Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
και καποιες "ελληνες" γαμιουνται από τον κωλο, ξερω έναν πικερ και έναν βαννορτεν που του κανουν αυτό διασταυρωμένα
Χιχι η δικια μου πάντως προχτές δεν με άφησε γιατί πόναγε ακόμα από την προηγουμένη φορά ))))))))είναι π λέμε "του κωλου τα 9μερα"
Φίλε είναι αν φάνε κόλλημα ότι πονάει πολύ, τότε το αποφεύγουν.
Παίκτη, προβαίνεις σε πολύ σοβαρές αποκαλύψεις... Για πες μας περισσότερα...και καποιες "ελληνες" γαμιουνται από τον κωλο, ξερω έναν πικερ και έναν βαννορτεν που του κανουν αυτό διασταυρωμένα
φιλε μου την ξεσκιζω κανονικοτατα απλα μερικες φορες οταν το παρακανεις και η επαναλληψη ειναι πολυ κοντα ειναι λογικο να εχει ενοχλησεις.... Για αυτο δεν κανεις κατι αν στο πει , το παιζεις κυριος , και την επομενη της δινεις και καταλαβαινει)))))))
Ναι, από τον κώλο γαμιούνται όλες. Και όσες κάνουν τις δύσκολες, κάποιος άλλος τους έχει κάνει τον κώλο σουρωτήρι πριν καιρό. Και αν είστε παντρεμένοι ή σε μακρόχρονη σχέση και δεν σας τον δίνουν, κάποιος άλλος τους τον ξεσκίζει μία φορά στις δεκαπέντε μέρες. Και μην ακούτε μαλακίες "μόνο εσύ έχεις πάρει τον κώλο μου" και τέτοια, είναι τελείως αστεία να τα πιστεύουμε αυτά.
Μην ξεχναμε οτι παιζει ρολο και το μεγεθος , δεν αντεχουν ολες τις μεγαλες ψωλες στο κωλοτρυπιδι τους , εκτος απο αυτες που το δουλευαν απο μικρες το γκροβερ τους οποτε δεν εχουν θεμα με μεγεθη και παχος ...
Και γω τυπε ερχομαι αν τα εχεις ευκαιρα για ξοδεμα γιατι εγω δεν τα χω :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :SΜε ...4 χιλιαρικα τυπε ερχομαι....εγω μαζι σου σαντορινη!
Χθεσινη περιπτωση με πορνιδιο που γνωρισα την πεμπτη το βραδυ σε πανηγυρι χωριου κοντα στο δεικο μου.Βγηκαμε εξω χθες λοιπον κλπ και η φαση κατεληξε στο σπιτι μου οπου και εγιναν τα αισχη βεβαιως βεβαιως με το πορνιδιο να ιδρωνει την φανελα στον μεγιστο βαθμο.Στο δευτερο γαμησι ετσι οπως την ξεσκιζα στα τεσσερα αρχισα να της χαιδευω την κωλοτρυπιδα και εβαλα λιγο δαχτυλο να δω πως θα αντιδρασει τι λιγο δηλαδη ουτε μισο νυχι δεν μπηκε και πεταχτηκε λες και την χτυπησε ρευμα και εκατσε στην ακρη του κρεβατιου σαν φοβισμενη λες και την πλακωσα στο ξυλο.Καλα ρε της λεω πας καλα και με αφηνεις με την πουτσα στο χερι τι σκατα επαθες και αρχιζει την ιστορια της ζωης της πως δεν το κανει απο τον κωλο πως μια φορα δοκιμασε με εναν πρωην και ματωσε και της δημιουργηθηκε καποιο προβλημα μετα που δεν με ειπε φυσικα τι προβλημα ηταν αυτο και γενικα με διηγηθηκε μια πολυ ωραια δακρυβρεχτη ιστορια.
Ενταξει της λεω εγω με στοργικο υφος δεν σε ακουμπαω ξανα εκει ουτε θα σε πιεσω για κατι αφου δεν θες και εχεις και προβλημα ελα ομως τωρα να συνεχισουμε γιατι δεν κανει να με αφηνεις με την πουτσα στο χερι και ερχεται σιγα σιγα με αρχειζει στης πιπες και μετα ξανα σκυσιμο στα τεσσερα.Οταν μετα απο ωρα τελειωσα αραξα στο κρεβατι και επινα μια μπυρα και συζητουσαμε και ηρθε η κουβεντα στο θεμα των διακοπων και με ρωταει θα πας πουθενα διακοπες φετος και αν ναι που και κατευθειαν με ηρθε φλασια να της πω ενα ψεμα να δω πως θα αντιδρασει.Της λεω λοιπον πως πηγαν καλα οι δουλειες φετος και θα την κοπανησω μια βδομαδα σαντορινη με 3,4 χιλιαρικα στην τσεπη και θα περασω μια χαρα απλα δεν εχω καποια να παρω μαζι μου αυτο τον καιρο και με απανταει στο ευτερολεπτο εγω σου κανω να με παρεις μαζι και της λεω εγω πως δεν ειναι ασχημη ιδεα και σηκωνομαι να παω για κατουρημα.
Μολις επεστρεψα απο το μπανιο την βλεπω στημενη στα τεσσερα και με λεει αντε που εισαι μην αργεις η κωλαρα μου σε περιμενει και αρχιζει να χαιδευει τα καπουλια της και την κωλοτρυπιδα της.Ποια κωλαρα σου με περιμενει της λεω πριν πεταχτηκες λες και σε χτυπησε ρευμα και εχει και το προβλημα που με ειπες και με απανταει ε δεν ημουνα ετοιμη πριν και ποιο προβλημα σιγα το προβλημα και αστα αυτα τωρα και ελα.
Φυσικα δεν εχασα και γω χρονο και της εκανα την κωλοτρυπιδα πηγαδι σε καθε πιθανη και απιθανη σταση.
Το συμπερασμα μετα απο ολο αυτο ειναι πως οχι απλα δεινουν κωλο αλλα αν εχουν καποιο κερδος απο σενα η αποσκοπουν καπου και αλλους δυο τρεις φιλους να φωναξεις να την γαμησετε μαζι δεν θα πουν οχι οι παλιο γαμημενες ελεεινιδες.
Περιττο να πω πως απο της 9 το πρωι με εχει σπασει ταρχηδια με μηνυματα και αναπαντητες γιατι θελει να την παρω και τηλεφωνο εγω μη χρεωθει αυτη αλλα φυσικα την εχω γραμμενη σταρχηδια μου την παλιοπατσαβουρα.