωλαράκι, μετά δεν υπάρχει κανένας φραγμός. Στα δίνει και στα κάνει όλα.

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.790
Πόντοι
4.655
Χθεσινη περιπτωση με πορνιδιο που γνωρισα την πεμπτη το βραδυ σε πανηγυρι χωριου κοντα στο δεικο μου.Βγηκαμε εξω χθες λοιπον κλπ και η φαση κατεληξε στο σπιτι μου οπου και εγιναν τα αισχη βεβαιως βεβαιως με το πορνιδιο να ιδρωνει την φανελα στον μεγιστο βαθμο.Στο δευτερο γαμησι ετσι οπως την ξεσκιζα στα τεσσερα αρχισα να της χαιδευω την κωλοτρυπιδα και εβαλα λιγο δαχτυλο να δω πως θα αντιδρασει τι λιγο δηλαδη ουτε μισο νυχι δεν μπηκε και πεταχτηκε λες και την χτυπησε ρευμα και εκατσε στην ακρη του κρεβατιου σαν φοβισμενη λες και την πλακωσα στο ξυλο.Καλα ρε της λεω πας καλα και με αφηνεις με την πουτσα στο χερι τι σκατα επαθες και αρχιζει την ιστορια της ζωης της πως δεν το κανει απο τον κωλο πως μια φορα δοκιμασε με εναν πρωην και ματωσε και της δημιουργηθηκε καποιο προβλημα μετα που δεν με ειπε φυσικα τι προβλημα ηταν αυτο και γενικα με διηγηθηκε μια πολυ ωραια δακρυβρεχτη ιστορια.

Ενταξει της λεω εγω με στοργικο υφος δεν σε ακουμπαω ξανα εκει ουτε θα σε πιεσω για κατι αφου δεν θες και εχεις και προβλημα ελα ομως τωρα να συνεχισουμε γιατι δεν κανει να με αφηνεις με την πουτσα στο χερι και ερχεται σιγα σιγα με αρχειζει στης πιπες και μετα ξανα σκυσιμο στα τεσσερα.Οταν μετα απο ωρα τελειωσα αραξα στο κρεβατι και επινα μια μπυρα και συζητουσαμε και ηρθε η κουβεντα στο θεμα των διακοπων και με ρωταει θα πας πουθενα διακοπες φετος και αν ναι που και κατευθειαν με ηρθε φλασια να της πω ενα ψεμα να δω πως θα αντιδρασει.Της λεω λοιπον πως πηγαν καλα οι δουλειες φετος και θα την κοπανησω μια βδομαδα σαντορινη με 3,4 χιλιαρικα στην τσεπη και θα περασω μια χαρα απλα δεν εχω καποια να παρω μαζι μου αυτο τον καιρο και με απανταει στο ευτερολεπτο εγω σου κανω να με παρεις μαζι και της λεω εγω πως δεν ειναι ασχημη ιδεα και σηκωνομαι να παω για κατουρημα.

Μολις επεστρεψα απο  το μπανιο την βλεπω στημενη στα τεσσερα και με λεει αντε που εισαι μην αργεις η κωλαρα μου σε περιμενει και αρχιζει να χαιδευει τα καπουλια της και την κωλοτρυπιδα της.Ποια κωλαρα σου με περιμενει της λεω πριν πεταχτηκες λες και σε χτυπησε ρευμα και εχει και το προβλημα που με ειπες και με απανταει ε δεν ημουνα ετοιμη πριν και ποιο προβλημα σιγα το προβλημα και αστα αυτα τωρα και ελα.

Φυσικα δεν εχασα και γω χρονο και της εκανα την κωλοτρυπιδα πηγαδι σε καθε πιθανη και απιθανη σταση.

Το συμπερασμα μετα απο ολο αυτο ειναι πως οχι απλα δεινουν κωλο αλλα αν εχουν καποιο κερδος απο σενα η αποσκοπουν καπου και αλλους δυο τρεις φιλους να φωναξεις να την γαμησετε μαζι δεν θα πουν οχι οι παλιο γαμημενες ελεεινιδες.

Περιττο να πω πως απο της 9 το πρωι με εχει σπασει ταρχηδια με μηνυματα και αναπαντητες γιατι θελει να την παρω και τηλεφωνο εγω μη χρεωθει αυτη αλλα φυσικα την εχω γραμμενη σταρχηδια μου την παλιοπατσαβουρα.

φιδέμπορας

Nekrothaftis4

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2017
Like
79
Πόντοι
6
Ρε τρομπα που με λες και φιδεμπορα ειδες να ποσταρω καμια φωτογραφια που δεν ειναι δικεια μου η να παινευομαι οτι γαμησα και γω δεν ξερω ποια και ποσες; ενα πουτανακι απο χωριο κοντα στο δεικο μου πηδηξα και ο λογος που εγραψα την ιστορια ειναι για να δειξω ποσο ευκολα δεινουν κωλο αμα υπαρχει καποιο κερδος η δουν πως υπαρχει προοπτικη καποιας καθε ειδους καβαντζας.Αιντε τραβηξτε καμια μαλακια μερικοι να ξελαμπικαρεται.

PSAXTIRI

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Σεπ 2005
Κριτικές
51
Like
3.936
Πόντοι
17.145
Μωρέ γαμιούνται και φτύνουν και τα κουκούτσια

Stories