Πω πω, γυρισα σπιτι και ειδα οτι εσπευσαν να απαντησουν ολα τα κοκορακια.....
Επειδη για πρακτικους λογους ειναι δυσκολο να κανω quote σε καθε ποστ ξεχωριστα, θα προσπαθησω να πω δυο λογια στα γρηγορα...
Armed : οταν καποιος μας τα χωνει και ειναι δυσκολος συνομιλητης , δε σημαινει απαραιτητα οτι ειναι και ανοργασμικος , ετσι? ξεκολλα απο τα στερεοτυπα
dsyp : σιγουρα δεν κανω για δικη σου συζυγος ...πιστεψε με δεν υποστηριξα ποτε το αντιθετο...
Alph2921: σιγουρα ηλιθιο το να ικανοποιεις το κομπλεξικο απεναντι μου συναισθημα σου , λεγοντας οτι ειμαι ασχημη και κακομοιρα ...ειπαμε μπηκα εδω τυχαια , αλλά ειδα οτι εχετε πλακα και ειπα να γινω κι εγω μελος .Σταματα να νομιζεις οτι ενοχλουμαι με χαρακτηρισμους που δε με αφορουν...οσες φορες κι αν με πεις ασχημη δε θα με πειραξει...Μαντεψε γιατι..
Stunt : Ω, μα τι να πει κανεις για σενα ...ο ορος ιδιωτια για σενα βγηκε....
Μα καλα , λες να ειχα ενα πτυχιακι της πλακας, σχολης τετραετους φοιτησης ( βλ ψυχολογια ) με το δυσκολοτερο μαθημα να εχει 15 μερες διαβασμα και να ελεγα στον αλλο οτι δεν τον παιρνει να ρωτα για το πτυχιο μου?
μα τοοοοοοοσο εξυπνος εισαι?
Γλυκε μου , η δικη μου η σχολη μετραει οσο 10 πτυχια μαζι με διδακτορικα σε αλλες ....
Μη γελοιοποιεισαι αλλο
RavenM : ωραιο μπουμπουκι κι εσυ....
απο βλακειες αλλο τιποτα....
τολμας και λες οτι εχεις πτυχιο σε engimeering και μαστερ και...
και νομιζεις οτι θα εντυπωσιασεις ποια?
σιγουρα παντως οχι εμενα , καθως κατι πτυχια σαν και το δικο σου τα κοροιδευαμε στη σχολη....Σοβαρεψου...απλα εκανες κατι μετριων δυνατοτητων , ενταξει , δε χρειαζεται να περηφανευεσαι κιολας .Εγω αν ημουνα στη θεση σου θα εκανα τουμπεκι ...για λογους σοβαροτητας και μονο...
Να σου θυμισω οτι οι γομενες που π...ειναι οντως της πλακας καθοτι οι του Ντιρι ειναι οπως και οι τειτζουδες: ΗΛΙΘΙΕΣ
BEBAIA, υπαρχει και το αξιωμα που λεει οτι οι ηλιθιες γκομενες αξιζουν σε ηλιθιους γκομενους...
Εννοειται οτι με αυτη την προσωπικοτητα , αυτη τη μουρη και αυτο το πτυχιο μονο τετειες μπορεις να χτυπησεις