Νέα

Γαμημένη Υποκρισία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kakoslikos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 333
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
K

kakoslikos

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2005
Like
7
Πόντοι
1
Έπρεπε και χθες να της το' λεγα φίλε germaon. Αλλά βλέπεις με' πιασε και μένα η μαλακισμένη μου ευπρέπεια και καλά ..... Στη γαμημένη υποκρισία είμαι κι εγώ μέσα. Που την άκουγα και δεν είπα τίποτα όπως την άκουγα αργότερα ότι θα πήγαινε σε ένα κωλομέρος στην Κηφισιά να κάνει "περιποίηση φρυδιών" (τι σκατά είναι αυτό ;) και πάλι τίποτα δεν είπα .....

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Αμά φτάσεις 70 και δεν έχεις κάνει τη καβάντζα σου (γυναίκα εννοώ)  μπορεί να τρώς και φάπες από καμιά αλβανίδα... Γι αυτό κι ο Liomas έχει τη σωστή λύση. Και πουτανίτσες και το γυναικάκι στο σπίτι για τα γεράματα.
Όποιος μείνει ανύπαντρος θα ζήσει σαν άνθρωπος και θα πεθάνει σαν σκύλος. Κι όποιος παντρευτεί θα ζήσει σαν σκύλος και θα πεθάνει σαν άνθρωπος. Κι όσοι παντρεύονται προσπαθούν να "κοροϊδέψουν" τον παραπάνω "κανόνα" με τις πουτάνες και τις γκόμενες. Για τους ανύπαντρους δε ξέρω....
Lioma γερό να 'ναι .....

Μπα ρε συ.. Το σενάριο που αναφέρεις είναι μάλλον μια πραγματικότητα.. Αλλά δεν είναι καλύτερο να προτιμάς να ζήσεις τη στιγμή, χωρίς να σκέφτεσαι τα οποιόδηποτε -άντα ή -ήντα? Σκέψου μόνο πόσους ξέρεις που αποφάσισαν να παντρευτούν επειδή έφτασε ένα σημείο που δεν είχαν τίποτα άλλο να κάνουν ή απλά φοβόντουσαν να δοκιμάσουν το ο,τιδήποτε καινούριο.

Τι πάει να πει να πεθάνεις αξιοπρεπώς? Όταν έρθει το Αλτσχάιμερ, ο καρκίνος, οι αρθρίτιδες κτλ. το αξιοπρεπώς πεθαίνει.. όποιον/όποιαν και να έχεις δίπλα σου. ʼλλωστε ο θάνατος είναι κάτι που επίσης κάνουμε μια φορά. Εγώ προτιμώ να πάω λίγα εώς πολλά χρόνια γρηγορότερα, αλλά έστω , γαμώτο, να πάω με στυλ..

Και για όσους αναφέρουν τις αναμνήσεις.. Εγώ ποτέ δεν θα θυμόμουν ούτε πόσο δυνατά ούρλιαξε κάποια επειδή τον έφαγε, ούτε με πόσα επιχείρηματα με παρακάλεσε να την γαμήσω.. Από τις γυναίκες θα θυμάμαι, θα νοσταλγώ και για την πάρτη τους θα ρίχνω ένα χαμόγελο και θα ανάβω ένα τσιγάρο μόνο τις στιγμές που με κοίταξε κάποια στα μάτια και κατάλαβα τί ήθελε.. ή που έμεινε στην αγκαλιά μου μέχρι το πρωί επειδή δεν θα προτιμούσε να είναι πουθενά αλλού εκείνη τη στιγμή..

Lioma φίλε μου να σαι καλά και καλώς να τον υποδεκτείς τον παίδαρο.. Σιδερένιος και με τα μυαλά του πατρός εύχομαι..

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
64
Πόντοι
6
Αμά φτάσεις 70 και δεν έχεις κάνει τη καβάντζα σου (γυναίκα εννοώ)  μπορεί να τρώς και φάπες από καμιά αλβανίδα... Γι αυτό κι ο Liomas έχει τη σωστή λύση. Και πουτανίτσες και το γυναικάκι στο σπίτι για τα γεράματα.

Με αυτό το πλευρό να κοιμάστε. Στην σημερινή εποχή ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν έχει με κοιτάς σε κοιτώ. Καθένας για την πάρτη του. Αν λάβετε υπόψιν σας ότι οι μισοί από εμάς δεν θα φτάσουμε καν στα γεράματα τότε ξέρετε πια είναι η απάντηση. :)

Και μην ξεχνάτε στα δύσκολά μην περιμένετε να σας στηρίξει η γυναίκα σας!Λυπάμαι που το λέω αλλά...

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
930
Πόντοι
96
kakoslikos "Όχι ρε φίλε, η συγκεκριμέν η γεννήθηκε μέσα στα πούπουλα (κολέγια, τέκνο Βορείων Προαστίων με το S3 της από τον μπαμπά κλπ. και φυσικά είναι κούκλα"

Και κουκλα και πλουσια τι να ξερει αυτη απο δυσκολίες στη ζωη. Το πολυ πολυ να μην βρισκει γοβα στο νουμερο της.

Απο την άλλη κωλονουμε και να της τη πεσουμε εμεις οποτε και αυτη αναρωτιεται "καλα εγω δεν σταυρωνω γκομενο και οι αντρες τρεχουνε στις μασατζουδες με 100?????"

Απο την άλλη αμα της την πέσεις θα σου πει "αντε ρε λιγουρη με το φιατακι θες να μας πηδήξεις κιόλας" αλλα αυτο ειναι μια άλλη ιστορία

Η περιποιηση φρυδιων για της γυναικες ειναι οτι και μασαζ (με φραπε ή χωρις) για τους αντρες

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
Με αυτό το πλευρό να κοιμάστε. Στην σημερινή εποχή ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν έχει με κοιτάς σε κοιτώ. Καθένας για την πάρτη του. Αν λάβετε υπόψιν σας ότι οι μισοί από εμάς δεν θα φτάσουμε καν στα γεράματα τότε ξέρετε πια είναι η απάντηση. :)

Και μην ξεχνάτε στα δύσκολά μην περιμένετε να σας στηρίξει η γυναίκα σας!Λυπάμαι που το λέω αλλά...

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

TiLesTora

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
73
Πόντοι
1
Τι πάει να πει να πεθάνεις αξιοπρεπώς? Όταν έρθει το Αλτσχάιμερ, ο καρκίνος, οι αρθρίτιδες κτλ. το αξιοπρεπώς πεθαίνει.. όποιον/όποιαν και να έχεις δίπλα σου. ʼλλωστε ο θάνατος είναι κάτι που επίσης κάνουμε μια φορά. Εγώ προτιμώ να πάω λίγα εώς πολλά χρόνια γρηγορότερα, αλλά έστω , γαμώτο, να πάω με στυλ..
Διαφέρουμε στη φιλοσοφία.
Η δική σου ακούγεται ωραία, αλλά δεν ξέρω αν και πως εφαρμόζεται.
Π.χ. θα σου πρότεινα μόλις πατήσεις το 70 και αρχίσουν τα δύσκολα να πάρεις μια καραμπίνα κ.λ.π. Αμα έχεις τα κότσια να το κάνεις εγώ υποκλίνομαι. Αλλά νομίζω ότι αυτά τα λέμε τώρα που είμαστε νέοι. Λίγοι τα πιστεύουν όταν αρχίζουν τα δύσκολα και ακόμη λιγότεροι τα πράττουν. Οι περισσότεροι τότε αρχίζουν να πιστεύουν στο Θεό και να πηγαίνουν εκκλησία.  :(

Σε προσωπικό επίπεδο τώρα, εγώ λέω να το παλέψω. Η ζωή είναι γλυκιά κι εγώ μάλλον δειλός και συμβιβασμένος.
(Πάντως στην εκκλησία δε θα πατήσω με τίποτα !!!!)

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Πολύ σωστά αυτά που λες φίλε μου και όπως τα λες.. Ειδικά σε ότι αφορά τους "πιστούς"..

Σίγουρα, άλλο τι θα πιστεύει κανείς τώρα και μετά από 40 χρόνια.. Απλά πες με ρομαντικό ή, παρότι δεν με ξέρεις, πίστεψε ότι θέλω να πιστεύω ότι θα μείνω μέχρι τότε πιστός, αλλά σε μένα, και σε κανέναν άλλον.

Πάντως εγώ δεν παίρνω καμιά καραμπίνα.. οι αυτόχειρες δεν πάνε στον παράδεισο !!  :grin:  :grin:  :grin:  :grin:

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Όποιος νομίζει ότι οι γυναίκες του σήμερα στέκονται δίπλα στον άντρα τους σε δύσκολες στιγμές, πόσο μάλλον σε δύσκολες στιγμές που έχουν να κάνουν με υγεία, είναι πολύ γελασμένος...

babykiss1900

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
επειδη εσενα σου ΄χει κατσει στραβα , δε σημαινει οτι ολοι οι αλλοι υποφερουν....μια χαρα περνανε οι περισσοτεροι , σε διαβεβαιωνω

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Ναι, το βλέπουμε από το ποσοστό διαζυγίων και τους πατεράδες που δε μπορούν να δουν τα παιδιά τους.

babykiss1900

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
εσυ εισαι ενας απο αυτους? ποιος ξερει τι θα της εκανες της  κακομοιρας....

Τα διαζυγια υπαρχουν γιατι οι ανθρωποι εχουν σταματησει να κανουν αληθινο διαλογο με τον εαυτο τους, δεν ξερουν ποιοι ειναι , δεν ξερουν τι θελουν .

Madman17

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
6
Δεν ξερουν να διαλεγουν θα ελεγα εγω...

ΛΑθος ανθρωποι, λαθος σχεση...

babykiss1900

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
αηδια......στανταρ εισαι ο μετριος - ασχημος συμμαθητης που ειχα στο γυμνασιο και δεν του εδινε κανεις σημασια....

μαντεψε πως προσπαθουσε να φανει: εβριζε κι αυτος σαν τους αλλους...

γλυκε μου οι βρισιες σου δεν μπορουν να με σοκαρουν ..

αν ειχες κανα πτυχιο καλυτερο απο το δικο μου , ισως να μπορουσες ....

Madman17

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
6
Δηλαδη πιστευεις οτι τα πτυχια σε κανουν καλυτερο ανθρωπο, γονεα, εραστη ή πιστευεις οτι κανουν τους αλλους να σε προσεξουν παραπανω και να σε σεβαστουν?

Ολα κερδιζονται στην ζωη...

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Επειδή είναι γνωστή η εκτίμηση που έχω για τα πτυχία, σε παρακαλώ πες μας τι πτυχίο έχεις για να μας φτιάξεις!

babykiss1900

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
Επειδή είναι γνωστή η εκτίμηση που έχω για τα πτυχία, σε παρακαλώ πες μας τι πτυχίο έχεις για να μας φτιάξεις!
αστο καλυτερα ρε φιλε, δεν σε παιρνει...κατι ξερω και στο λεω ....

εσυ κοιτα τα μπουρδελα σου...εκει ειναι το μελλον σου....μονο σε οσες πληρωνεςι μπορεις να επιβληθεις...

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Όχι μόνο επιβάλλεσαι, αλλά κάνεις και πολλές στάσεις! Επιπλέον παίζει και κουλουράτο για όσους γουστάρουν!

Επισκέπτης
babykiss1900 και διδακτορικό στην κβαντομηχανική να έχεις,από τα γραφόμενά σου για σύζυγος δεν κάνεις.
Και όσο για το συμμαθητή τον άσχημο που είχες στο σχολείο,αν τον δεις τώρα μπορεί να έχεις μερικούς οργασμούς στο όρθιο!Όπως πήγα να ξεράσω όταν είδα την όμορφη του Λυκείου που είχε ρίξει εκατοντάδες χυλόπιτες σε όλους,αλλά τώρα είναι σαν μπετονιέρα,και παντρεμένη,με έναν καράφλα χοντρό και κακάσχημο,διότι αν δεν παντρευόταν αυτόν,θα έμενε στο ράφι!Όσοι-ες διαλέγουν και περιμένουν τον πρίγκηπα στην Cadilac στο τέλος παντρεύονται τον γύφτο με το τρίκυκλο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom