Νέα

Γαμημένη Υποκρισία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kakoslikos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 333
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.900
Πόντοι
12.056
Συναδελφε Liomas με το καλο το νεο μελος...να προσεχεις τον πρωτο μηνα μονο γιατι μετα την γεννα παιζει κατι που λεγετε ΛΟΧΕΙΟΣ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ,μεχρι να ξαναστρωσουν οι ορμονες τις γυναικας τρωει μια ψιλοφρικη,στο ευχομαι να μην το περασεις γιατι εγω σε 2 χρονια το περασα 2 φορες... :grin: :grin: :grin:

ΥΓ,ΡΕ γαμωτο...ολο αγορια γεννιουνται τωρα τελευταια...θα εχουμε προβλημα σε λιγο καιρο :grin: :grin: :grin:

athensfreelove

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
τωρα τι να πω περι ανασφαλειας?οταν και καλα προβλεπεις απο πριν τι θα σου απαντησω μην τυχον και νιωσεις ηττημενος και πεσει η αυτοπεποιθηση σου...δεν λεω οτι μπορει να κανετε λαθος επειδη ειστε πολλοι μπορω ομως να πω οτι ο καθενας σας με την δικια του κανει τον μαλακα αν πιστευει πραγματικα αυτα τα πραγματα...αν οχι καλως αλλα αν τα πιστευει πραγματικα και ειναι με καποια που του σπαει τ αρχιδια ετσι τοτε κανει τον μαλακα....τωρα για τον αλλο που διαμορφωνει στρατηγηκη για να τις ξεσκιζει οπως λεει οταν ενηλικιωθει καποια στιγμη στα 70ντα του και ολως τυχαιως δεν του σηκωνετε πια θα ριξει μια ματια πισω του και γαμησε τα....και ομως ειμαι σιγουρος οτι μια γυναικα θα βρεθει να τον φροντισει τον μαλακα τον εβδομηνταρη εφηβο...το πιο πιθανο ειναι να υπαρχουν πολλα αλλα ομορφα πραγματα σε μια γυναικα και ολη αυτη η φαση να ειναι απλα προσπαθεια μειωσης και ελεγχου της γυναικας δηλαδη αυτου που δεν μπορουμε να καταλαβουμε και μας προκαλει ανασφαλεια....γιατι η γυναικα!οχι οι καρικατουρες αντρικων προτυπων αλλα οι πραγματικες γυναικες ειναι μαγικα οντα...τωρα αν οι αντρες προσπαθουσαμε για χιλιαδες χρονια να τις υποταξουμε επειδη φοβομαστε το αγνωστο..ας προσεχαμε!μονοι μας σκαψαμε το λακο μας
OK, αλλά θα πρέπει να σκεφτείς και το άλλο: Ίσως κι εσύ πρέπει να συζητήσεις με την μαμά σου το ίδιο θέμα. Από ότι βλέπω πάντως στα posts των χρηστών, οι περισσότεροι είναι της ίδιας άποψης. Φυσικά όμως εσύ μπορείς να λες ότι "πολλοί είμαστε, μπορεί να κάνουμε και λάθος!!!".

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Αν δεν κάνω λάθος το θέμα ως τώρα κινήθηκε στο "γιατί οι γυναίκες αντιπαθούν-αισθάνονται κάπως, σε σχέση με τις πόρνες".
Τι σχέση έχει η όποια καλως ή κακώς καταπίεση των γυναικών τόσους αιώνες?
Δηλαδή στην Αρχαιότητα ή στο Βυζάντιο νοιώθαν άνετα οι γυναίκες με το θέμα "πόρνες"?
Κατά την γνώμη μου ότι έχει ειπωθεί ως τώρα είναι μέσες -άκρες σωστό.
Η Γυναίκα θα νοιώθει ΠΑΝΤΑ ανασφάλεια με αυτό το θέμα για δυο κυρίως λόγους.
Πρώτον λόγω της σχέσης ερασιτέχνη με επαγγελματία.
και Δευτερον δίοτι εξαιτίας αυτής της "συγκρισης" δείχνει λίγη και ανησυχεί μην χάσει τον "προστάτη-χρηματοδότη-εραστή".
Απλά και κυνικά
Φιλικά πάντα

Επισκέπτης
Αν δεν κάνω λάθος το θέμα ως τώρα κινήθηκε στο "γιατί οι γυναίκες αντιπαθούν-αισθάνονται κάπως, σε σχέση με τις πόρνες".
Τι σχέση έχει η όποια καλως ή κακώς καταπίεση των γυναικών τόσους αιώνες?

Η σχέση είναι "άλλα λόγια βρε παιδιά να αγαπιόμαστε" και γι' αυτό δεν πρόκειται να συνεχίσω την συζήτηση με τον συνάδελφο athensfreelove :)

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
συναδελφε με το καλο και με υγεια να προστεθει το νεο μελος στην οικογενεια!!!

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
Ξαφνικά μια κοπέλα αρχίζει να μιλάει για εκείνα τα μέρη που πηγαίνουν άντρες για "μασάζ" και τελικά πηδάνε παλιογυναίκες και ρε παιδιά δεν το ξέρατε υπάρχουν τέτοια μέρη και ποιός σωστός και άντρας καταδέχεται να πηδάει Αλβανίδες και Ρωσίδες κλπ.

Σκεφτηκες οτι ισως η δικια σου σε ψιλιαζεται για το τι κανεις και εβαλε την φιλη της να ριξει αδεια μπας και πιασει γεματα και να δουν την αντιδραση σου...?

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Δεν ξέρω πώς μου' ρθε, αλλά τα γράφω πριν φύγω για τη δουλειά. Χθες το βράδυ είμαστε μια παρέα οι πιο πολλοί ζευγάρια και συζητάμε για άσχετα. Ξαφνικά μια κοπέλα αρχίζει να μιλάει για εκείνα τα μέρη που πηγαίνουν άντρες για "μασάζ" και τελικά πηδάνε παλιογυναίκες και ρε παιδιά δεν το ξέρατε υπάρχουν τέτοια μέρη και ποιός σωστός και άντρας καταδέχεται να πηδάει Αλβανίδες και Ρωσίδες κλπ. Με έπιασε εμετός παίδες βασικά όχι για το παραμύθι του καλού παιδιού που πρέπει να είναι με την κοπέλα του, τη γυναίκα του και μετά σπίτι - δουλειά - εκκλησία, αλλά γιατί εγώ σε αυτά τα μέρη καμιά φορά βρήκα γυναίκες που ήταν και γαμώ χαρακτήρες, ακομπλεξάριστες και ικανές να σε φτιάξουν ως άντρα και άνθρωπο με 50 ? (που γιατί να ντρέπομαι γαμώ την πουτάνα μου να τα δώσω ; Δεν θα δώσω 1000 ? να πηδήξω καμιά ξενέρωτη βορειοπροαστίτισα ;). Αυτά καλημέρα.

Τις πουτάνες που κάποιοι έχουν ως γκόμενες, ή, ακόμη και ως συζύγους, τις πληρώνουν με χιλιάδες, δεκάδες, ή εκαντοντάδες χιλιάδες ευρώ και δεν ευχαριστιούνται καν ένα γαμήσει της προκοπής, τις έχει σχολιάσει ποτέ κανείς σε μία καθώς-πρέπει-παρέα;

vasm

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
1
φιλε liomas με το καλο και με υγεια, αντε και σε καμια 15αρια χρονια θα του τα μαθεις ολα τα καλα κολπα εσυ  ;)  Με προσοχη βεβαια γιατι αν παρει γραμμη η γυναικα σου αυτα που του μαθαινεις θα αρχισει να αναρωτιεται....

Οσον αφορα το θεμα μας τωρα, εγω πιστευω οτι ολα ξεκινουν απο τον απιστευτο ανταγωνισμο τον οποιο νιωθουν οι γυναικες για τα ατομα του ιδιου φιλου. Δεν μπορούν να το ανεχθούν ότι δεν έχουν την αποκλειστικότητα του μ..νιού. Δεν ανέχονται να ξέρουν ότι αν δεν μας κάτσουν εμείς μπορούμε να βρούμε κι αλλου γλυκό έστω και επί χρήμασι (οχι οτι αυτες για να μας κατσουν δεν θελουν χρηματα του στυλ κερασμα, δωρακια, δειπνα κτλπ). 

Τους καταρρίπτεται ο κόσμος που η κάθε μητέρα και πατέρας (ναι ναι φταίμε και εμείς και μαλιστα περισσοτερο απο τις μητερες) τους έχει πλάσει από τότε που ήταν παιδιά, δηλαδή αυτόν της μοναδικότητας τους

Xartinos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Ο Athensfreelove δεν είναι άντρας.
Αν νομίζει ότι είναι μάλλον πρέπει να του πώ ότι δεν είναι.
Αν είναι γυναίκα έχει καλώς.
Αν είναι άντρας στη καλύτερη περίπτωση είναι καληνυχτάκιας.
Δε θέλω να προσβάλλω κανέναν,συγνώμη, αλλά αυτά που λέγονται είναι επιστημονική φαντασία.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Χθες το βράδυ είμαστε μια παρέα οι πιο πολλοί ζευγάρια και συζητάμε για άσχετα. Ξαφνικά μια κοπέλα αρχίζει να μιλάει για εκείνα τα μέρη που πηγαίνουν άντρες για "μασάζ" και τελικά πηδάνε και ρε παιδιά δεν το ξέρατε υπάρχουν τέτοια μέρη...

...μήπως η κοπέλα έψαχνε απλά για 2η δουλειά ??? ;)

Επισκέπτης
Tην μεγαλυτερη υποκρισια την εχουν οι ιδιες οι πουτανες.

Εχετε τολμησει να πειτε σε μια πουτανα " εισαι πουτανα ?"
Ποιος ειδε τον Θεο και δεν τον φοβηθηκε..θα γινει "της πουτανας" μετα...

Πας στα στριπτηζαδικα, που ολες οι καργιες γυρνανε με τα στριγγακια και τα βυζια εξω, με μονο σκοπο να σε καυλωσουν και να σου παρουν τα λεφτα, και σου λενε "εγω κανω μονο χορο και ποτο..δεν ειμαι πουτανα.."

Και εγω να πεθαινω στα γελια απο την υποκρισια τους....!!!

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Μηπως η γυναικα που αναφερει ο κακος λυκος( :grin:) δουλευε σε καποιο μπουρδελο , εφαγε πορτα απο καποια Ρωσιδα και τωρα βγαζει τη χολη της?
Φιλε liomas αντε με το καλο. Η ωρα η καλη. Και σε καμια δεκαρια χρονια να καμαρωσουμε στο φορουμ και το liomaki!!! ;)

Επισκέπτης
[quote author=athensfreelove link=topic=2479.msg37541#msg37541 date τωρα για τον αλλο που διαμορφωνει στρατηγηκη για να τις ξεσκιζει οπως λεει οταν ενηλικιωθει καποια στιγμη στα 70ντα του και ολως τυχαιως δεν του σηκωνετε πια θα ριξει μια ματια πισω του και γαμησε τα....και ομως ειμαι σιγουρος οτι μια γυναικα θα βρεθει να τον φροντισει τον μαλακα τον εβδομηνταρη εφηβο...το πιο πιθανο ειναι να υπαρχουν πολλα αλλα ομορφα πραγματα σε μια γυναικα και ολη αυτη η φαση να ειναι απλα προσπαθεια μειωσης και ελεγχου της γυναικας δηλαδη αυτου που δεν μπορουμε να καταλαβουμε και μας προκαλει ανασφαλεια....[/quote]

Επειδή ο μαλάκας που αναφερεσαι μαλλον ειμαι εγω, και να μην βρεθει καμιά να μας γεροκομίσει, έ, θα προσλάβουμε μία...σιγα τα αβγά...600? + κανα 250αρι το ΙΚΑ, 2 2ωρα CT ειναι.....όταν δε (οπως αναφερεις) κοιτάξω πίσω μου αυτο που θα δώ θα είναι οι ορδές των Θηλικών (Ελληνιδες, ξένες, παντρεμενες, μοντέλες, ελευθερες, μεγαλες, μικρές, ξεκολιάρες, μυξοπαρθένες, μπάι, στρέιτ, ψηλοκάβαλες, χαμηλοκάβαλες, τρελές, ανισσόροπες, κομψεβάμενες, ψυλομύτες, κλπ κλπ λπ κλπ....) που είχαν την τυχη να δοκιμασουν την ψωλάρα μου όπου αυτή έμπαινε και θα ευφραίνομαι...... :dancing:

TiLesTora

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
71
Πόντοι
1
[quote author=athensfreelove link=topic=2479.msg37541#msg37541 date τωρα για τον αλλο που διαμορφωνει στρατηγηκη για να τις ξεσκιζει οπως λεει οταν ενηλικιωθει καποια στιγμη στα 70ντα του και ολως τυχαιως δεν του σηκωνετε πια θα ριξει μια ματια πισω του και γαμησε τα....και ομως ειμαι σιγουρος οτι μια γυναικα θα βρεθει να τον φροντισει τον μαλακα τον εβδομηνταρη εφηβο...το πιο πιθανο ειναι να υπαρχουν πολλα αλλα ομορφα πραγματα σε μια γυναικα και ολη αυτη η φαση να ειναι απλα προσπαθεια μειωσης και ελεγχου της γυναικας δηλαδη αυτου που δεν μπορουμε να καταλαβουμε και μας προκαλει ανασφαλεια....

Επειδή ο μαλάκας που αναφερεσαι μαλλον ειμαι εγω, και να μην βρεθει καμιά να μας γεροκομίσει, έ, θα προσλάβουμε μία...σιγα τα αβγά...600? + κανα 250αρι το ΙΚΑ, 2 2ωρα CT ειναι.....όταν δε (οπως αναφερεις) κοιτάξω πίσω μου αυτο που θα δώ θα είναι οι ορδές των Θηλικών (Ελληνιδες, ξένες, παντρεμενες, μοντέλες, ελευθερες, μεγαλες, μικρές, ξεκολιάρες, μυξοπαρθένες, μπάι, στρέιτ, ψηλοκάβαλες, χαμηλοκάβαλες, τρελές, ανισσόροπες, κομψεβάμενες, ψυλομύτες, κλπ κλπ λπ κλπ....) που είχαν την τυχη να δοκιμασουν την ψωλάρα μου όπου αυτή έμπαινε και θα ευφραίνομαι...... :dancing:
Αμά φτάσεις 70 και δεν έχεις κάνει τη καβάντζα σου (γυναίκα εννοώ)  μπορεί να τρώς και φάπες από καμιά αλβανίδα... Γι αυτό κι ο Liomas έχει τη σωστή λύση. Και πουτανίτσες και το γυναικάκι στο σπίτι για τα γεράματα.
Όποιος μείνει ανύπαντρος θα ζήσει σαν άνθρωπος και θα πεθάνει σαν σκύλος. Κι όποιος παντρευτεί θα ζήσει σαν σκύλος και θα πεθάνει σαν άνθρωπος. Κι όσοι παντρεύονται προσπαθούν να "κοροϊδέψουν" τον παραπάνω "κανόνα" με τις πουτάνες και τις γκόμενες. Για τους ανύπαντρους δε ξέρω....
Lioma γερό να 'ναι .....

Επισκέπτης
Tην μεγαλυτερη υποκρισια την εχουν οι ιδιες οι πουτανες.

Εχετε τολμησει να πειτε σε μια πουτανα " εισαι πουτανα ?"
Ποιος ειδε τον Θεο και δεν τον φοβηθηκε..θα γινει "της πουτανας" μετα...

χαχαχαχα κάτι παρόμοιο μου είχε συμβεί πριν1 χρόνο περίπου.Είχα πει σε μια πουτάνα στη Φυλής "γύρνα στα 4 να σε γαμήσω" και νευρίασε "ναι,να με γαμήσεις" λέει τσαντισμένα."Εντάξει κάτσε να μαζέψεις χόρτα" της απαντάω κι εγώ έτοιμος να σκάσω στα γέλια!!!

Επισκέπτης
By the way, ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας... με τις μαλακίες και τις αντιπαραθέσεις ξέχασα να σας ευχαριστήσω.

Τι θέλω και ανακατεύομαι ρε πούστη μου σε τέτοια posts... anyway!

Thanks again.

OP
OP
K

kakoslikos

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2005
Like
7
Πόντοι
1
Ο Duracell έγραψε :  ...μήπως η κοπέλα έψαχνε απλά για 2η δουλειά ???
---------------------------------------------------------------------------
Όχι ρε φίλε, η συγκεκριμένη γεννήθηκε μέσα στα πούπουλα (κολέγια, τέκνο Βορείων Προαστίων με το S3 της από τον μπαμπά κλπ. και φυσικά είναι κούκλα). Νομίζω καταλαβαίνεις. Γι' αυτό και θύμωσα γιατί μέσα στα σαλόνια κανείς δεν σκέφτηκε να πει κάτι για το ρωσιδάκι που είναι με τον πούτσο ενός κωλόγερου στο στόμα και ξέρει και να γελάει και να μιλάει και όλα ......
Lioma με το καλό να'ρθει φίλε .....

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Αμά φτάσεις 70 και δεν έχεις κάνει τη καβάντζα σου (γυναίκα εννοώ)  μπορεί να τρώς και φάπες από καμιά αλβανίδα... Γι αυτό κι ο Liomas έχει τη σωστή λύση. Και πουτανίτσες και το γυναικάκι στο σπίτι για τα γεράματα.
Όποιος μείνει ανύπαντρος θα ζήσει σαν άνθρωπος και θα πεθάνει σαν σκύλος. Κι όποιος παντρευτεί θα ζήσει σαν σκύλος και θα πεθάνει σαν άνθρωπος. Κι όσοι παντρεύονται προσπαθούν να "κοροϊδέψουν" τον παραπάνω "κανόνα" με τις πουτάνες και τις γκόμενες. Για τους ανύπαντρους δε ξέρω....
Lioma γερό να 'ναι .....

..κι αν το πουτανακι των γηρατιων οταν ερθει η στιγμη να σε φροντισει (κατι που εκανες εσυ μια ζωη για παρτη του), ''στην κανει'' ή σου κοτσαρει κανενα διαζυγιο ΚΑΙ ΣΤΑ ΦΑΕΙ ΟΛΑ, τι κανεις, ο-ε-ο.....?????  ;) ;) ;) ;)
.....εν τοιαυτη περιπτωσει....ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙΣ, ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΕΙΣ..... νομιζω εγω...... ;) ;)

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Kακε λυκε αν σου ξαναπει τιποτα η συγκεκριμενη πες οτι θα τη στειλεις στο διαστημα οπως η γυναικα της φωτο ...

Συνημμένα

• first_woman_in_space.jpg
    first_woman_in_space.jpg
    16,8 KB · Εμφανίσεις: 14

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom