[quote author=athensfreelove link=topic=2479.msg37541#msg37541 date τωρα για τον αλλο που διαμορφωνει στρατηγηκη για να τις ξεσκιζει οπως λεει οταν ενηλικιωθει καποια στιγμη στα 70ντα του και ολως τυχαιως δεν του σηκωνετε πια θα ριξει μια ματια πισω του και γαμησε τα....και ομως ειμαι σιγουρος οτι μια γυναικα θα βρεθει να τον φροντισει τον μαλακα τον εβδομηνταρη εφηβο...το πιο πιθανο ειναι να υπαρχουν πολλα αλλα ομορφα πραγματα σε μια γυναικα και ολη αυτη η φαση να ειναι απλα προσπαθεια μειωσης και ελεγχου της γυναικας δηλαδη αυτου που δεν μπορουμε να καταλαβουμε και μας προκαλει ανασφαλεια....
Επειδή ο μαλάκας που αναφερεσαι μαλλον ειμαι εγω, και να μην βρεθει καμιά να μας γεροκομίσει, έ, θα προσλάβουμε μία...σιγα τα αβγά...600? + κανα 250αρι το ΙΚΑ, 2 2ωρα CT ειναι.....όταν δε (οπως αναφερεις) κοιτάξω πίσω μου αυτο που θα δώ θα είναι
οι ορδές των Θηλικών (Ελληνιδες, ξένες, παντρεμενες, μοντέλες, ελευθερες, μεγαλες, μικρές, ξεκολιάρες, μυξοπαρθένες, μπάι, στρέιτ, ψηλοκάβαλες, χαμηλοκάβαλες, τρελές, ανισσόροπες, κομψεβάμενες, ψυλομύτες, κλπ κλπ λπ κλπ....)
που είχαν την τυχη να δοκιμασουν την ψωλάρα μου όπου αυτή έμπαινε και θα ευφραίνομαι......