You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γαμιούνται απ' τον κώλο οι Ελληνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ευκωλόπιστος
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ούτε και ο ΛίλαςΟι Ελληνίδες βασικά δεν γαμιούνται.
skwtsezos4239
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2017
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1
Μια χαρά γαμιούνται από κώλο, αρκεί κι εσύ να το πηγαίνεις λάου λάου
skwtsezos4239
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2017
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1
Αλλά ταλαιπωρία και βρώμα είναι ρε μύστες ο κώλος, γιατί τρώγεστε τόσο πολύ να τον γαμήσετε? Πέρα απο την ψυχική ικανοποίηση που νιώθεις όταν κατακτάς το "απόρθητο", δεν έχει άλλη γοητεία.
ass_kavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 27
- Πόντοι
- 66
Αλλά ταλαιπωρία και βρώμα είναι ρε μύστες ο κώλος, γιατί τρώγεστε τόσο πολύ να τον γαμήσετε? Πέρα απο την ψυχική ικανοποίηση που νιώθεις όταν κατακτάς το "απόρθητο", δεν έχει άλλη γοητεία.
Οι Σκωτσέζες το δίνουν εύκολα τύπε;
skwtsezos4239
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2017
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1
Οι σκωτσέζες είναι ξενέρωτες τύπε, μην το ψάχνειςΟι Σκωτσέζες το δίνουν εύκολα τύπε;
Θα συμφωνησω με το συναγωνιστηΜια χαρά γαμιούνται από κώλο, αρκεί κι εσύ να το πηγαίνεις λάου λάου
Nekrothaftis4
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2017
- Like
- 79
- Πόντοι
- 6
Aπο κωλο εχω γαμησει πολλες αλλα καμια απο ολες αυτες δεν ηταν σε φαση που να γουσταρει να τον φαει απο κει και να το ζηταει κολας.Ολες καθοταν να της γαμησω το κωλαρακι επειδη εβλεπαν πως το ηθελα πως με καυλωνε και γενικα επειδη περνουσαμε καλα σεξουαλικα και δεν της χαλουσα και γω πανω στο γαμησι χατηρια ετσι και αυτες εκαναν και τα δεικα μου χατηρια.Επισης καποιες που ουτε να το ακουσουν ηθελαν μολις ακουγαν κανενα παραμυθι για πιο σοβαρη σχεση και κανεναν παπα για αραβωνα κλπ οχι απλα τον κωλο τους εδειναν αλλα και 3 πουτσες να ειχα αντι για μια οπως ειχε η αλλη 3 βυζια στην ταινια Total recall με τον σβαρτζενεγκερ θα καθοταν της βαλω και της 3 ταυτοχρωνα στον κωλο τους.Επισης δεν υπαρχει περιπτωση να σε πει η αλλη αν τον εχει φαει η οχι απο τον κωλο και ποσοι την γαμησαν απο κει κλπ και να ειναι αληθεια.Δεν υπαρχει τετοια περιπτωση.
ΧΧΧ-Man
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 46
- Like
- 4.263
- Πόντοι
- 5.595
Σωστος... +1000....Επισης δεν υπαρχει περιπτωση να σε πει η αλλη αν τον εχει φαει η οχι απο τον κωλο και ποσοι την γαμησαν απο κει κλπ και να ειναι αληθεια.Δεν υπαρχει τετοια περιπτωση.
Και επισης λενε ολες το ιδιο ψεμα... 'οτι εισαι ο πρωτος τους..απο πισω!!!'
assmaster13
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 547
- Πόντοι
- 26
Γαμιουνται κανονικά σχεδόν όλες. ......
Απλά θελουν τον κατάλληλο χειρισμό που δεν ειναι ίδιος για όλες.
Ειδικά όσες γουστάρουν ψιλοαγριαδες και κωλοχαστουκα τον παιρνουν αβερτα και γουσταρουν κιολας.
Απλά θελουν τον κατάλληλο χειρισμό που δεν ειναι ίδιος για όλες.
Ειδικά όσες γουστάρουν ψιλοαγριαδες και κωλοχαστουκα τον παιρνουν αβερτα και γουσταρουν κιολας.
dCorso
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 33
- Like
- 7.369
- Πόντοι
- 4.746
το ιδιο με τις μουσουλμανες δηλαδη, που μονο το κατηχητικο του ισλαμ ξερουν.. οσον αφορα τα ηθη κι εθιμα..Οι Ελληνίδες τέτοια πράγματα, ρε ?? Αυτές μόνο από κατηχητικό και Ελληνοορθόδοξα ήθη κι'έθιμα ξέρουν !
Mary xazoula
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2017
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα! Είμαι καινούρια στο φορουμ. ¨όχι επαγγελματίας πόρνη απλά μου κίνησε το ενδιαφέρον. Δεν ήξερα σε ποιο θέμα να γράψω...!
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.780
- Πόντοι
- 3.656
Καλησπέρα! Είμαι καινούρια στο φορουμ. ¨όχι επαγγελματίας πόρνη απλά μου κίνησε το ενδιαφέρον. Δεν ήξερα σε ποιο θέμα να γράψω...!
Πες μας λοιπόν τη δικιά σου άποψη και εμπειρία για τον εαυτό σου και τις φίλες σου. Γαμιέστε από των κώλο;
geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.080
- Πόντοι
- 6.515
Σε γενικες γραμμες οι μη επαγγελματιες γυναικες δεν μας αντεχουν πανω απο 1-2 μερες :S
acapoeira
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2017
- Like
- 233
- Πόντοι
- 86
Kαι επεσες στα κωλογαμησια
Παρόμοια θέματα
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 127
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 89
- Εμφανίσεις
- 18K
- Απαντήσεις