flirter
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2010
- Like
- 238
- Πόντοι
- 36
Δώσε και σε μας κανένα. Στείλε πμ ;)εχω γαμησει πολλα ΕλλΕηνικά κωλαράκια από έκφυλες κορασιδες,απλα σου σπανε τα αρχιδια για λιπαντικό
Δώσε και σε μας κανένα. Στείλε πμ ;)εχω γαμησει πολλα ΕλλΕηνικά κωλαράκια από έκφυλες κορασιδες,απλα σου σπανε τα αρχιδια για λιπαντικό
Na exeis ki ayto mazi!
για αυτο εχω παντα μια KY μαζι μου
Τύπε αυτά πως θα τα κουβαλήσει κάποιος αν βγει χωρίς αμάξι ; Σε τσάντα φαρμακείου ή ανδρικό τσαντάκι δεκαετίας 80 ή μήπως αυτα τα αδελφιστικα τσαντάκια που ήταν της μόδας τα προηγούμενα χρόνια ;Na exeis ki ayto mazi!
Τύπε δεν πιστεύω να παίρνεις εσύ τις καλές και ν' αφήνεις στην άκρη τις χοντρές ; Να υπάρχει και λίγη ποιότηταΤύπε,την επόμενη φορά που θα παιχτεί σκηνικό θα σου στείλω.
Na exeis ki ayto mazi!
Na exeis ki ayto mazi!
[/quotΑ
Αν κυκλοφορεί κάποιος με αυτά τα αλοιφά μαζί του, μάλον για πουστη θα την χαρακτηρίσουν.
Αν κυκλοφορεί κάποιος με αυτά τα αλοιφά μαζί του, μάλον για πουστη θα την χαρακτηρίσουν.Na exeis ki ayto mazi!
Ενας αντρας δε κουβαλαει ποτε τσαντακια και λοιπα ψωμοσακουλα. Αυτα οπως λες ειναι για πουσταρια. Αμα δν εχεις αμαξι, τοτε ακολουθεις το πρωτοκολλο.Τύπε αυτά πως θα τα κουβαλήσει κάποιος αν βγει χωρίς αμάξι ; Σε τσάντα φαρμακείου ή ανδρικό τσαντάκι δεκαετίας 80 ή μήπως αυτα τα αδελφιστικα τσαντάκια που ήταν της μόδας τα προηγούμενα χρόνια ;
Ενας αντρας δε κουβαλαει ποτε τσαντακια και λοιπα ψωμοσακουλα. Αυτα οπως λες ειναι για πουσταρια. Αμα δν εχεις αμαξι, τοτε ακολουθεις το πρωτοκολλο.
Σαλιο, υπομονη, δαχτυλο και παμε παλι μεχρι να ανοιξει ο ροδελλος
Ενας αντρας δε κουβαλαει ποτε τσαντακια και λοιπα ψωμοσακουλα. Αυτα οπως λες ειναι για πουσταρια. Αμα δν εχεις αμαξι, τοτε ακολουθεις το πρωτοκολλο.
Μονο με τους γκομενους με τους ανδρες τους σπανια!
Παντρεμένος τύπε; :S :S :S
Emla λιπαντική και αναισθητική κρέμα, το σωληνάριο σε μέγεθος "μικρό δακτυλάκι" και οι πιο ζόρικες κωλοτρυπίδες σε ελεηνίδες γίνονται "βούτυρο". Προσοχή αν τη βάλετε και πηδήξετε χωρίς προφυλακτικό θα σας μείνει για ώρες μια και το ίδιο θα πάθει το πέος σας. . Καλά ξεμπερδέματα
Τύπε γίνε λίγο πιο σαφής, ειναι σοβαρά τα πράματαEmla λιπαντική και αναισθητική κρέμα, το σωληνάριο σε μέγεθος "μικρό δακτυλάκι" και οι πιο ζόρικες κωλοτρυπίδες σε ελεηνίδες γίνονται "βούτυρο". Προσοχή αν τη βάλετε και πηδήξετε χωρίς προφυλακτικό θα σας μείνει για ώρες μια και το ίδιο θα πάθει το πέος σας. . Καλά ξεμπερδέματα