Επισκέπτης
πςςς...να σου πω ...πες μου τι δουλεια κανεις να σου πω γιατι δεν τα εχεις με γιατρο
Οικονομολόγος είμαι με Master στη διαχείρηση κινδύνου.Επίσης έχω την πιστοποίηση ειδικού διαπραγματευτή Παραγώγων και Εκκαθαριστή παραγώγων.
πςςς...να σου πω ...πες μου τι δουλεια κανεις να σου πω γιατι δεν τα εχεις με γιατρο
Οικονομολόγος είμαι με Master στη διαχείρηση κινδύνου.Επίσης έχω την πιστοποίηση ειδικού διαπραγματευτή Παραγώγων και Εκκαθαριστή παραγώγων.
απλα μας τα ζαλισε με αλλο nick....
dstp αγνοησε την...μοναχικη γιαγιακα ειναι και σοβαρα αρρωστη...ειναι για λυπηση....
καλα , εσενα ειδικα, σε παιζω....οπως θελω
Αλλα αποδειχτηκαν ομως...ειδες πως σε αποκαλυψα μωρο μου;...ελα, πηγαινε στις φιλες σου τωρα...και στο κανις σου που ενιοτε σε ικανοποιει...γιατι και οι γιαγιαδες εχουν καπου καπου ορεξεις....
ξερεις πιο ειναι το προβλημα σου?
Δεν θα εισαι ποτε ολα οσα θα ηθελες να εισαι .( και φυσικα δε φταιω εγω γι΄αυτο)
Δεν το ήξερα αυτό.Μήπως πρέπει να της κάνουμε δώρο μια γάτα να ασχολείται,ώστε να αφήσει τα forums;
Οικονομολογος λοιπον ...ενταξει πρεπει να παραδεχτεις οτι δεν ειναι και η δυσκολοτερη των σχολων( ερχεται μετα απο νομικη- πολυτεχνειο)
Οπως και να΄χει βεβαια, ειναι κατι...
Συνηθως οι δικοι σας δεν τα πανε καλα με τις δικες μας..
Εμεις προτιμουμε γιατρους , δικηγορους, ή πολυτεχνειο.
Αλλα , εστω οτι δεν μας πειραζει το επαγγελμα...
Απο φατσα , πως πας?
Εμεις προτιμουμε πολυτεχνειο.
οχι...ετσι εξηγουνται ολα....σε συμπονω , να το ξερεις
οχι...ετσι εξηγουνται ολα....σε συμπονω , να το ξερεις
super γιαγια σε περιμενει το κανις σου για κολπακια!!!! αν δεν σε ικανοποιει αλλαξε ζωο...ποτε δεν ειναι αργα!!!
ξερεις πιο ειναι το προβλημα σου?
Δεν θα εισαι ποτε ολα οσα θα ηθελες να εισαι .( και φυσικα δε φταιω εγω γι΄αυτο)
(το ξαναγραφω για να φαινεται)
στην εκθεση πηρα 19 παρα)