Νέα

Γαμημένη Υποκρισία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kakoslikos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 333
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
πςςς...να σου πω ...πες μου τι δουλεια κανεις να σου πω γιατι δεν τα εχεις με γιατρο

Οικονομολόγος είμαι με Master στη διαχείρηση κινδύνου.Επίσης έχω την πιστοποίηση ειδικού διαπραγματευτή Παραγώγων και Εκκαθαριστή παραγώγων.

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
Οικονομολόγος είμαι με Master στη διαχείρηση κινδύνου.Επίσης έχω την πιστοποίηση ειδικού διαπραγματευτή Παραγώγων και Εκκαθαριστή παραγώγων.

dstp αγνοησε την...μοναχικη γιαγιακα ειναι και σοβαρα αρρωστη...ειναι για λυπηση....

babykiss1900

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
Οικονομολογος λοιπον ...ενταξει πρεπει να παραδεχτεις οτι δεν ειναι και η δυσκολοτερη των σχολων( ερχεται μετα απο νομικη- πολυτεχνειο)
Οπως και να΄χει βεβαια, ειναι κατι...
Συνηθως οι δικοι σας δεν τα πανε καλα με τις δικες μας..
Εμεις προτιμουμε γιατρους , δικηγορους, ή πολυτεχνειο.

Αλλα , εστω οτι δεν μας πειραζει το επαγγελμα...

Απο φατσα , πως πας?

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
  καλα , εσενα ειδικα, σε παιζω....οπως θελω

Αλλα αποδειχτηκαν ομως...ειδες πως σε αποκαλυψα μωρο μου;...ελα, πηγαινε στις φιλες σου τωρα...και στο κανις σου που ενιοτε σε ικανοποιει...γιατι και οι γιαγιαδες εχουν καπου καπου ορεξεις....

babykiss1900

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
Αλλα αποδειχτηκαν ομως...ειδες πως σε αποκαλυψα μωρο μου;...ελα, πηγαινε στις φιλες σου τωρα...και στο κανις σου που ενιοτε σε ικανοποιει...γιατι και οι γιαγιαδες εχουν καπου καπου ορεξεις....

ξερεις πιο ειναι το προβλημα σου?
Δεν θα εισαι ποτε ολα οσα θα ηθελες να εισαι .( και φυσικα δε φταιω εγω γι΄αυτο)

babykiss1900

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
Δεν θα εισαι ποτε ολα οσα θα ηθελες να εισαι .( και φυσικα δε φταιω εγω γι΄αυτο)

(το ξαναγραφω για να φαινεται)

babykiss1900

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Δεν το ήξερα αυτό.Μήπως πρέπει να της κάνουμε δώρο μια γάτα να ασχολείται,ώστε να αφήσει τα forums;

Έχεις δει το κλιπάκι με τη γκόμενα, τη γάτα και τη σοκολάτα? (το είδα σαν "surprise party")

Επισκέπτης
Οικονομολογος λοιπον ...ενταξει πρεπει να παραδεχτεις οτι δεν ειναι και η δυσκολοτερη των σχολων( ερχεται μετα απο νομικη- πολυτεχνειο)
Οπως και να΄χει βεβαια, ειναι κατι...
Συνηθως οι δικοι σας δεν τα πανε καλα με τις δικες μας..
Εμεις προτιμουμε γιατρους , δικηγορους, ή πολυτεχνειο.

Αλλα , εστω οτι δεν μας πειραζει το επαγγελμα...

Απο φατσα , πως πας?

Ναι δεν είναι δύσκολη σχολή.Γι'αυτό τη διάλεξα...Πέρασα 4 άνετα χρόνια στο Πανεπιστήμιο και αλλά 2 για μεταπτυχιακό,με παράλληλη εργασία...Απλά πράγματα.Ιδίως η οικονομετρία,απλούστατη.Τη μαθαίνεις παπαγαλία...

Από φάτσα πάω πολύ καλά.Ξυπνάω το πρωί και κάθομαι 1 ώρα στον καθρέπτη και λέω "ʼντε μεγάλε,πάμε στο γραφείο,και μετά βουρ για κανά μπουρδέλο να ρίξουμε κανά βόλι"...

ʼλλη ερώτηση έχεις;

babykiss1900

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
οχι...ετσι εξηγουνται ολα....σε συμπονω , να το ξερεις

Επισκέπτης
Α,και κάτι άλλο.Ξέρεις πόσοι χασοδίκες υπάρχουν στην Ελλάδα;Αν πας σε μια πολυκατοικία και σηκώσεις το κεφάλι,θα δεις 50 ονόματα δικηγόρων,αποτυχημένων στις περισσότερες των περιπτώσεων.Ότι προτιμάτε τέτοιους είναι λογικό.Με τέτοια πρότυπα σάς μεγάλωσαν οι μαμάδες σας!

Επισκέπτης
οχι...ετσι εξηγουνται ολα....σε συμπονω , να το ξερεις

Πάλι καλά που βρέθηκε μια να με συμπονεί...Οι περισσότερες δε με συμπονούν.Επειδή τις γράφω στ'αρχίδια μου.Επειδή δεν είμαι ο μαλάκας που θέλουν.

Πάντως όσοι-ες λένε ότι οι Μεσογειακές γκόμενες έχουν την ίδια ιδιοσυγκρασία με τις Ελληνίδες,δεν έχουν ζήσει ποτέ σε άλλη χώρα της Μεσογείου.Καμία σχέση...Εδώ ο κομπλεξισμός στις γυναίκες συναγωνίζεται τον καρκίνο.Δε χρειάζεται να είσαι γιατρός για να το διαπιστώσεις...

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16

Συνημμένα

• gayhorse.jpg
    gayhorse.jpg
    30,9 KB · Εμφανίσεις: 12

gothiam

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
1

ισως και να φταις.....!!!
αλλα μη στεναχωριεσαι...με λιγο κωλαρακι διορθωνονται ολα!!!

Μας τα χεις ζαλισει με την υπεροψια και την κατα φαντασια ανωτεροτητα σου...ισως κατα βαθος σε πειραζει οτι οι αντρες σε βρισκουν απλα 'ξενερωτη' ... (αν εισαι κ γκομενα)

τωρα οτι και να απαντησεις απλα θα επιβεβαιωσεις αυτο που πιστευω για σενα....η πολυ αγαμια σε εχει πειραξει...μαλλον περισσοτερο τον τελευταιο καιρο για αυτο και εχεις σπασει τα παπαρια ολων στο forum...

αλλα ειπαμε.... με λιγο κωλαρακι λυνονται ολα!!!

JohnMullins2005

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
στην εκθεση πηρα 19 παρα)

παρα τι? παρα τέταρτο? παρα δέκα?

αφού έχεις τεράστια βιβλιοθήκη, πήγαινε να δείς στο λεξικό την photo σου στη λέξη "κομπλεξική"

λυπάμαι που αν είσαι αυτό που λες ,δλδ  είσαι τόσο  μορφωμένη , έχεις αυτό τον χαρακτήρα...έχεις πολλά δικά σου ψυχολογικά προβλήματα γι αυτό καλό ειναι να πας σε έναν συνάδελφό σου να σε βοηθήσει..

vasm

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
1
να σαι καλά ρε babykiss με έκανες και γέλασα σήμερα. Πολλα  thanks and keep it up.

Μη σε χασουμε ετσι;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom