Νέα

Γαμημένη Υποκρισία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kakoslikos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 333
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

APSOGOS

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
[

..μπορει να γινει...ΟΤΑΝ ΜΑΘΕΙς ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ!

Δηλαδη babykiss η αξια ενως ανθρωπου βγαινει απο τα πτυχια? Πες μου λοιπον ποσοι πτυχιουχοι στα οικονομικα, ποσοι γιατροι , δικηγοροι κτλ κτλ κτλ δουλεβουν λαντζα ντελιβερυ σκουπιδιαριδες και τοσες αλλες δουλιες που απαιτειται πτυχιο δημοτικου? Η αξια ενως ανθροπου βγενει απο τις πραξεις του και τα εργα του. απο το ποσο σωστος ειαι στη ζωη του απο το ποσο εργατικος και τιμιος ειναι απο την εν γεννη συμπεριφορα του. Να τα βρασω εγω τα πτυχια οταν εισαι εντελλος κενος εσωτερικα. ΑΑΑ και τα περι ορθογραφιας .......γραφε εσυ με την σωστη ορθογραφια  (να δικαιολογησεις και το πτυχιο σου) και ασε εμας τους ανορθογραφους να τα γραφουμε αυτα που θελουμε να πουκε λαθος αλλα να εχουν την σωστη ενοια και οχι αερολογιες

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
αηδια......στανταρ εισαι ο μετριος - ασχημος συμμαθητης που ειχα στο γυμνασιο και δεν του εδινε κανεις σημασια....

μαντεψε πως προσπαθουσε να φανει: εβριζε κι αυτος σαν τους αλλους...

γλυκε μου οι βρισιες σου δεν μπορουν να με σοκαρουν ..

αν ειχες κανα πτυχιο καλυτερο απο το δικο μου , ισως να μπορουσες ....

....μηπως θα μπορουσες να μας αποκαλυψεις τους τελευταιους 12 μηνες ποσους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΣΜΟΥΣ ειχες ?
.....γιατι σε κοβω ΠΟΛΥ ΑΓΑΜΗΤΗ βρε παιδακι μου...... ;)
...και μηπως ξερεις κανενα πτυχιο καλλιτερο (παρε και ορθογραφια που σκοτωνει), απο το διδακτορικο στο ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ.....???????
....και επειδη εισαι και παπατρεχας, το πεζοδρομιο με την ευρεια εννοια....
......οχι τιποτε αλλο, γιατι σε κοβω λιγο ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΗ..... ξερεις εσυ τωρα.... ;)

babykiss1900

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
Πω πω, γυρισα σπιτι και ειδα οτι εσπευσαν να απαντησουν ολα τα κοκορακια.....
Επειδη για πρακτικους λογους ειναι δυσκολο να κανω quote σε καθε ποστ ξεχωριστα, θα προσπαθησω να πω δυο λογια στα γρηγορα...
Armed : οταν καποιος μας τα χωνει και ειναι δυσκολος συνομιλητης , δε σημαινει απαραιτητα οτι ειναι και ανοργασμικος , ετσι? ξεκολλα απο τα στερεοτυπα

dsyp : σιγουρα δεν κανω για δικη σου συζυγος ...πιστεψε με δεν υποστηριξα ποτε το αντιθετο...
Alph2921: σιγουρα ηλιθιο το να ικανοποιεις το κομπλεξικο απεναντι μου συναισθημα σου , λεγοντας οτι ειμαι ασχημη και κακομοιρα ...ειπαμε μπηκα εδω τυχαια , αλλά ειδα οτι εχετε πλακα και ειπα να γινω κι εγω μελος .Σταματα να νομιζεις οτι ενοχλουμαι με χαρακτηρισμους που δε με αφορουν...οσες φορες κι αν με πεις ασχημη δε θα με πειραξει...Μαντεψε γιατι..

Stunt : Ω, μα τι να πει κανεις για σενα ...ο ορος ιδιωτια για σενα βγηκε....
Μα καλα , λες να ειχα ενα πτυχιακι της πλακας, σχολης τετραετους φοιτησης ( βλ ψυχολογια ) με το δυσκολοτερο μαθημα να εχει 15 μερες διαβασμα και να ελεγα στον αλλο οτι δεν τον παιρνει να ρωτα για το πτυχιο μου?
μα τοοοοοοοσο εξυπνος εισαι?
Γλυκε μου , η δικη μου η σχολη μετραει οσο 10 πτυχια μαζι με διδακτορικα σε αλλες ....
Μη γελοιοποιεισαι αλλο

RavenM : ωραιο μπουμπουκι κι εσυ....
απο βλακειες αλλο τιποτα....
τολμας και λες οτι εχεις πτυχιο σε engimeering και μαστερ και...
και νομιζεις οτι θα εντυπωσιασεις ποια?
σιγουρα παντως οχι εμενα , καθως κατι πτυχια σαν και το δικο σου τα κοροιδευαμε στη σχολη....Σοβαρεψου...απλα εκανες κατι μετριων δυνατοτητων , ενταξει , δε χρειαζεται να περηφανευεσαι κιολας .Εγω αν ημουνα στη θεση σου θα εκανα τουμπεκι ...για λογους σοβαροτητας και μονο...
Να σου θυμισω οτι οι γομενες που π...ειναι οντως της πλακας καθοτι οι του Ντιρι ειναι οπως και οι τειτζουδες: ΗΛΙΘΙΕΣ

BEBAIA, υπαρχει και το αξιωμα που λεει οτι οι ηλιθιες γκομενες αξιζουν σε ηλιθιους γκομενους...
Εννοειται οτι με αυτη την προσωπικοτητα , αυτη τη μουρη και αυτο το πτυχιο μονο τετειες μπορεις να χτυπησεις

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Ρε σείς τόσο βλάκες είστε και ασχολείστε με το μαλάκα, που παρουσιάζεται μάλιστα ως μαλάκω;

babykiss1900

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
Μα καλά..γιατί ασχολείστε?

Το μοναδικό δίπλωμα που έχω και μου φάνηκε χρήσιμο στη ζωή μου είναι αυτό της οδήγησης... Τα υπόλοιπα ήταν απλά για να δικαιολογήσω παρατεταμένη κοπάνα από την πραγματική ζωή.

Δεν θα ξεχάσω ποτέ Spring breaks στην Αμερική, καλοκαιρινά WeinFesten στην Γερμανία και Ελβετία και καλοκαιρινά parties στο Brighton. Τα αστέρια των πανεπιστημίων που πήγα...ούτε με ενδιαφέρουν και από τους εργοδότες μου στο εξωτερικό, λίγοι κόλλησαν και τα εξέτασαν. ʼλλωστε όπου δούλεψα εξωτερικό, ήταν κατ' αρχήν σε εξάμηνη Probezeit (Γερμανία) ή AlignmentPeriod (Ην.Βασίλειο) (sic...) και μετά έλαβα κανονική προσφορά για σχέση μόνιμης σχέσης μισθοδοσίας.

Σήμερα εργοδότης στην Ελλάδα, τηρώ ακριβώς το ίδιο σύστημα, δοκιμαστικά πρώτα και σε όποιον αρέσει, για τους υπόλοιπους ευχαριστούμε δεν θα πάρουμε.

Α! Μην ξεχάσω, στην γραμματεική μας υποστήριξη, περιλαμβάνεται μία κοπέλα η οποία έχει σπουδάσει τα ακόλουθα: Πολιτικές επιστήμες, Ψυχολογία, Marketing, Αγγλική Φιλολογία και European Trade something... κάποια είναι BA, άλλα ΜΑ, κάποια Αμερική, κάποια Αγγλία...τώρα κάνει και ένα distant PhD κάπου... Εχθές μας υπέβαλλε αίτημα να αλλάξουμε τον τίτλο στην κάρτα της από "Γραμματειακή υποστήριξη" σε "PA" δηλαδή Personal assistant σε έναν από τους διευθυντές έργων.

Τα συμπεράσματα δικά σας. Εγώ της είπα να γράψει ότι θέλει στην κάρτα της, το ίδιο μου κάνει.

εννοειται οτι αυτα τα διοικητικα σου προσοντα εντυπωσιαζουν αγραμματες γκομενες της πλακας ....

Μπορεις να εχεις οσες γραμματεις θελεις για να χαιρεσαι , αλλα καταλαβε οτι αλλες γυναικες θα σου εδειχναν την πορτα.( γιατι ειναι ανωτερες σου)

babykiss1900

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ρε σείς τόσο βλάκες είστε και ασχολείστε με το μαλάκα, που παρουσιάζεται μάλιστα ως μαλάκω;

να εισαι σιγουρος οτι ειμαι γυναικα...

εσυ με το τριτοκλασσατο πτυχιο σιγουρα δε θα πρεπει να ξανασχοληθεις....Αντε γεια....

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
Stunt : ...ο ορος ιδιωτια για σενα βγηκε....
Μα καλα , λες να ειχα ενα πτυχιακι της πλακας, σχολης τετραετους φοιτησης ( βλ ψυχολογια ) με το δυσκολοτερο μαθημα να εχει 15 μερες διαβασμα και να ελεγα στον αλλο οτι δεν τον παιρνει να ρωτα για το πτυχιο μου?
Γλυκε μου , η δικη μου η σχολη μετραει οσο 10 πτυχια μαζι με διδακτορικα σε αλλες ....
Μη γελοιοποιεισαι αλλο
Ίσως να μην τα έχεις εμπεδώσει καλά πάντως... ιδιωτεία θες να πεις.

babykiss1900

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ίσως να μην τα έχεις εμπεδώσει καλά πάντως... ιδιωτεία θες να πεις.

σωστοοοος!( τι να κανουμε βλεπεις ειμαι τοσο ακομπλεξαριστη που παραδεχομαι τα λαθη μου....φυσικα δε θα κοιταμε τωρα το καθε ενα ορθογραφικο λαθος, καθως υπαρχουν λαθη που γινονται απο βιασυνη και λαθη που γινονται συνεχεια και βγαζουν ματι....αυτο εννοουσα για την ορθογραφια)

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Μπορεις να εχεις οσες γραμματεις θελεις για να χαιρεσαι , αλλα καταλαβε οτι αλλες γυναικες θα σου εδειχναν την πορτα.( γιατι ειναι ανωτερες σου)
Δεν χρειάζεται να καταλάβω κάτι καινούργιο, ξέρω ακριβώς ότι είναι ακριβώς έτσι, δλδ είμαι κατώτερος. Και το επιδιώκω.
Ξέρεις, η ανωτερότητα και τα ύψη προκαλούν ίλιγγο, και μετά τον ίλιγγο φαντάζομαι ότι γνωρίζεις τι ακολουθεί.
Μασημένα πράγματα σου λέω όμως...εσύ γνωρίζεις καλύτερα.
Τελικά έχουν δίκιο όλοι εδώ μέσα, τι στον πούτσο γυρεύει μία/ένας τόσο μορφωμένη/ος ανάμεσά μας? Εδώ είναι η πλέμπα καλή/έ μου, τράβα πουθενά αλλού να ξεθυμάνεις, ή μήπως οι πραγματικοί elit κύκλοι δεν σε δέχονται?
Βλέπεις τελικά πόσο σημαντικοί και πολύτιμοι είναι οι κατώτεροι άνθρωποι? Μόνο συκριτικά με αυτούς αποκτά αξία η ανωτερότητά σου.
[κάτι μούτρα που θα σπάσουν (μπορεί και να έχουν ήδη σπάσει) κατά την προσγείωση... Συγκριτικά, το πρόσωπο του ατυχούς φοιτητή της Θεσ/νίκης που τον περιέλαβαν οι κύριοι αστυνομικοί, θα φαντάζει σαν διαφήμιση εταιρίας καλλυντικών.]

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
.....μα καλα, στα δικα μου γιατι δεν απαντησες ρε γαμωτο......??????  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
....μυριστηκες οτι εχουμε τα ιδια πτυχια......??????? ;) ;) ;) ;)

JohnMullins2005

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1

τολμας και λες οτι εχεις πτυχιο σε engimeering και μαστερ και...
και νομιζεις οτι θα εντυπωσιασεις ποια?

σιγουρα παντως οχι εμενα , καθως κατι πτυχια σαν και το δικο σου τα κοροιδευαμε στη σχολη....

Σοβαρεψου...απλα εκανες κατι μετριων δυνατοτητων , ενταξει , δε χρειαζεται να περηφανευεσαι κιολας .

Εννοειται οτι με αυτη την προσωπικοτητα , αυτη τη μουρη και αυτο το πτυχιο μονο τετειες μπορεις να χτυπησεις

επειδή δε σας προλαβαίνω, χωρίς να θέλω να διακόψω την σοβαρότατη συζήτηση, μόνο μια σχολή μπορώ να πω οτι είναι η πιο δύσκολη απ'ολες...

Μήπως είσαι σε καμιά σχολή ninjutsu?
Είναι αλήθεια οτι μπορείτε να αιωρείστε?Περπατάς σε τοίχους?
Wait...το βρήκα είσαι στην σχολή των μεταλλαγμένων Χ-ΜΕΝ του καθηγητή Xavier!

μμμ ποια είναι αγάμητη πλην μουνάρα από τους X-MEN?

Rogue?

Rogue_game.gif

και λαθη που γινονται συνεχεια και βγαζουν ματι....αυτο εννοουσα για την ορθογραφια)

Εννοειται οτι με αυτη την προσωπικοτη τα , αυτη τη μουρη και αυτο το πτυχιο μονο τετειες μπορεις να χτυπησεις

ορθογραφία στους X-MEN δεν κάνατε? τετοιες είναι το σωστό..

αν είναι άντρας η babykiss , με τα στοιχεία π μας δίνει μάλλον είναι ο gay - beast :2funny:www.marveldirectory.com/individuals/b/beast.htm]http://www.marveldirectory.com/individuals/b/beast.htm[/url]

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
:2funny:  :2funny:  :2funny:

John Mullins έγραψες.. Αν και μάλλον για τον Sabretooth την κόβω τελικά..

Μόνο μια απορία προς την κυρία, που νομίζω θα κατανοήσει και αυτή ότι είναι λογική : όλοι οι υπόλοιποι "κατώτεροι" είχαν την καλοσύνη να θέσουν στην διακριτική μας ευχέρεια και κριτική τους τίτλους σπουδών τους. Εσύ , που κατά τα λεγόμενα σου γελάς με έναν τίτλο ΜΒΑ από μία από τις 5 κορυφαίες σχολές στην Αμερική, τί τίτλο έχεις στα χέρια σου? Για να μπορέσουμε να εκφράσουμε τα σέβη μας και δικαιολογημένα ρε αδερφέ..εεεεε.. αδερφή ήθελα να πω..

Επισκέπτης
δηλωνει οτι εχει Ph.D. στην ψυχολογια λεμεεεεεεεεε.....αυτα που αναφερεις ειναι οικονομολογικης κατευθυνσης

Ψυχολογία????? και καθομαστε και ασχολουμαστε????  :headbang: :headbang: Μα εκει πανε αυτοί απου ΑΠΟΤΥΓΧΑΝΟΥΝ στο Ντιρι και στο ΤΕΙ λογιστικής στην Χαλκίδα!!! :cheesy:

Στο Λονδίνο, ειναι τα ΜΟΝΑ courses που έχουν ΠΑΝΤΑ διαθεσιμες θεσεις λογω περιορισμένων αιτησεων...πανε κατι γκομενακια για να πουνε ότι σπούδασαν. Σε αυτο και στην Ιστορία της Τέχνης.

Να προσθέσω επίσης ότι τις φοιτητριες ψυχολογίας, εμείς στο Ιμπεριαλ, τις είχαμε να μας γλυφουν τα αρχίδια (ούτε καν το πούτσο) και όταν ψιλοκαυλώναμε, αναλαμβάναν αυτες από τις σοβαρες σχολες.

ΥΓ. Ρε συ άντρας37, εμεις σιγουρα θα εχουμε βρεθεί σε κανα ριγιούνιον η στο ΕΒΕΑ και δε θα το εχουμε παρει πρεφα...

Επισκέπτης
:2funny:  :2funny:  :2funny:

John Mullins έγραψες.. Αν και μάλλον για τον Sabretooth την κόβω τελικά..

Μόνο μια απορία προς την κυρία, που νομίζω θα κατανοήσει και αυτή ότι είναι λογική : όλοι οι υπόλοιποι "κατώτεροι" είχαν την καλοσύνη να θέσουν στην διακριτική μας ευχέρεια και κριτική τους τίτλους σπουδών τους. Εσύ , που κατά τα λεγόμενα σου γελάς με έναν τίτλο ΜΒΑ από μία από τις 5 κορυφαίες σχολές στην Αμερική, τί τίτλο έχεις στα χέρια σου? Για να μπορέσουμε να εκφράσουμε τα σέβη μας και δικαιολογημένα ρε αδερφέ..εεεεε.. αδερφή ήθελα να πω..

εγω παντως δεν κατεχω κανεναν τιτλο απο αυτους που λεει η δις . εχω κατι αλλου ειδους τιτλους παντως πολυ καλυτερους ... μετρανε αραγε στα κριτηρια ???

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Οι δικοί σου τίτλοι αγόρι μου δεν μετράνε απλώς στα κριτήρια.. ΕΙΝΑΙ τα κριτήρια!  :sunglasses:

Επισκέπτης
Καλα ρε μαγκες ειστε με τα καλα σας ?

Κανετε διαλογο με το καθε αγαμητο μουνακι που μπαινει στο "αντρικο στεκι " μας ?

Μωρη πατσαβουρα babykiss και αρχιδια μαντολες, γκομενες Α' κατηγοριας το βραδυ τις βαζουμε με 10 ευρω να μας πιανουν τον πουτσο. Εσυ τι στο διαολο κανεις εδω μεσα ?
Ψαχνεις μπας και σου ξεσκισει την κωλαρα κανενας ?

Αντε παρε τον δονητη σου και αλαργα...Ουσσσσσστττττττ .. Παλιομαλακισμενο...

Επισκέπτης
ααα. και που'σαι fucking baby-arxidia..

τα πτυχια σου παρτα και βαλτα στο κωλο σου...

TiLesTora

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
71
Πόντοι
1
Όποιος νομίζει ότι οι γυναίκες του σήμερα στέκονται δίπλα στον άντρα τους σε δύσκολες στιγμές, πόσο μάλλον σε δύσκολες στιγμές που έχουν να κάνουν με υγεία, είναι πολύ γελασμένος...
Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια.

Επισκέπτης
dsyp : σιγουρα δεν κανω για δικη σου συζυγος ...πιστεψε με δεν υποστηριξα ποτε το αντιθετο...

Καλά για εμένα σίγουρα δεν κάνεις.Εγώ γουστάρω γυναίκες όχι υποκατάστατα.Γουστάρω γυναίκες με θέληση,και αφοσίωση.Όχι τσουλάκια,που έχουν μεγαλώσει με το μητρικό όνειρο,να βρουν ένα καλό γαμπρό,που πάντα ισούται με πλούσιο γαμπρό.Όχι κάποια τσουλάκια,που παντρεύονται από ανάγκη στα 25 και στα 30 ξενοπηδιούντε στα ξενοδοχεία όλης της χώρας.Γουστάρω το καλοκαίρι να μην πηγαίνουν για μπάνιο αλλά να ανεβαίνουν μαζί μου στο Βουνό,να φάνε χώμα από τα WRC.Γουστάρω το χειμώνα να μη λένε "κρυώνω" και να ανεβαίνουν στα βουνά.Οι περισσότερες από εσάς γουστάρουν να βλέπουν το χιόνι μέσα από τη θέρμανση του lux ξενοδοχείου καμακώνοντας τους άλλους.Γνήσια τσουλάκια.Και αν είναι να χρηματοδοτώ τις ανασφάλειες σας και τους παιδικούς σας εφιάλτες,προτιμώ να πληρώνω τις πουτάνες,που είναι πιο εξηγημένες από εσάς.Αν η μαμά σου σού έχει μεταδώσει το κατωχικό σύνδρομο,που της μετέδωσε η μαμά της,δε θέλω να το μεταδόσεις στο παιδί μου.Κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει αυτό το καρκίνωμα.Γνήσιες "κατίνες" είστε όλες σχεδόν οι Ελληνίδες.Δυστυχώς οι εξαιρέσεις δε φτάνουν για όλους.Μετά το πρώτο πήδηγμα τηλεφωνείτε στη μαμά σας στην αδερφή σας,και στην κολητή σας να αναγγείλετε το "χαρμόσυνο" γεγονός.Και αναλύετε τα πάντα.Ακόμα και πόσες μοίρες στραβή πούτσα έχει ο "τζουτζούκος" σας,και φυσικά μήκος,πάχος,χρώμα,και διάρκεια εκσπερμάτωσης.Κι επειδή είστε ανασφαλείς και ηλίθιες,για τη μη ύπαρξη οργασμού εκ μέρους σας,φταίει πάντα ο άνδρας,και ποτέ εσείς που με ανοιχτά τα πόδια σκέφτεστε αν θα σάς αγοράσει το κολιέ που είδατε στο κοσμηματοπωλείο.

Καλά κρασά κοπελίτσα.Αν είσαι κοπελίτσα βέβαια,που πολύ αμφιβάλλω.

JohnMullins2005

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
Aυτός που καταφέρνει με τους λιγότερους τίτλους τα περισσότερα πράγματα είναι μεγαλύτερος μάγκας.

Ας είμαστε λιγότερο κομπλεξικοί, πιο ταπεινοί...ένας τίτλος δεν πιστοποιεί οτι είμαστε καλύτεροι ή πιο ανώτεροι άνθρωποι.

Η γνώση είναι ελεύθερη σε όλους μας, πως την αξιοποιούμε , διαφέρει..

τώρα η miss babykisser αν κατεχει κάποιους δυνατούς τίτλους, ας μας πείσει με επιχειρήματα...

αν είναι ψυχολόγος, ψυχίατρος ...ας κάτσει να αναλύσει τον ΤΕD BUNDY , γιατί με αυτά που λέει δε θα αργήσει να πέσει σε κάτι ανάλογο.

:-*

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom