Νέα

Γαμημένη Υποκρισία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kakoslikos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 333
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
483
Πόντοι
36
εσυ κοιτα τα μπουρδελα σου...εκει ειναι το μελλον σου....μονο σε οσες πληρωνεςι μπορεις να επιβληθεις...

Αν το γαμήσι και η απόλαυση είναι θέμα επιβολής, τότε κάτι δεν πάει καλά μαζί σου. Και τάχεις μπερδέψει. Την γυναίκα που παντρεύεσαι την πληρώνεις πολύ περισσότερο.

Όσο για πτυχία και φίδια που πουλάς, αν έχεις παραπάνω από Διδακτορικό, έχεις όντως καλύτερο πτυχίο. Αν και αυτό δεν μετράει ΚΑΘΟΛΟΥ στην καλλιέργεια και στην προσωπικότητα.

Και μόνο οι άσχημες, αγάμητες και κομπλεξικές προτάσσουν τα πτυχία τους. Οι νορμάλ κυρίες μιλάνε και γράφουν σε αντρικό φόρουμ ΜΟΝΟ αν έχουν να πουν κάτι ουσιαστικό. Αλλιώς υπάρχουν και τα φόρουμ που είναι γεμάτα μαλακισμένες που νομίζουν πως αυτές είναι το κέντρο του κόσμου, γι' αυτό και μεις δεν μπαίνουμε εκεί να μας ζαλίσουν τ' αρχίδια. Πήγαινε εκεί να πουλήσεις άποψη σε άλλες φώκιες και παράτα μας ήσυχους!

Χαίρε UFO!

Επισκέπτης
Περίληψη - babykiss1900  Εικόνα/κείμενο
Όνομα: babykiss1900
Αξίωμα: Νέος
Ημερομηνία εγγραφής: σήμερα στις 03:51
Τελευταία σύνδεση: σήμερα στις 07:00
MSN:
YIM:
E-mail: babykiss1900@yahoo.gr
Ιστοσελίδα:
Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος  [Προσθήκη στη λίστα φίλων]
Φύλο:
Τόπος:
Τοπική ώρα: 22/11/06, 10:10
Γλώσσα:

aloha lemeeeeeeeeeee

γαμημενη υποκρισια ονομα και πραγμα ...

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Αν το γαμήσι και η απόλαυση είναι θέμα επιβολής, τότε κάτι δεν πάει καλά μαζί σου. Και τάχεις μπερδέψει. Την γυναίκα που παντρεύεσαι την πληρώνεις πολύ περισσότερο.

Όσο για πτυχία και φίδια που πουλάς, αν έχεις παραπάνω από Διδακτορικό, έχεις όντως καλύτερο πτυχίο. Αν και αυτό δεν μετράει ΚΑΘΟΛΟΥ στην καλλιέργεια και στην προσωπικότητα.

Και μόνο οι άσχημες, αγάμητες και κομπλεξικές προτάσσουν τα πτυχία τους. Οι νορμάλ κυρίες μιλάνε και γράφουν σε αντρικό φόρουμ ΜΟΝΟ αν έχουν να πουν κάτι ουσιαστικό. Αλλιώς υπάρχουν και τα φόρουμ που είναι γεμάτα μαλακισμένες που νομίζουν πως αυτές είναι το κέντρο του κόσμου, γι' αυτό και μεις δεν μπαίνουμε εκεί να μας ζαλίσουν τ' αρχίδια. Πήγαινε εκεί να πουλήσεις άποψη σε άλλες φώκιες και παράτα μας ήσυχους!

Χαίρε UFO!

Μ' αρέσει ρε φίλε, που πιστεύεις αληθινά, πώς μπαίνουν γυναίκες εδώ μέσα. Κοινοί φαρσερ, ή female-wanna-be είναι οι "περισσότερες"

vasm

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
1
ρε συ babykiss τι κανεις εδω, έχεις αναρωτηθεί καθόλου;
αν εισαι γυναικα (που πολύ αμφιβάλλω) και όχι κάποιος βλάκας που δεν έχει κάτι άλλο να κάνει με τη μίζερη ζωούλα του, μπες σε κάνα cosmopolitan και σταματα να ασχολείσαι με πράγματα που δεν θα καταλάβεις όσα πτυχία και να χεις.
Ενα τοσο υψηλο μορφωτικο επιπεδο σαν το δικο σου τι κανει με μας τους παρακατιανους;

ελπίζω τα πτυχία σου να σε βοήθησαν να καταλάβεις την παραπάνω ειρωνεία

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ: τωρα τελευταια παιζουν πολλα ποστακια με καποιες κυριες (psyco_bitch, babykiss) που διατεινονται οτι ειναι ψυχολογοι (και με διδακτορικο ενιοτε)  βγαζοντας οσους ασχολουνται με τον αγοραιο ερωτα συναισθηματικα και σεξουαλικα στερημενους, χωρις ιδανικα, ψυχασθενεις, εμμονοληπτικους, με δυσκολα παιδικα χρονια, διαστροφικους κτλ.... παρακαλουνται οι αυτοκλητοι σωτηρες-ειδικοι να βρουν αλλο πεδιο δρασης και οχι το υπαρχον site.

ΥΓ. vas ναι, ειναι οντως γυναικα που πρωτοστατει σε φεμινιστικα παραληρηματα σε αλλα fora, ορκισμενη πολεμιος των ανδρων λογω ατυχους γαμου και εχει ως στοχο να αναστατωνει το εδω φορουμ κατα δηλωση της. Περαιτερω ενασχοληση μαζι της θα της προκαλεσει κι αλλους οργασμους, οποτε ας μην ασχολουμαστε με την κυρια "φιλολογο-ψυχολογο".

Επισκέπτης
γλυκε μου οι βρισιες σου δεν μπορουν να με σοκαρουν ..

αν ειχες κανα πτυχιο καλυτερο απο το δικο μου , ισως να μπορουσες ....

Δε ξερω εσεις τι λετε, αλλα εγω τα καλύτερα γαμησια τα έκανα με απόφοιτες του Ντιρί που έιχαν παρει ένα ΜΒΑ (της πούτσας, απο δετεροκλασατο Βρετανικο πανεπιστημιο μια και στα καλα οι Ντιροβιοι δεν εχουν τυχη, εκτος του CITY ου εχουν κανει κλίκα οι αποτυχημενοι και τους δεχονται). Είναι δε τοσο γελειες και κομπλεξικές που θαυμάζαν τα δικά μου πτυχία (MSc Engineering & MBA από Top 5 ranking πανεπιστημια). Τοτε ανακάλυψα (αργα σχετικά), οτι εκτος απο το χρημα, την κοινωνική θεση και την εμφανιση, η εκπαιδευση ειναι επισης εξαιρετικά ισχυρό κινητρο για μια γκομενα να γαμηθεί!!! :jerking:

Ας μας πει παντως η κυρια τα πτυχια της...αν εχει αποφοιτησει σε ενα εκ των LSE, UCL, IMPERIAL, WARICK ή QM κερδίζει απο εμενα ενα καλο δειπνο σε εστιατοριο με μισλεν σταρ της αρεσκιας της και αμα βλεπετε, της ριχνω μετα και ενα καλο γαμησακι να εχει να θυμαται! :crazy:

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
δηλωνει οτι εχει Ph.D. στην ψυχολογια λεμεεεεεεεεε.....αυτα που αναφερεις ειναι οικονομολογικης κατευθυνσης

vasm

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
1
stunt ok κατάλαβα κλασική περίτωση γυναικας με υψηλό επίπεδο αλτρουισμού που σκοπό της ζωής της έχει να σώσει εμάς τους καημένους άντρες από την κατάντια του αγοραίου ερωτα και της αντρικής μας υπόστασης.
Δεν πειράζει της το συγχωρούμε και της ευχόμαστε να μια μέρα να πραγματοποιήσει το όνειρο της, αλλα σε μια άλλη παραλια...

;)

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
stunt ok κατάλαβα κλασική περίτωση γυναικας με υψηλό επίπεδο αλτρουισμού που σκοπό της ζωής της έχει να σώσει εμάς τους καημένους άντρες από την κατάντια του αγοραίου ερωτα και της αντρικής μας υπόστασης.
Δεν πειράζει της το συγχωρούμε και της ευχόμαστε να μια μέρα να πραγματοποιήσει το όνειρο της, αλλα σε μια άλλη παραλια...

;)

αψογος!

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Τοτε ανακάλυψα (αργα σχετικά), οτι εκτος απο το χρημα, την κοινωνική θεση και την εμφανιση, η εκπαιδευση ειναι επισης εξαιρετικά ισχυρό κινητρο για μια γκομενα να γαμηθεί!!! :jerking:

Ναι ρε, αυτό είναι πλέον γνωστό. Οι γκόμενες ψωνίζονται ΚΑΙ με τα πτυχία. Το έχω διαπιστώσει επανειλλημμένως, καθώς έχω δύο πτυχία από Εξωτερικό, το B.A. μου από ένα από τα καλύτερα πανεπιστήμια παγκοσμίως (ΗΠΑ) και το Μ.Α. μου από ένα από κορυφαία πανεπιστήμια π΄νωα στο αντικείμενό μου -και πάλι παγκοσμίως (Μ. Βρετανία)

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
τι να πει κι o Βασος με εδρα στο Johns Hopkins ρε παιδια!!!!Ειναι καθηγηταρα ο ανθρωπος!!! :dancing: :dancing: :dancing:

Xartinos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Ξέρει κανένας κάποιο αντίστοιχο site με αυτό
αλλά μόνο με γυναίκες;;;
Εχω μεγάλη περιέργεια να δω τι πιστεύουν για τέτοια θέματα.

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Ξέρει κανένας κάποιο αντίστοιχο site με αυτό
αλλά μόνο με γυναίκες;;;
Εχω μεγάλη περιέργεια να δω τι πιστεύουν για τέτοια θέματα.

Τις συνηθισμένες μαλακίες τους θα διαβάσεις

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
Μα καλά..γιατί ασχολείστε?

Το μοναδικό δίπλωμα που έχω και μου φάνηκε χρήσιμο στη ζωή μου είναι αυτό της οδήγησης... Τα υπόλοιπα ήταν απλά για να δικαιολογήσω παρατεταμένη κοπάνα από την πραγματική ζωή.

Δεν θα ξεχάσω ποτέ Spring breaks στην Αμερική, καλοκαιρινά WeinFesten στην Γερμανία και Ελβετία και καλοκαιρινά parties στο Brighton. Τα αστέρια των πανεπιστημίων που πήγα...ούτε με ενδιαφέρουν και από τους εργοδότες μου στο εξωτερικό, λίγοι κόλλησαν και τα εξέτασαν. ʼλλωστε όπου δούλεψα εξωτερικό, ήταν κατ' αρχήν σε εξάμηνη Probezeit (Γερμανία) ή AlignmentPeriod (Ην.Βασίλειο) (sic...) και μετά έλαβα κανονική προσφορά για σχέση μόνιμης σχέσης μισθοδοσίας.

Σήμερα εργοδότης στην Ελλάδα, τηρώ ακριβώς το ίδιο σύστημα, δοκιμαστικά πρώτα και σε όποιον αρέσει, για τους υπόλοιπους ευχαριστούμε δεν θα πάρουμε.

Α! Μην ξεχάσω, στην γραμματεική μας υποστήριξη, περιλαμβάνεται μία κοπέλα η οποία έχει σπουδάσει τα ακόλουθα: Πολιτικές επιστήμες, Ψυχολογία, Marketing, Αγγλική Φιλολογία και European Trade something... κάποια είναι BA, άλλα ΜΑ, κάποια Αμερική, κάποια Αγγλία...τώρα κάνει και ένα distant PhD κάπου... Εχθές μας υπέβαλλε αίτημα να αλλάξουμε τον τίτλο στην κάρτα της από "Γραμματειακή υποστήριξη" σε "PA" δηλαδή Personal assistant σε έναν από τους διευθυντές έργων.

Τα συμπεράσματα δικά σας. Εγώ της είπα να γράψει ότι θέλει στην κάρτα της, το ίδιο μου κάνει.

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
yorgos εγραψες δικε μου! εχεις καμια θεση να προσφερεις και για μενα τον αγραμματο?

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
Μα καλά..γιατί ασχολείστε?

Το μοναδικό δίπλωμα που έχω και μου φάνηκε χρήσιμο στη ζωή μου είναι αυτό της οδήγησης... Τα υπόλοιπα ήταν απλά για να δικαιολογήσω παρατεταμένη κοπάνα από την πραγματική ζωή.

Δεν θα ξεχάσω ποτέ Spring breaks στην Αμερική, καλοκαιρινά WeinFesten στην Γερμανία και Ελβετία και καλοκαιρινά parties στο Brighton. Τα αστέρια των πανεπιστημίων που πήγα...ούτε με ενδιαφέρουν και από τους εργοδότες μου στο εξωτερικό, λίγοι κόλλησαν και τα εξέτασαν. ʼλλωστε όπου δούλεψα εξωτερικό, ήταν κατ' αρχήν σε εξάμηνη Probezeit (Γερμανία) ή AlignmentPeriod (Ην.Βασίλειο) (sic...) και μετά έλαβα κανονική προσφορά για σχέση μόνιμης σχέσης μισθοδοσίας.

Σήμερα εργοδότης στην Ελλάδα, τηρώ ακριβώς το ίδιο σύστημα, δοκιμαστικά πρώτα και σε όποιον αρέσει, για τους υπόλοιπους ευχαριστούμε δεν θα πάρουμε.

Α! Μην ξεχάσω, στην γραμματεική μας υποστήριξη, περιλαμβάνεται μία κοπέλα η οποία έχει σπουδάσει τα ακόλουθα: Πολιτικές επιστήμες, Ψυχολογία, Marketing, Αγγλική Φιλολογία και European Trade something... κάποια είναι BA, άλλα ΜΑ, κάποια Αμερική, κάποια Αγγλία...τώρα κάνει και ένα distant PhD κάπου... Εχθές μας υπέβαλλε αίτημα να αλλάξουμε τον τίτλο στην κάρτα της από "Γραμματειακή υποστήριξη" σε "PA" δηλαδή Personal assistant σε έναν από τους διευθυντές έργων.

Τα συμπεράσματα δικά σας. Εγώ της είπα να γράψει ότι θέλει στην κάρτα της, το ίδιο μου κάνει.

κατσε μη γραψει κανενα CIM και τρεχουμε!!!  :grin: :grin: :grin:

APSOGOS

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Δεν ξερουν να διαλεγουν θα ελεγα εγω...

ΛΑθος ανθρωποι, λαθος σχεση...

και ομως φιλοι μου. Ποσοι απο εμας μας ετυχε μια γυναικα με συμπεριφορα Α(αγαπη ενδιαφερον προσ εμας τηλεφωνα γλυκολογα ονειρα) και μετα το γαμο η αγαπη και το ενδιαφερον εγινε αδιαφορια ,οι αμερτητες ωρες στο τηλεφωνο λιγοτερο και απο παγκοσμιο ρεκορ στα 100 μετρα(μην μας χρεωσει και ο οτε!!!! τα γλυκολογα βρισιες και απειλες ςνω δε για τα ονειρα εφιαλτες στον δρομο με τις λευκες???? μια συνεχης απειλη (αυτο ειναι το σπιτι που μου εγραψε η μαμα αν δεν σου αρεσει μαζεψε τα και δρομο!!!!!!!

σκεψτειτε αυτο να σου τυχει στα 60 70

Φυσικα δεν ειναι ολες ετσι
Αλλα οπως λεει και η διαφημηση: Και αν σου κατσει?????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom