Ξαναχτυπησε η υπεροπτρια,υπερ ανω, δηθεν , αγαμητη κομπλεξικη μπαζολα. Στο παρελθον εμπαινε στο site
και τα εχωνε σε οσους ξεσπαγαν εκει λεγοντας παλι τα ιδια(ειμαι ιατρος,εξυπνη,εχω γκομενο πλουσιο ιατρο με πατερα διευθυντη και μπαινω σε clubs που εσεις δεν περνατε ουτε απεξω και αν με δειτε θα λιποθυμησετε απο το θαμπωμα!).Επισης γραφει και στο forum των φοιτητων και αποφοιτων ιατρικης
οπου και εκει εχει ενα styl "ειμαι ανεξαρτητη,δυναμικη,ευφυης κοπελα μορφωμενη ενω εσεις ειστε πλεμπα και τιποτενιοι" . Κοινως διαταραγμενη προσωπικοτητα του χωρου της ιατρικης και του ιnternet πλεον! Οι πραγματικα ευφυεις και αξιολογοι ανθρωποι δεν συνηθιζουν να περιαυτολογουν.Συνηθως η οποια διαφημιση τους γινεται γινεται απο τους τριτους και οχι απο τους ιδιους!Πιαδες μην ασχολειστε με καποια δυστυχισμενη κοπελα που εκανε εγγραφη σε ενα forum ιδιαιτερου περιεχομενου σημερα στις 3 το πρωι και μεσα σε 18 ωρες ποσταρε τον κομπλεξισμο της και την ψυχολογικη της διαταραχη 54 φορες.
Και επειδη θα μου τα σουρει και μενα με το που το διαβασει αυτο να της πω οτι το nickname kouradas το διαλεξα για πλακα και οτι ειμαι υπαλληλος φαρμακευτικης εταιρειας πτυχιουχος ιατρικης που περιμενω να ξεκινησω την ειδικοτητα μου(αργει γαμωτο) και υποψηφιος διδακτορας του πανεπιστημιου Αθηνων με γνωστικο αντικειμενο την παθολογια-ενδοκρινολογια(αργει να τελειωσει η διατριβη γαμωτο). Απλως εχω ενα βιτσιο με τις πατουσες και θα το εχω οσο ζω! ΟΕΟ!