Νέα

Γαμημένη Υποκρισία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kakoslikos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 333
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

babykiss1900

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
πριν προλαβει και το σημειωσει καποιος παλι με κοκκινο: μερικοι( ναι ξερω να το γραφω αφου στην εκθεση πηρα 19 παρα)

babykiss1900

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
babykiss1900 αν όντως έχεις σπουδάσει Ιατρική,μπορείς να μας πεις γιατί επέλεξες αυτό το αντικείμενο;

Μα για να βοηθαω τους συνανθρωπους μου?
καταλαβαινεις τωρα γιατι θελω να σας βοηθησω?

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
Λοιπόν φίλε dstp το βρήκα... ήμουν σίγουρος. Αντιγράφω από "Εισαγωγή στο Αρχαίο Θέατρο" του Horst-Dieter Blume, εκδόσεις Μ.Ι.Ε.Τ. (Μορφωτικό Ίδρυμα Εθνικής Τραπέζης):

Όλοι οι γυναικείοι ρόλοι παίζονταν από άντρες. Ο περιορισμός αυτός δημιουργήθηκε εκ των πραγμάτων, γιατί ο λατρευτικός χαρακτήρας των παραστάσεων απαιτούσε για το επάγγελμα του υποκριτή ελεύθερους πολίτες, και οι γυναίκες της ανώτερης κοινωνικής τάξης στην Αθήνα δεν επιτρεπόταν να εμφανιστούν δημόσια. Έτσι, οι θεατές ήταν ανέκαθεν συνηθισμένοι να ακούν μόνο αντρικές φωνές και δεν ενοχλούνταν από το γεγονός ότι ο ίδιος υποκριτής υποδυόταν διαδοχικά αντρικούς και γυναικείους ρόλους. Η εξαιρετικά εξελιγμένη τέχνη του 4ου αιώνα π.Χ. δημιούργησε μάλιστα εξειδικευμένους ηθοποιούς σε γυναικείους ρόλους.

Επισκέπτης
Το 20 στην έκθεση το έχασες επειδή δεν έβαζες τόνους (rio mare);

Επισκέπτης
Μα για να βοηθαω τους συνανθρωπους μου?
καταλαβαινεις τωρα γιατι θελω να σας βοηθησω?

Πρέπει να ξεκινήσεις από τις ανοργασμικές και κομπλεξικές φίλες σου εφόσον έχεις κάνει ήδη θεραπεία στον εαυτό σου.

Εμείς δε θέλουμε βοήθεια.Ωραίες γκόμενες στη Φυλής και στις αγγελίες θέλουμε!!!!

babykiss1900

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
μπα, εγραφα αρκετα επαναστατικα  για το πνευμα των πανελληνιων....Μαλλον τους αρεσαν περισσοτερο τα προβατα...

δε βαζω τονους γιατι βαριεμαι ...αυτη ειναι η ωρα που κανω break ...θα μου κανεις κριτικη και γι΄αυτο?

babykiss1900

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
Πρέπει να ξεκινήσεις από τις ανοργασμικές και κομπλεξικές φίλες σου εφόσον έχεις κάνει ήδη θεραπεία στον εαυτό σου.

Εμείς δε θέλουμε βοήθεια.Ωραίες γκόμενες στη Φυλής και στις αγγελίες θέλουμε!!!!

και που ξερεις εσυ οτι ειναι ετσι ? τα ειχες ποτε με ιατρο?
μηπως σε παρατησε καμια και τωρα μας πρηζεις εδω?

Επισκέπτης
antisthenis δώσε μου λίγο χρόνο να κοιτάξω κι εγώ στη βιβλιοθήκη μου.Και αν έχω κάνει λάθος δεν έχω πρόβλημα να το παραδεχτώ!

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
44 posts σε μια μέρα! Πριν ρε συ 1900 πως μπορούσες και ζούσες χωρίς ποσταρίσματα στο site? Αξιοπερίεργο!

Επισκέπτης
και που ξερεις εσυ οτι ειναι ετσι ? τα ειχες ποτε με ιατρο?
μηπως σε παρατησε καμια και τωρα μας πρηζεις εδω?

Ευτυχώς με όσες έχω μπλέξει στη μέχρι τώρα ζωή δεν ήταν καμιά από την Ιατρική.Και ούτε πρόκειται να κάνω αυτό το λάθος ποτέ.

babykiss1900

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ναι...Δε γουστάρω να γεμίσω μικρόβια.Αν νομίζεις ότι είστε η Elite μάλλον δε θα είσαι γιατρός.Αλλά νοσοκόμα που αδειάζεις πάπιες.

πςςς...να σου πω ...πες μου τι δουλεια κανεις να σου πω γιατι δεν τα εχεις με γιατρο

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
  σωστη ερωτηση ....λες να εισαι ενας απο τους λιγους εξυπνους εδω?

Δεν λέω τίποτα. Προσπαθώ να τους σέβομαι όλους. ΟΚ, κάπου είχα ξεφύγει σε αχρείαστες κόντρες, αλλά τώρα νομίζω πως έχω "μαζευτεί". ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΟΛΟΥΣ ΕΔΩ, ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥΣ.

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
παρακαλειται η babykiss ή psycho_bitch ή gayboy να επιστρεψει στο φορουμ της και να συνεχισει να τα βαζει με ανυπερασπιστες κοπελιτσες. Εδω εκανε μια φορα το περασμα της, εφυγε με την ουρα στα σκελια και επεστρεψε να αποδειξει τι; οτι ειναι μορφωμενη, 57 ετων, χωρισμενη και με εντονα ψυχολογικα προβληματα οπως διατεινεται η ιδια; η φιλες της την ψαχνουν να τις διασκεδασει!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom