Νέα

Γαμιέται ο ΟΤΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα flyeron
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
Ο πατερας ενος φιλου μου εργαζεται σε μια εταιρια τηλεφωνιας στην αμερικη!Παιδια η τιμες και το Internet εδω ειναι απατη του κερατα!Εδω εχουμε τον ΟΤΕ και μας αρμεγει κανονικα ενω εκει εχουν 5-6 εταιριες και παιζουν οι τιμες πολυ χαμηλα!
Ναι Ελλαδαρα των Περικλη Σοφοκλη κ.α. κοιτατε που εχουμε καταντηση στην Ελλαδα του Λαμογιοκλη!

Υ.Γ. Σε ολους τους τομεις!

blindz

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Απρ 2006
Κριτικές
22
Like
40
Πόντοι
6.765
Στο Λονδινο φιλος μου εχει συνδεση 8mbps και πληρωνει 26 λιρες(περιπου 42 ευρω)το μηνα.Και εμεις για μια 1024 δινουμε 25 ευρω
και το 90% δεν βλεπει ταχυτητα πανω απο 400kbps.

Επισκέπτης
Η ταχυτητα δεν εχει να κανει και με την περιοχη? 

Επισκέπτης
γενικα με ολη τη συνδεσμολογια, περιοχη, αποστασεις κτλ..

Ετσι ξερω κι εγω.....  ο Παροχος τελικα  δεν παιζει και πολυ ρολο σε θεματα ταχυτητας...  σε θεματα εξυπηρετησης και τιμης  ναι το δεχομαι

x_other

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
16
OTE η δικη μου εμπειρία λεει τα εξης

1. Τεχνολογια ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ και συνεχίζει να επενδύει σε αυτη
2. Υποστήριξη
  α. οταν τους παρεις τηλεφωνο μετρια προς κακή υπαρχουν παιδια που κανουν την πρακιτκή τους και καποια απο αυτα δεν εχουν τις
     απαιτουμενες γνώδεις
  β. οταν ερθουν για πρόβλημα εσωτερικής καλωδίωσης παρα πολυ καλοι

VDSL γραμμες:αν αντεχει η τσεπη σας και υποστηριξεται στην περιοχή σας να την παρετε οτι παρετε 30 η 50 με αυτη θα συχρονίζει ο router.

x_other

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
16
αφου δεν αλλαζει ο γειτονας ρε τυπε

Στη CYTA η τηλεφωνια νομιζω οτι ειναι ΙP που σημαίνει χωρίς internet δεν εχεις και σταθερο, ετσι είναι ή κανω λάθος;
Εγω παντως εχω ΟΤΕ λογω ΟΤΕ-ΤV

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
Στον ΟΤΕ η ταχύτητα εξαρτάται από την απόσταση που έχεις από το πλησιέστερο καφάο του ΟΤΕ.

Σε ότι αφορά τον CYTA από  3 περιπτώσεις φίλων η τεχνική εξυπηρέτηση είναι για κλωτσιές. Θυμίζει ΟΤΕ πριν 30 χρόνια.
Τα μάζεψαν και οι 3 και επανήλθαν στο ΟΤΕ αφού έκαναν και ένα πέρασμα από την Forthnet! :grin:

selena

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2013
Κριτικές
2
Like
31
Πόντοι
6
Στον ΟΤΕ η ταχύτητα εξαρτάται από την απόσταση που έχεις από το πλησιέστερο καφάο του ΟΤΕ.

Σε ότι αφορά τον CYTA από  3 περιπτώσεις φίλων η τεχνική εξυπηρέτηση είναι για κλωτσιές. Θυμίζει ΟΤΕ πριν 30 χρόνια.
Τα μάζεψαν και οι 3 και επανήλθαν στο ΟΤΕ αφού έκαναν και ένα πέρασμα από την Forthnet! :grin:
H τεχνικη εξυπηρετηση ειναι μια χαρα και ο οτε ειναι μαστερ στις απατεωνιες αλλα υπεγραψα και αλλα με χρεωναν στο λογαριασμο και πανακριβος :uglystupid:

priamos_xx

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2011
Like
8
Πόντοι
1
H τεχνικη εξυπηρετηση ειναι μια χαρα και ο οτε ειναι μαστερ στις απατεωνιες αλλα υπεγραψα και αλλα με χρεωναν στο λογαριασμο και πανακριβος :uglystupid:

Σε αυτο που αναφερεις εχεις απολυτο δικιο, οπως κ ο φιλος πιο πριν για τη συτα κτλ..
Απο προσωπικη ενασχοληση εχω να πω πως ολες οι περιπτωσεις δυστηχως μπορει να τυχουν..
ειναι μη σου κατσει που λεμε..

Patgatra

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Κριτικές
21
Like
49
Πόντοι
16
Και γαμώ τον ΟΤΕ σας και γαμώ τις γραμμές σας. Δεν είναι δικό μου,Χάρρυ Κλυν νομίζω.

Expanding Mindfuck

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Ειχα δουλεψει (σαν φοιτητης) στον ΟΤΕ πριν απο 10+ χρονια.
Αυτο που μπορω να πω ειναι οτι σε σχεση με τις υπολοιπες (ημι)δημοσιες υπηρεσιες, ο Ομιλος ειναι πολυ πιο μπροστα.
Γεγονος που μαλλον δειχνει το χαλι στο οποιο βρισκεται το υπολοιπο δημοσιο υποθετω (με την ανοχη των ανωτερων).

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96

Ρε στόκε σε έχω παραθέσει εγώ με stupid emoticon?

Ο καθένας γράφει για τις δικές του εμπειρίες. 
stupid.gif

Στείλε κάνα p.m. να βρεις καμιά βίζιτα και μην κάνεις την πολύξερη.
URL]]

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.122
Πόντοι
216
πως μπορω να μαθω μεχρι τι μεγιστη ταχυτητα εχει η περιοχη μου ???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom