Επισκέπτης
διαγωνισμος γινεται γιατο ποιος εβγαλε την καλυτερη σχολη ή την δυσκολοτερη?και ποιος το κρινει αυτο?πως οριζεται η εππαγελματικη καταξιωση?αναλογα με το μισθο?αναλογα με τη θεση την οποια κατεχει καποιος στη εταιρια που δουλευει?
θα μου απαντησει κανειες?η εν λογω κυρια λειπει οποτε προτεινω να στα ματησετε να απαντατε ωσπου να ξαναμπει και να ειναι σε θεση να απαντησει!!τωρα και να γραφετε δεν βγαινε πουθενα!
θα μου απαντησει κανειες?η εν λογω κυρια λειπει οποτε προτεινω να στα ματησετε να απαντατε ωσπου να ξαναμπει και να ειναι σε θεση να απαντησει!!τωρα και να γραφετε δεν βγαινε πουθενα!
Kάτι μου λέει φίλε πως αύριο κάποια "άλλη κυρία" θα γραφτεί και θα κάνει 50-100 ποστάκια σε μια μέρα........
Όπως και να έχει, αποτελεί ζωντανή απόδειξη του γιατί πρέπει να αποφεύγουμε τις ελληνίδες!
ειχες δεν ειχες ζωγραφισες παλι!!!
Είναι σα να είχα προβλέψει τον ʼσσο στη Βαλένθια. Με τον ίδιο βαθμό δυσκολίας. Παρατηρήσεις και διορθώσεις παραπάνω από ευπρόσδεκτες!
Έχοντας διαβάσει σχετικά γρήγορα το thread, θα ήθελα να παρατηρήσω ότι οι περισσότεροι αναλώθηκαν-αναλωθήκαμε προσπαθώντας να απαντήσουμε σε κάποιο χρήστη (δε χρησιμοποιώ γένος επίτηδες) αμφιβόλου αξιοπιστίας.
Έχω την αίσθηση ότι οι προβοκατόρικες δηλώσεις του συγκεκριμένου χρήστη καθώς και οι προσωπικές του αντιπαραθέσεις με ορισμένους από εμάς, λειτούργησαν σαν αλεξικέραυνο το οποίο συγκέντρωσε πλήθος αντιδράσεων με τη μορφή πόστ.
Ο χρήστης αυτός υπάρχει όσο ασχολούμαστε μαζί του εμείς. Αν η ενασχόλησή μας σταματήσει, τότε του αφαιρούμε το μόνο του όπλο, το οποίο σίγουρα δεν είναι η εξυπνάδα του αλλά η προκλητικότητα των δηλώσεών του.
Αν σε μερικούς από εμάς αυτό αποτελεί πηγή διασκέδασης, το σέβομαι.
Απλά σκεφτείτε ότι από την άλλη πλευρά της σύνδεσης υπάρχει "κάτι" το οποιο καταφανώς τη βρίσκει με την όλη φάση. ʼντρας ή γυναίκα, ουσιαστικά εσείς διαλέγετε.
σημαντικο ειναι να σε γεμιζει ψυχικα αυτο που κανεις!!!εγω ουτε εχω σαν ονειρο να γινω διευθυντης ,ουτε να δινω διαταγες καθως και ουτε να εχω πολλα λεφτα!!ζω αξιοπρεπεστατα με αυτα που βγαζω!!Μην ανησυχεις μικρε μου war θα απαντησω εγω στην ερωτηση σου........για μενα το σημαντικο ειναι να κανεις δουλεια που σε ικανοποιει.......γουσταρεις να μαζευεις σκουπιδια? μαζευε σκουπιδια.......γουσταρεις να γινεις γιατρος επειδη σε πιεσε η μαμα και ο μπαμπας? θα εισαι μιζερος μια ζωη.....γουσταρεις να γινεις γιατρος επειδη εσυ το θελεις? και παλι με γεια σου και χαρα σου.....το βασικο ειναι να καταφερεις να σπουδασεις αυτο που θες και κυριως να εργαστεις πανω σε αυτο που θελεις........
υγ. εμενα παντως η μαμα μου μου εχει πει μακρια απο γιατρους, δικηγορους και ψαλτες.........κατι θα ξερει.......χαχαχαχαχαχαχα
ελα να το δυσκολεψουμε τοτε! με ποιο nick πονταρεις οτι θα ξαναμπει;;;