You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γαμημένη Υποκρισία
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kakoslikos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 333
- Εμφανίσεις 17K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
ααα. και που'σαι fucking baby-arxidia..
τα πτυχια σου παρτα και βαλτα στο κωλο σου...
Δεν μπορώ να είμαι βέβαιος, συνάδελφε, αλλά έχω την εντύπωση ότι αυτό ακριβώς έχει κάνει, την πείραξε στο μυαλό και τραγουδάει τα δικά της........
Καλά για εμένα σίγουρα δεν κάνεις.Εγώ γουστάρω γυναίκες όχι υποκατάστατα.Γουστάρω γυναίκες με θέληση,και αφοσίωση.Όχι τσουλάκια,που έχουν μεγαλώσει με το μητρικό όνειρο,να βρουν ένα καλό γαμπρό,που πάντα ισούται με πλούσιο γαμπρό.Όχι κάποια τσουλάκια,που παντρεύονται από ανάγκη στα 25 και στα 30 ξενοπηδιούντε στα ξενοδοχεία όλης της χώρας.Γουστάρω το καλοκαίρι να μην πηγαίνουν για μπάνιο αλλά να ανεβαίνουν μαζί μου στο Βουνό,να φάνε χώμα από τα WRC.Γουστάρω το χειμώνα να μη λένε "κρυώνω" και να ανεβαίνουν στα βουνά.Οι περισσότερες από εσάς γουστάρουν να βλέπουν το χιόνι μέσα από τη θέρμανση του lux ξενοδοχείου καμακώνοντας τους άλλους.Γνήσια τσουλάκια.Και αν είναι να χρηματοδοτώ τις ανασφάλειες σας και τους παιδικούς σας εφιάλτες,προτιμώ να πληρώνω τις πουτάνες,που είναι πιο εξηγημένες από εσάς.Αν η μαμά σου σού έχει μεταδώσει το κατωχικό σύνδρομο,που της μετέδωσε η μαμά της,δε θέλω να το μεταδόσεις στο παιδί μου.Κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει αυτό το καρκίνωμα.Γνήσιες "κατίνες" είστε όλες σχεδόν οι Ελληνίδες.Δυστυχώς οι εξαιρέσεις δε φτάνουν για όλους.Μετά το πρώτο πήδηγμα τηλεφωνείτε στη μαμά σας στην αδερφή σας,και στην κολητή σας να αναγγείλετε το "χαρμόσυνο" γεγονός.Και αναλύετε τα πάντα.Ακόμα και πόσες μοίρες στραβή πούτσα έχει ο "τζουτζούκος" σας,και φυσικά μήκος,πάχος,χρώμα,και διάρκεια εκσπερμάτωσης.Κι επειδή είστε ανασφαλείς και ηλίθιες,για τη μη ύπαρξη οργασμού εκ μέρους σας,φταίει πάντα ο άνδρας,και ποτέ εσείς που με ανοιχτά τα πόδια σκέφτεστε αν θα σάς αγοράσει το κολιέ που είδατε στο κοσ	
56;ηματοπωλείο.
Καλά κρασά κοπελίτσα.Αν είσαι κοπελίτσα βέβαια,που πολύ αμφιβάλλω.
+1 (συμφωνω γενκοτερα αν και εισαι λιγο ισοπεδωτικος)
Αν και δεν σκοπευα να συμμετασχω ,δεν αντεξα τον πειρασμο σχετικα με το θεμα του πτυχιου.Η εν λογω "κυρια" περηφανευεται γα το πτυχιο της που δεν αναφερει τι ακριβως ειναι απλα οτι ειναι Phd Ψυχολογιας χωρις να αναφερει Πανεπιστημιο.Και αναρωτιεμαι τωρα με ποιο κριτηριο μπαινει σε συγκριση το πτυχιο ψυχολογου οποιουδηποτε ανωτερου ιδρυματος ακομα και με απλο πτυχιο Μηχανικου πολυτεχνειου , αποφοιτου οικονομικων σχολων ή ιατρικης???!!!!!!
![Κεφάλι σε τοίχο! :headbang: :headbang:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbang.gif)
Sorry αλλα εγω μεγαλώνοντας καταλαβα οτι ψυχολογια πανε οσες δεν καταφεραν να περασουν σε καμια υψηλοβαθμη σχολη και θελουν να εχουν στα χερια τους κανα πτυχιο ή να περασουν φοιτητικη ζωη.
Καταλαβαινω οτι ο καθενας θελει να νιωσει ανωτερος απο τους αλλους και να περηφανευτει , αλλα ρε Babykiss για ενα ψωροπτυχιο ψυχολογιας βρηκες να ψωνιστεις?????ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!!!!!!!
![Idiot :idiot: :idiot:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/idiot2.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Υ.Γ συγνωμη αν θιγω αλλους ψυχολογους στο φορουμ , δεν υποτιμω την επιστημη τους , αλλα στο θεμα ψωνισματος-συγκριση με αλλα πτυχια αυτη την αποψη εχω...
" H ΣΙΩΠΗ δίνει ομορφιά και χάρη στην γυναίκα"
Αριστοτέλης, Πολιτικά 1259 b,9
Κανένας μαλάκας φαλλοκράτης θα ήτανε αυτός ο αθλιωδώς πανάσχετος!
POLYATAKTOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2006
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Έχω δικό μου παράδειγμα για αυτό επειδή η γυναίκα μου είναι έγγυος (πατήσαμε τον ένατο, όπου να 'ναι γεννάει). Και μερικές φορές την πιάνουν τόσες τρομερές ανασφάλειες ακριβώς για αυτό τον λόγο... από εκεί που ήταν 52 κιλά, τώρα έχει πατήσει τα 67. Έχει μαζέψει (και εξακολουθεί να μαζεύει) σχεδόν ΟΛΑ τα dvd γυμναστικής από διάφορα περιοδικά και μόλις γεννήσει μου έχει ξεκαθαρίσει ότι θα πέσει τρομερή δίαιτα στο σπίτι και ότι αν θέλω κάτι "λιπαρό" να φάω να πάω να φάω έξω!!! Πάντως η αλήθεια είναι ότι δεν με χαλάει και ιδιαίτερα... αφενός θα μου γίνει πάλι στυλάκι όπως μου αρέσει και αφετέρου θα ήθελα να χάσω κι εγώ 5-6 κιλάκια κι είναι ευκαιρία τώρα!
Με το καλο να δεχθεις το μωρακι φιλε liomas!!!!
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 164
- Πόντοι
- 166
Κανένας μαλάκας φαλλοκράτης θα ήτανε αυτός ο αθλιωδώς πανάσχετος!
Όπως και ο επόμενος.
"Μεγάλη είναι η τιμή της γυναίκας για την οποία γίνεται όσο το δυνατόν λιγότερος λόγος για τα προτερήματα ή τα ελαττώματα της μεταξύ των ανδρών"
Στο στόμα του Περικλή στον "Επιτάφιο". Θουκυδίδης Ιστορία II 45.
Τις ευχές μου στον Liomas για το τέκνο!
Στο στόμα του Περικλή στον "Επιτάφιο". Θουκυδίδης Ιστορία II 45.
Μεγάλη κουβέντα αυτή που είπες. Είσαι σίγουρος ότι ήταν όντως στο στόμα του Περικλή ? ;)
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 164
- Πόντοι
- 166
Μεγάλη κουβέντα αυτή που είπες. Είσαι σίγουρος ότι ήταν όντως στο στόμα του Περικλή ? ;)
Μα τον Πάνα
Επισκέπτης
Ο Σοφός Πιττακός (όχι Πατακός...να εξηγούμαστε!!!) είχε πει:
"Αν πάρεις όμορφη γυναίκα την έχεις με τους άλλους,αν πάρεις άσχημη την έχεις ως τιμωρία"
"Αν πάρεις όμορφη γυναίκα την έχεις με τους άλλους,αν πάρεις άσχημη την έχεις ως τιμωρία"
Μα τον Πάνα![]()
Χαχά ωραίος.. Απλά το είπα γιατί πλέον όλο και περισσότεροι κλίνουν προς τον ισχυρισμό ότι το έργο αυτό, υπόδειγμα πραγματικά γραφής και λόγου, είναι εξ ολοκλήρου του Θουκυδίδη.. για αυτό, δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι από το στόμα του βγήκε όντως η συγκεκριμένη φράση. Αλλά η απάντηση όλα τα λεφτά..
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.537
- Πόντοι
- 17.085
Του Θουκυδίδη είναι, ναι. Θουκυδίδης δια στόματος Περικλή.
Χαχά ωραίος.. Απλά το είπα γιατί πλέον όλο και περισσότεροι κλίνουν προς τον ισχυρισμό ότι το έργο αυτό, υπόδειγμα πραγματικά γραφής και λόγου, είναι εξ ολοκλήρου του Θουκυδίδη.. για αυτό, δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι από το στόμα του βγήκε όντως η συγκεκριμένη φράση. Αλλά η απάντηση όλα τα λεφτά..
Η σιωπή δίνει ομορφιά και χάρη στη γυναίκα΄ έγραψε ο Αριστοτέλης (Πολιτικά, 1259 b, 9). Ανάλογη ήταν και η θέση του Θουκυδίδη που την εκφράζει μέσω του στόματος του Περικλή στον Επιτάφιο: ?Μεγάλη είναι η τιμή της γυναίκας για την οποία γίνεται όσο το δυνατόν λιγότερος λόγος για τα προτερήματά ή τα ελαττώματά της μεταξύ των ανδρών? (Ιστορία, ΙΙ, 45)». (Μήλιος, 2000, 68, gayboy2006)
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.537
- Πόντοι
- 17.085
Καλά εδώ που τα λέμε ο Αριστοτέλης στα Πολιτικά λέει και άλλα που σήμερα απορρίπτονται. Για παράδειγμα οι απόψεις του για τη δουλεία δε νομίζω να βρίσκουν σύμφωνο κανέναν. Εκφράζουν ίσως την οικονομική οργάνωση της τότε κοινωνίας και τίποτ' άλλο. Η στάση των αρχαίων Ελλήνων απέναντι στις γυναίκες και στους δούλους είναι μία απ' τις "μαύρες" πτυχές του αρχαιοελληνικού πολιτισμού.
Επισκέπτης
Η στάση των αρχαίων Ελλήνων απέναντι στις γυναίκες και στους δούλους είναι μία απ' τις "μαύρες" πτυχές του αρχαιοελληνικού πολιτισμού.
Έχεις άδικο.Διάβασε τον Οικονομικό του Ξενοφώντα και θα διαπιστώσεις πως και οι δούλοι ήταν μέρος της οικογένειας του κάθε Έλληνα.Και καμιά σχέση με την Ρώμη.Δε χτυπούσαν ποτέ τους δούλους.Για τις γυναίκες,μπορεί να μην είχαν πολιτικά δικαιώματα,αλλά είχαν περίοπτη θέση στην οικογένεια.Γι'αυτό μεγάλοι ηγέτες έμειναν στην ιστορία μαζί με τις γυναίκες τους.
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.537
- Πόντοι
- 17.085
Είχαν όμως τα ίδια δικαιώματα με έναν ελεύθερο πολίτη; Μερικοί τυχεροί δούλοι μπορεί να κέρδιζαν την ελευθερία τους, αλλά αυτοί αποτελούσαν μικρή μειοψηφία. Μπορεί επίσης να μην τους χτυπούσαν (αν και δεν παίρνω όρκο επ' αυτού), αλλά τους πουλούσαν και τους αγόραζαν και εν πάση περιπτώσει τους θεωρούσαν "κτήμα έμψυχον". Μη γελιόμαστε... η θέση των δούλων (και των γυναικών) στην αρχαία Ελλάδα είναι γνωστή.
Είχαν όμως τα ίδια δικαιώματα με έναν ελεύθερο πολίτη; Μερικοί τυχεροί δούλοι μπορεί να κέρδιζαν την ελευθερία τους, αλλά αυτοί αποτελούσαν μικρή μειοψηφία. Μπορεί επίσης να μην τους χτυπούσαν (αν και δεν παίρνω όρκο επ' αυτού), αλλά τους πουλούσαν και τους αγόραζαν και εν πάση περιπτώσει τους θεωρούσαν "κτήμα έμψυχον". Μη γελιόμαστε... η θέση των δούλων (και των γυναικών) στην αρχαία Ελλάδα είναι γνωστή.
Το λάθος που κάνεις είναι ότι συγκρίνεις την Αρχαία Ελλάδα με το σήμερα, περίπου 2500 χρόνια μετά. Η σύγκριση έχει νόημα με τις σύγχρονές της κοινωνίες ανά τον κόσμο. Δεν αποτελεί παράδειγμα για μας, αλλά δεν πρέπει να τη βγάζουμε από τα "συμφραζόμενα". Ελλάδα του -500 και Γερμανία του 2000 ΔΕΝ συγκρίνονται. Έτσι νομίζω τουλάχιστον.
Επισκέπτης
Εξαρτάται πώς εννοείς το "Ελεύθερος Πολίτης".Πολιτικά δικαιώματα δεν είχαν,αλλά αποτελούσαν μέρος της οικογένειας του καθενός.Σκλαβοπάζαρα με τη μορφή που παρουσιάζονται σε κάποιες ταινίες δεν υπήρχαν.Απλώς οι περισσότεροι σαν υπηρέτες,με καταγωγή όχι "αριστοκρατική".Κάποιοι άλλοι ήταν αιχμάλωτοι πολέμου,που και πάλι είχαν το σεβασμό των οικογενειών.Ακόμη και μισθό έπερναν.Γι'αυτό κι εκτός από την εξέγερση των Ειλότων στη Σπάρτη,δεν υπήρξε καμιά εξέγερση στον Ελλαδικό χώρο.Επίσης για τις Γυναίκες ο Πλούταρχος τα λέει ωραία στο "Περί γυναικών αρετές".
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 494
- Εμφανίσεις
- 32K