Νέα

Γαμιούνται απ' τον κώλο οι Ελληνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ευκωλόπιστος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Γαμιούνται απ' τον κώλο οι Ελληνίδες και πόσο συχνά?

• Ποτέ (τι πράγματα είναι αυτά)

Ψήφοι: 149 7,8%
  • Μια φορά (έτυχε)

Ψήφοι: 179 9,3%
  • Πότε-πότε (άμα καυλώσει)

Ψήφοι: 788 41,1%
  • Συχνά (της αρέσει)

Ψήφοι: 541 28,2%
  • Πάντα (τρελαίνεται)

Ψήφοι: 260 13,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.917

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.929
Πόντοι
6.925
Κατάποση, ξεκώλιασμα, βαθιές πίπες, υπάιθριο σεξ κ.ο.κ.. Θέμα "δεσίματος" και χημείας είναι... Από τότε που την γνώρισα δεν ξαναγάμησα άλλη... αφού είναι καλύτερη από όλες!! Πάντα και παντού...

Πραγματικά εάν η γκόμενα τα κάνει όλα δεν έχεις διάθεση ούτε να κοιτάς αλλού ... το έζησα με κορμάκι 0%, κωλάκι θεικό, φουλ πρόγραμμα + "χρυσά ντους",φωτό, βίντεο, πόνο, ξεφτίλισμα και συνάμα τρυφερότητα και έρωτα ... αν το κατανοούσαν οι ελλειηνίδες πόσο απλό είναι ...

greekarmy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2015
Κριτικές
12
Like
2.749
Πόντοι
746
Αυτές που δίνουν είναι λιγότερες από αυτές που δεν δίνουν ... όσον αφορά το αν τα καταπίνουν ακόμη λιγότερες
η καταποση μαγκες είναι το πιο λεπτο θεμα στο σεξ,ειτε είναι γυναικα μας δεσμος μας αρπαχτη η πουτανα είναι συνδυασμος πολλων γουστων άλλες το κανουνε να μας καλοπιασουνε,αλλες επειδή τους αρεσει  η γευση,αλλες για να το παιξουνε ακομπλεξαριστες,αλλες το συγχαινονται κ.τ.λ εγω προσωπικα δεν το ζητησα ποτε από καμμια οσες φορες εγινε ηταν για τους παραπανω λογους αυθόρμητα.το δευτερο παρομοιο θεμα είναι το facial δεν ζοριζεις καμμια να το κανει........

Εγγρ.
17 Ιουν 2017
Κριτικές
25
Like
966
Πόντοι
311
Έχω πάει με αρκετές γκόμενες περίπου οι μισές δίναν κωλο..δεν είναι φαν του κωλου λόγο Μερέντας.να τα καταπίνουν πιο σπάνια τυχαίνει σε εμένα τουλάχιστον.. πάντως παιδιά πολλές γκόμενες βλέπω γαμιουνται ακαποτα και έχω ενδώσει ..

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Πραγματικά εάν η γκόμενα τα κάνει όλα δεν έχεις διάθεση ούτε να κοιτάς αλλού ... το έζησα με κορμάκι 0%, κωλάκι θεικό, φουλ πρόγραμμα + "χρυσά ντους",φωτό, βίντεο, πόνο, ξεφτίλισμα και συνάμα τρυφερότητα και έρωτα ... αν το κατανοούσαν οι ελλειηνίδες πόσο απλό είναι ...

;) :rockon:

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.246
Πόντοι
2.306
Γαμιούνται και εύκολα αν είναι milf / παντρεμένες όπως η κυρία εδώ. Μετά τα 35.

kwlos.jpg
Ωραία κωλαρα τύπε.
Φαίνεται και hairy. Εύγε!

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.755
Πόντοι
3.506
Σαράντα plus η γκόμενά μου. Όταν τη γνώρισα, "δεν" σε όλα.... Λίγους μήνες μετά, τα κάνει πλέον όλα... και όταν λέμε όλα, εννοούμε όλα... Κατάποση, ξεκώλιασμα, βαθιές πίπες, υπάιθριο σεξ κ.ο.κ.. Θέμα "δεσίματος" και χημείας είναι... Από τότε που την γνώρισα δεν ξαναγάμησα άλλη... αφού είναι καλύτερη από όλες!! Πάντα και παντού...

Ακριβώς... και κατά πόσο της γαμάς το μυαλό. Έχω οδηγήσει και εγώ μερικές στο δρόμο της έκφυλης ακολασίας, όπως τα λες.

Nikolas25ss

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2016
Κριτικές
1
Like
55
Πόντοι
1
Οι περισσότερες που έχω γαμησει εγώ δίνουν κώλο, εκφυλες.

Begood

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
2.368
Πόντοι
456
Δέν ξερω στο εσσωτερικό αλλά στο εξωτερικό ο κώλος πάει Αντάρα ;)

servitoros887

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2014
Κριτικές
8
Like
73
Πόντοι
0
Το κρατανε για τον αντρα τους ...χαχαχαχα

Εκλεκτικός

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Μαΐ 2015
Κριτικές
12
Like
6.284
Πόντοι
2.046
Πραγματικά εάν η γκόμενα τα κάνει όλα δεν έχεις διάθεση ούτε να κοιτάς αλλού ... το έζησα με κορμάκι 0%, κωλάκι θεικό, φουλ πρόγραμμα + "χρυσά ντους",φωτό, βίντεο, πόνο, ξεφτίλισμα και συνάμα τρυφερότητα και έρωτα ...
Σούπερ "κοκτέιλ" αυτό...... Μάγκας!    :thumbsup:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom