Νέα

Γαμημένη Υποκρισία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kakoslikos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 333
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

HotRedy

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Καλά για εμένα σίγουρα δεν κάνεις.Εγώ γουστάρω γυναίκες όχι υποκατάστατα.Γουστάρω γυναίκες με θέληση,και αφοσίωση.Όχι τσουλάκια,που έχουν μεγαλώσει με το μητρικό όνειρο,να βρουν ένα καλό γαμπρό,που πάντα ισούται με πλούσιο γαμπρό.Όχι κάποια τσουλάκια,που παντρεύονται από ανάγκη στα 25 και στα 30 ξενοπηδιούντε στα ξενοδοχεία όλης της χώρας.Γουστάρω το καλοκαίρι να μην πηγαίνουν για μπάνιο αλλά να ανεβαίνουν μαζί μου στο Βουνό,να φάνε χώμα από τα WRC.Γουστάρω το χειμώνα να μη λένε "κρυώνω" και να ανεβαίνουν στα βουνά.Οι περισσότερες από εσάς γουστάρουν να βλέπουν το χιόνι μέσα από τη θέρμανση του lux ξενοδοχείου καμακώνοντας τους άλλους.Γνήσια τσουλάκια.Και αν είναι να χρηματοδοτώ τις ανασφάλειες σας και τους παιδικούς σας εφιάλτες,προτιμώ να πληρώνω τις πουτάνες,που είναι πιο εξηγημένες από εσάς.Αν η μαμά σου σού έχει μεταδώσει το κατωχικό σύνδρομο,που της μετέδωσε η μαμά της,δε θέλω να το μεταδόσεις στο παιδί μου.Κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει αυτό το καρκίνωμα.Γνήσιες "κατίνες" είστε όλες σχεδόν οι Ελληνίδες.Δυστυχώς οι εξαιρέσεις δε φτάνουν για όλους.Μετά το πρώτο πήδηγμα τηλεφωνείτε στη μαμά σας στην αδερφή σας,και στην κολητή σας να αναγγείλετε το "χαρμόσυνο" γεγονός.Και αναλύετε τα πάντα.Ακόμα και πόσες μοίρες στραβή πούτσα έχει ο "τζουτζούκος" σας,και φυσικά μήκος,πάχος,χρώμα,και διάρκεια εκσπερμάτωσης.Κι επειδή είστε ανασφαλείς και ηλίθιες,για τη μη ύπαρξη οργασμού εκ μέρους σας,φταίει πάντα ο άνδρας,και ποτέ εσείς που με ανοιχτά τα πόδια σκέφτεστε αν θα σάς αγοράσει το κολιέ που είδατε στο κοσμηματοπωλείο.

Πόσο δίκιο έχεις ρε φίλε...Τα ισοπεδώνεις όλα αλλά έχεις δίκιο...Και θα έρθω να συμπληρώσω με τη σειρά μου στα λεγόμενά σου ότι αν δεν έχεις μηχανάκι ή αν δεν είσαι φρικιό δεν είσαι τίποτα για αυτές, ότι πηδιούνται από τα 13 τους νομίζοντας ότι έχουν μεγαλώσει...Ότι σου τάζουν λαγούς με πετραχήλια ενώ στο τέλος σου πετάνε τη γνωστή πίπα "Σε βλέπω σαν φίλο", στο παίζουν μιξοπαρθένες και σεμνές μόλις πας απλά να τις φιλήσεις (Που να ήθελες και περισσότερα...) Ενώ αν ήταν κανένας αληταράς που κάνει μαγκιές στηριζόμενος σε ξένες πλάτες ενώ είναι τελείως κότα να κάνει κάτι μόνος του, του το δίνουν στο πιάτο από το 1ο ραντεβού...Μια χαρά παιδιά που μπορούν να σας προσφέρουν την αγάπη τους κι ακόμα παραπάνω τα υποτιμάτε και τα κάνετε να σιχαίνονται τον εαυτό τους επειδή δεν είναι φρικιά, ή ακόμα χειρότερα επειδή δεν είναι ματσωμένα και δεν έχουν μηχανή επειδή εσάς σας έχει καυλώσει στα καλά καθούμενα...Λες και με αυτό θα φανεί πόσο άντρας είσαι...

Αυτές είστε είτε σας αρέσει είτε όχι, μέσα στην ανωριμότητα, την ανασφάλεια και τη βλακεία...όπως είπες κι εσύ φιλαράκι, οι εξαιρέσεις είναι ελάχιστες και δε φτάνουν για όλους, όπως επίσης δε φτάνουν ούτε και τα πεζοδρόμια για τα εκκολαπτόμενο τσουλάκια που ετοιμάζονται τη στιγμή που μιλάμε...

HotRedy

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Μήπως κρατάω και τίποτε άλλο; Έχω μείνει με το πουλί στο χέρι, στην κυριολεξία... :grin:Θα πιατεί το χέρι πού θα πάει... :grin:

Επισκέπτης
Ξαφνικά μια κοπέλα αρχίζει να μιλάει για εκείνα τα μέρη που πηγαίνουν άντρες για "μασάζ" και τελικά πηδάνε παλιογυναίκες και ρε παιδιά δεν το ξέρατε υπάρχουν τέτοια μέρη και ποιός σωστός και άντρας καταδέχεται να πηδάει Αλβανίδες και Ρωσίδες κλπ.

Υπάρχουν τέτοιοι άνδρες;;;;
Εγώ δεν ξέρω κανέναν !!!!!!

HotRedy

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Ο άντρας που σέβεται τον εαυτό του, σίγουρα ξέρει ποια, πού, πώς και πότε να πηδήξει... :grin:

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Πόσο δίκιο έχεις ρε φίλε...Τα ισοπεδώνεις όλα αλλά έχεις δίκιο...Και θα έρθω να συμπληρώσω με τη σειρά μου στα λεγόμενά σου ότι αν δεν έχεις μηχανάκι ή αν δεν είσαι φρικιό δεν είσαι τίποτα για αυτές, ότι πηδιούνται από τα 13 τους νομίζοντας ότι έχουν μεγαλώσει...Ότι σου τάζουν λαγούς με πετραχήλια ενώ στο τέλος σου πετάνε τη γνωστή πίπα "Σε βλέπω σαν φίλο", στο παίζουν μιξοπαρθένες και σεμνές μόλις πας απλά να τις φιλήσεις (Που να ήθελες και περισσότερα...) Ενώ αν ήταν κανένας αληταράς που κάνει μαγκιές στηριζόμενος σε ξένες πλάτες ενώ είναι τελείως κότα να κάνει κάτι μόνος του, του το δίνουν στο πιάτο από το 1ο ραντεβού...Μια χαρά παιδιά που μπορούν να σας προσφέρουν την αγάπη τους κι ακόμα παραπάνω τα υποτιμάτε και τα κάνετε να σιχαίνονται τον εαυτό τους επειδή δεν είναι φρικιά, ή ακόμα χειρότερα επειδή δεν είναι ματσωμένα και δεν έχουν μηχανή επειδή εσάς σας έχει καυλώσει στα καλά καθούμενα...Λες και με αυτό θα φανεί πόσο άντρας είσαι...

Αυτές είστε είτε σας αρέσει είτε όχι, μέσα στην ανωριμότητα, την ανασφάλεια και τη βλακεία...όπως είπες κι εσύ φιλαράκι, οι εξαιρέσεις είναι ελάχιστες και δε φτάνουν για όλους, όπως επίσης δε φτάνουν ούτε και τα πεζοδρόμια για τα εκκολαπτόμενο τσουλάκια που ετοιμάζονται τη στιγμή που μιλάμε...
προσκυνω τον τυπο που εγραψε το κειμενο πανω απο σενα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Μήπως κρατάω και τίποτε άλλο; Έχω μείνει με το πουλί στο χέρι, στην κυριολεξία... :grin:Θα πιατεί το χέρι πού θα πάει... :grin:

να πας τσαρκα φυλης τυπε.
Καθεσαι και ασχολεισαι και δινεις αξια στο καθε
σφουγγαροπανο???? Πας καλα? Αυτες ουτε να τις χεσω δεν θα καθομουν

HotRedy

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Κι εγώ το ίδιο ακριβώς έκανα γιατί με κάλυψαν όλα όσα είπε στο δικό του γράψιμο αλλά φυσιολογικά δεν μπορούσε να ταπει όλα, γι αυτό ήρθα να συμπληρώσω μερικά πραγματάκια που δεν ανέφερε...Ότι λέει εκείνος κι ότι λέω κι εγώ, τα έχω ζήσει μέσα στα 26 χρόνια μου...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
ρε τυπε καθεσαι και ασχολεισαι με παιδακια που γουσταρουν
μηχανοβιους και τσαμπα μαγκες? ΑΥτες ειναι για το πουτσο φιλε  :2funny: :2funny:
τραβα σε κανα μπορδελο να βρεις την υγεια σου δεν εχει και κινηση τωρα
εχουν φυγει ολοι θα βρεις απεξω να παρκαρεις κιολας

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
οπως παντα ενα τσουβαλι ολα.
οπως παντα οποια δε προτημαει εμας ειναι τσουλιτσα με κατωχικο συνδρομο.
οπως παντα ...οπως παντα...

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
οπως παντα ενα τσουβαλι ολα.
οπως παντα οποια δε προτημαει εμας ειναι τσουλιτσα με κατωχικο συνδρομο.
οπως παντα ...οπως παντα...

Ειδες!

Στα λογια μας ερχεσαι!  ;)

:grin:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
δεν εχει τπτ ενδιαφερον.

μα δλδ ειναι τραγικο...απο που κ ως που οποια γουσταρει μηχανοβιους ειναι σφουγγαροπανο κ τσουλα και και και...

που αμα κανω εγω -η καθε γκομενα-εναν αναλογο χαρακτηρισμο γ αντρα θα πεσετε να μας φατε.

οτι να ναι ειστε.

HotRedy

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Ο Αντώνης Καφετζόπουλος ως "Ακάλυπτος" είχε πει μια φορα:

"Εγώ θέλω τη μπύρα μου παγωμένη, τη γυναίκα μου καυτή και το αυτοκίνητό μου γρήγορο..."

Αυτό με τις όποιες παραλλαγές του για κάθε περίπτωση, αντιπροσωπεύει τον άντρα, τώρα αυτά που μας πετάτε εσείς είναι παραμύθια...Αλλά έτσι είναι πάντα, η αλήθεια πονάει πάντα όποον την ακούει...Μη ζητάτε και τα ρέστα όταν μας δίνετε την αφορμή...

Επισκέπτης
δεν εχει τπτ ενδιαφερον.

μα δλδ ειναι τραγικο...απο που κ ως που οποια γουσταρει μηχανοβιους ειναι σφουγγαροπανο κ τσουλα και και και...

που αμα κανω εγω -η καθε γκομενα-εναν αναλογο χαρακτηρισμο γ αντρα θα πεσετε να μας φατε.

οτι να ναι ειστε.
Πάνε για ύπνο μην κάνουν μαύρους κύκλους τα ματάκια σου!!!! :birdman: :birdman: :birdman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom