Νέα

Γαμημένη Υποκρισία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kakoslikos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 333
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ξανθή βυζαρού  :3.75
Νέμεσις                :5.85
Σαπφώ                :4.25
IQ160+                :1.80
Παραγωγίνα        :4.00
ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΜΠΕΙ: 100000000000000000000

Στον κουβα πανε ολα.........με το ιδιο ξαναμπηκε......λολολ

babykiss1900

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ξαναχτυπησε η υπεροπτρια,υπερ ανω, δηθεν , αγαμητη κομπλεξικη μπαζολα. Στο παρελθον εμπαινε στο site και τα εχωνε σε οσους ξεσπαγαν εκει λεγοντας παλι τα ιδια(ειμαι ιατρος,εξυπνη,εχω γκομενο πλουσιο ιατρο με πατερα διευθυντη και μπαινω σε clubs που εσεις δεν περνατε ουτε απεξω και αν με δειτε θα λιποθυμησετε απο το θαμπωμα!).Επισης γραφει και στο forum των φοιτητων και αποφοιτων ιατρικης οπου και εκει εχει ενα styl "ειμαι ανεξαρτητη,δυναμικη,ευφυης κοπελα μορφωμενη ενω εσεις ειστε πλεμπα και τιποτενιοι" . Κοινως διαταραγμενη προσωπικοτητα του χωρου της ιατρικης και του ιnternet πλεον! Οι πραγματικα ευφυεις και αξιολογοι ανθρωποι δεν συνηθιζουν να περιαυτολογουν.Συνηθως η οποια διαφημιση τους γινεται γινεται απο τους τριτους και οχι απο τους ιδιους!Πιαδες μην ασχολειστε με καποια δυστυχισμενη κοπελα που εκανε εγγραφη σε ενα forum ιδιαιτερου περιεχομενου σημερα στις 3 το πρωι και μεσα σε 18 ωρες ποσταρε τον κομπλεξισμο της και την ψυχολογικη της διαταραχη 54 φορες.
Και επειδη θα μου τα σουρει και μενα με το που το διαβασει αυτο να της πω οτι το nickname kouradas το διαλεξα για πλακα και οτι ειμαι υπαλληλος φαρμακευτικης εταιρειας πτυχιουχος ιατρικης που περιμενω να ξεκινησω την ειδικοτητα μου(αργει γαμωτο) και υποψηφιος διδακτορας του πανεπιστημιου Αθηνων με γνωστικο αντικειμενο την παθολογια-ενδοκρινολογια(αργει να τελειωσει η διατριβη γαμωτο). Απλως εχω ενα βιτσιο με τις πατουσες και θα το εχω οσο ζω! ΟΕΟ!

χα χα χα ! να ενας  γνωστος δικατσας  απο το γκρικμεντς..

Εδω γυρνας πουλακι μου? ελεος ....παλι με ακολουθεις...

και δε λες και ολη την αληθεια στα παιδια.....

Για να τους διαφωτισω εγω λοιπον :

Μου την επεσε στο αλλο σαιτ οταν εμαθε οτι ειμαι θεογκομενα .Τον εφτυσα γιατι εμαθα οτι ειναι δικατσας( με πληρωμενο πτυχιο δηλαδη) , ασχημος και φτωχοτσιγγουνος.

Συνεχιζε να μου την πεφτει, αλλα εγω τον εφτυνα και εσβηνα ολα τα πμ του.
Οταν για να σπασω πλακα μπηκα στο αντε γ... , με ακολουθησε σα δαρμενο σκυλι.Εννοειται βρηκε και αυτος και οι υπολοιποι το δασκαλο του.
ΔΕ ΣΕ ΘΕΛΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ! ΔΕ ΣΕ ΘΕΛΩ ! καταλαβε το , μη με ακολουθεις και παγαινε να βρεις αλλη .ελεος!

τουλαχιστον πες στα παιδια την αληθεια για την εμφανιση μου , για να παθουν πλακα

πες τους επισης  τι επεγινε το αλλο σαιτ με την δικη μου παρεμβαση...πες τους επισης τι δουλεια κανει ο μπαμπας μου.

ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ , ΝΑ ΤΑ ΛΕΣ  ΟΛΑ, ΟΚ?

babykiss1900

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
ρε Κουραδα, που θες να μας πεις οτι ταχαμου διαλεξες τυχαια το νικ...

Αν θυμαμαι καλα, το νικ εκφραζει ή ευσεβεις ποθους ή αυτο που εισαι
Στην περιπτωση την δικη μου και την δικη σου συμβαινει το δευτερο .

Επισκέπτης
χα χα χα ! να ενας  γνωστος δικατσας  απο το γκρικμεντς..

Μου την επεσε στο αλλο σαιτ οταν εμαθε οτι ειμαι θεογκομενα .Τον εφτυσα γιατι εμαθα οτι ειναι δικατσας( με πληρωμενο πτυχιο δηλαδη) , ασχημος και φτωχοτσιγγουνος.

Οταν για να σπασω πλακα μπηκα στο αντε γ... , με ακολουθησε σα δαρμενο σκυλι.Εννοειται βρηκε και αυτος και οι υπολοιποι το δασκαλο του.
ΔΕ ΣΕ ΘΕΛΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ! ΔΕ ΣΕ ΘΕΛΩ ! καταλαβε το , μη με ακολουθεις και παγαινε να βρεις αλλη .ελεος!

τουλαχιστον πες στα παιδια την αληθεια για την εμφανιση μου , για να παθουν πλακα

πες τους επισης  τι επεγινε το αλλο σαιτ με την δικη μου παρεμβαση...πες τους επισης τι δουλεια κανει ο μπαμπας μου.

ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ , ΝΑ ΤΑ ΛΕΣ  ΟΛΑ, ΟΚ?
κοριτσακι του μπαμπα ε? :2funny: :2funny: αξια αξια  :2funny: :2funny: :2funny:!!

babykiss1900

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
φυσικα και δεν προκειται ναμπω με αλλο νικ. γιατι  να το κανω ? αφου μ΄αυτο που εχω ειμαι γνωστη..

μην ανησυχειτε , σε κανα δυο μερες θα εχω βαρεθει και θα τζασω ....παντως δε μου φαινεται οτι κακοπερνα κανενας ...τζερτζελες να γινεται

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

Εμενα παντως αυτο με εστειλε.........υπαρχει τροπος να μαθουμε τετοια στοιχεια και εδω μεσα τουλαχιστον να ξερω σε ποιους να μιλαω? :cheesy: Loooooooooooooooooool

Επισκέπτης
Ε;  :jerking: Μαλλον αναφερεσαι σε καποιον αλλον.
Απλως επειδη παρακολουθω και το forum των φοιτητων-αποφοιτων ιατρικης ειχα ενημερωθει για τα καμωματα σου τοσο εκει οσο και στο . Kαι το γεγονος οτι δεν τα διαψευδεις αλλα αντιθετως τα επιβεβαιωνεις με δικαιωνει οσον αφορα την ορθοτητα των οσων εγραψα.Δεν σε γνωριζω προσωπικα και ουτε επιθυμω να ειμαι ειλικρινης οσο εμφανισιμη και να δηλωνεις.Οσο ομορφη και πλουσια και να δηλωνεις διαβαζοντας κανεις αυτα που γραφεις μαλλον απομακρυνεται απο την οποια επιθυμια ειχε να σε γνωρισει.Και μονο που γραφει ενας ενηλικος πτυχιουχος "πεστους τι δουλεια κανει ο μπαμπας μου" (που δεν γνωριζω by the way γιατι απλουστατα δεν σε γνωριζω) καταλαβαινεις την ποιοτητα του.
Anyway παιδες ο μονος λογος που εκανα παρεμβαση στη συγκεκριμενη συζητηση σας ηταν επειδη ειχα ξανακουσει για την περιπτωση αυτης της κοπελας και τη διαταραχη της.Δεν εχω κατι προσωπικο μαζι της.Δυστυχως ειναι και του ιατρικου συναφιου...
Και επειδη εγραψες οτι σε ακολουθω στο internet (θου Κυριε!)αν δεις απο την ημερομηνια εγγραφης ειμαι παλιοτερο μελος απο 'σενα.

Παραθετω και το link της συζητησης που ειχε προκαλεσει με τη συμπεριφορα της στο forum η εν λογω τυπισσα:

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
Τα θέλετε και τα παθαίνετε. Δίνετε αξία σε ένα γυφτάκι.

Από την άλλη... έχει πλάκα.

lautrec

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2006
Like
2
Πόντοι
0
χα χα χα ! να ενας  γνωστος δικατσας  απο το γκρικμεντς..

πες τους επισης  τι επεγινε το αλλο σαιτ με την δικη μου παρεμβαση...πες τους επισης τι δουλεια κανει ο μπαμπας μου.

ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ , ΝΑ ΤΑ ΛΕΣ  ΟΛΑ, ΟΚ?

Το καλάμι που το παρκάρεις?
Περιμένω και τις απαντήσεις στο άλλο θρεντ..

Επισκέπτης
ρε λετε να ειναι μια παρτολα που ειχε ερθει στο μαγαζι παλιοτερα??γιατρος και εκεινη!!την γαμησε ο συνεταιρος μου  :dancing: :dancing: :dancing:!!εγω ελειπα ρε γαμωτο!!! :2funny: :2funny: :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εγω παντως απ οσα ειπατε κραταω το αντεγκαμισου.κομ και παω να το επισκεφθω........λολ

babykiss1900

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
καλα , κανε οτι δε με ξερεις ...το ιδιο θα κανω κι εγω ...
Αν σλ αρεσει να παιζεις σκληρο παιχνιδι να ξερεις οτι δεν ειναι απλο οταν το παιζεις με παιχτριες σαν κι εμενα.

πες ψεματα στα κακομοιρα τα παιδια οτι δεν με ξερεις, αλλα βεβαιως , δεν ειναι και τοσο χαζοι ωστε να μην αναρωτηθουν πως ξερεις ολες αυτες τις λεπτομερειες  για μενα και θυμασαι και ακριβως οσα εχω γραψει , ενω κατα τα αλλα ειμαι μια που δεν την θες , δεν την ξερεις και δεν την ακολουθεις...
Τους περνας για τοοοσο μαλ...?

babykiss1900

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
ΕΛΕΟΣ! ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΚΑΤΣΑΔΕΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ????????

ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ( αλλα ασε , ουτως ή αλλως θα φυγω εγω)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εχμ...........νομιζω..........απο αυτα που διαβαζω δηλαδις.......πως ουτε αυτος σε θελει.........μαλλον.......υποθεσεις κανω παντα......μαλλον ξαναλεω....νομιζω οτι δε σε εχει και σε μεγαλη υποληψη.........

babykiss1900

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
δεν θα το βρεις το αντε γ...

ξερεις γιατι? εκλεισε!
τωρα αν τολμαει  ο φιλος μου , ας πει απο ποιον και γιατι

Stories