Νέα

Γαμιέται ο ΟΤΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα flyeron
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

TranceMedia

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
5
Πόντοι
1

Να μην αναφερθώ καν στο Boycotagge που είχε κάνει η INTRACOM στο ADSL και ο OTE κρατούσε ψηλά τις τιμές μέχρι  να πουλήσει η εταιρία το stock netmods που είχε στις αποθήκες....Είδατε τι καλοί και εξηπηρετικοί ήμαστε στους προμηθευτές μας??

Είτε είναι δημόσια είτε έιναι ιδιωτική επιχείρηση δεν πρόκειται να αλλάξει συμπεριφορά όσο δουλεύει για το καλό άλλων και όχι της ίδιας...Απλό ζήτημα...

[/quote]

O λογος που ο ΟΤΕ ανεβαζε τις τιμες στις ISDN συνδεσεις δεν ηταν σε καμια περιπτωση για να σπρωξει τα netmod και μην ξεχνας οτι μετα την ακυρωση της συνδεσεις επεστρεφες το isdn modem αλλα για να σπρωξει ADSL γραμμες οι οποιες ειναι το μελλον...Οσο για την Ιντρακομ δεν εχει κανενα κερδος απο αυτη την υποθεση εχει υπογραψει τοσες πολλες συμβασεις στο εξωτερικο οπου μπορει και σπρωχνει ακομα και τον απαρχαιομενο εξοπλισμο της

VAMOS

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ηρεμιστε λιγο ρε παιδια αναβαθμιση στις υπηρεσιες υπαρχει,μπορει οχι με τον ρυθμο που θελουμε αλλα υπαρχει,,,,,,και η τιμολογιακη πολιτικη μπορει να μην ανταποκρινεται στις παρεχομενες υπηρεσιες αλλα μην ξεχναμε οτι δεν οριζεται απο τις ΔΕΚΟ αλλα απο την πολιτικη ηγεσια.ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΜΩΣ ΟΛΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ!!!!

Αναβαθμιση οντως υπαρχει αλλα σε ρυθμους χελωνας...παλι καλα που εγιναν και οι ολυμπιακοι και ειδαμε τι ειναι και η οπτικη ινα...την ''ειδαμε'' σχετικο ειναι και αυτο που ειναι?
οσο για την τιμολογιακη πολιτικη θα σου πω οτι πολυ γρηγορα ξεχασες τι εγινε πριν κανα 6μηνο περιπου οταν ο προεδρος του οτε ηθελε να αυξησει τα ετσι κ αλλιως πανακριβα τελη για το ιντερνετ και θα το ειχε κανει αν δεν ειχε λαβει θεση ο πρωθυπουργος!!!!Που ακουστηκε!!!
Τι θα αλλαξει φιλε μου...το πιστευεις αυτο που λες...μας λενε οτι διπλασιαζουν (το περνανε σαν δωρο) τις ταχυτητες στα adsl οταν 384 δεν υπαρχει πουθενα σε ολη την ευρωπη και ταυτοχρονα ειμαστε και οι ακριβοτεροι με διαφορα.Και φυσικα αυτο που δεν ξερετε γιατι δεν το λενε  τα λαμογια ειναι οτι αυτος ο διπλασιασμος γινετε υποχρεωτικα μιας και ειναι οδηγια της Ευρωπαικης ενωσης!!!!ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΝΑ Γ***ΝΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.

Υ.Γ.Μηπως ξερει κανεις γιατι δεν επιτρεπει ο οτε να βαλουμε μετρητες μοναδων στο σπιτη μας ε?Μπορει καποιος να μου απαντησει?ΚΛΕΦΤΕΣ.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Με τα λεφτά που έχουμε δώσει τόσο ως ιδιώτες όσο ως ελληνικό κράτος (το οποίο έχει ως έσοδα πάλι τη φορολογία στους ιδιώτες, άμεση και - κυρίως - έμμεση) στον ΟΤΕ όλα αυτά τα χρόνια θα έπρεπε να μιλάμε ζωντανά με το Α του Κενταύρου με χρέωση 0,0001 € / ώρα..
Το ότι μετά από δεκαετίες κοροϊδίας βελτιώθηκαν ελάχιστα οι ούτως ή άλλως πανάκριβες υπηρεσίες δεν μου λέει τίποτα...
Για να μη μιλήσω για τη συμβολή του ΟΤΕ και των πολιτικών του προϊσταμένων στην πρωτοφανή για ευρωπαίκό κράτος ιντερνετική μας υπανάπτυξη που μας πλάσαραν ωσαν χάντρες σε ιθαγενείς το ISDN (It Still Does Nothing) ως υψηλή τεχνολογία τη στιγμή που σε Ευρώπη, ΗΠΑ και ΚΑΝΑΔΑ και όχι μόνο το ADSL ήταν κοινός τόπος και στα νοικοκυριά πριν από το 2000....

Επισκέπτης
ολα τα λαμογια ειναι μαζεμενα στον οτε,στην ευδαπ και το ικα!!που ενω ειναι ανικανοι να κανουν το οτιδηποτε εχουν παρει τα διευθυντικα ποστα και τα εχουν κανουν σα τα μουτρα τους!!να μην ξεχναμε βεβαια και την πολιτικη ηγεσια αυτης της χωρας που τα παιρνουν απο παντου και μας εχουν γραμμενους στα αρχιδια τους!!να πανε ολοι οι μαλακες που εκμεταλευονται τον κοσμο. να γαμηθουν!!αλλα βεβαια φταινε και καποια αλλα ζωα που στηριζουν και ψηφιζουν τα δυο κομματα και βεβαια στο τελος τον τρωνε οπως ολοι!!αλλα μυαλο δεν βαζουν και την πληρωνουμε ολοι!!!

TranceMedia

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
5
Πόντοι
1
ολα τα λαμογια ειναι μαζεμενα στον οτε,στην ευδαπ και το ικα!!που ενω ειναι ανικανοι να κανουν το οτιδηποτε εχουν παρει τα διευθυντικα ποστα και τα εχουν κανουν σα τα μουτρα τους!!να μην ξεχναμε βεβαια και την πολιτικη ηγεσια αυτης της χωρας που τα παιρνουν απο παντου και μας εχουν γραμμενους στα αρχιδια τους!!να πανε ολοι οι μαλακες που εκμεταλευονται τον κοσμο. να γαμηθουν!!αλλα βεβαια φταινε και καποια αλλα ζωα που στηριζουν και ψηφιζουν τα δυο κομματα και βεβαια στο τελος τον τρωνε οπως ολοι!!αλλα μυαλο δεν βαζουν και την πληρωνουμε ολοι!!!

Kοινος μας πηρε ολους η μπαλα

nikolito

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας και από μένα. θ αήθελα να βάλω και εγώ το λιθαράκι μου σε αυτή τη κουβέντα.
Λοιπόν, κατ' αρχήν αυτό που θα έπρεπε να έχει γίνει (ισχύει στο 80% της ΕΕ) είναι αυτοί που είναι στο ίδιο PABX να μιλάνε τσάμπα. Τι εννοώ. Εγώ μένω λέμε τώρα Αγ. Παρασκευή που τα τηλέφωνα αρχίζουν από 652. Όλοι λοιπόν που τα τηλέφωνά τους ξεκινάνε από αυτό το νούμερο ανήκουν φυσιολογικά στο ίδιο PABX. Αυτό σημαίνει οτι ο ΟΤΕ δεν χρησιμοποιεί κάποιες άλλες γραμμές για να κάνει το routing από την μια κλήση στην άλλη αλλά γίνεται όπως πέρνεις π.χ. από το ένα δωμάτιο στο άλλο σε ένα ξενοδοχείο.
Τώρα όσον αφορά το dsl μάγκες μου, ότι και να κάνει ο ΟΤΕ, ότι και να κάνουν οι ISPs άν δεν αλλαχτεί η υποδομή των DSLAM δεν πρόκειτε να δούμε χαίρι και προκοπή. Τι εννοώ πάλι. Ότι και να κάνουν τα προαναφερθέντα λαμόγια, στο σπίτι μας έρχεται χαλκός. Αυτό έχει μια συγκεκριμένη ανοχή και δυνατότητα μεταφοράς πακέτων. Και 100Gbps λοιπόν να το πάνε, εμείς στα σπιτάκια μας πάνω από 1Mbps [move](καθαρό)[/move] δεν πρόκειται να δούμε. Σε αρκετές ευρωπαϊκές χώρες γύρω από τα οικοδομικά τετράγωνα τρέχουν οπτικές με αποτέλεσμα να βλέπουν άλλες ταχύτητες. Στην δε Μ. Βρετανία και στην Γερμανία, φτιάχνονται οι πρώτες πολθκατοικίες που έχουν οπτικές για να κάνουν support στο μέλλον VOD (Video On Demand). Μην ξεχνάμε άλλωστε πως η τεχνολογία εκεί πάει. Άρα όσο και να τους βρίζουμε αν δεν αλλάξουν βασικά κομμάτια υποδομής, γ@μήστε τα.
Για κάποιον φίλο που αναφέρθηκε στην HOL, φίλε μου αυτοί έχουν δικούς τους κόμβους που όμως δεν υποστηρίζουν όλη την Αθήνα. ναι, δεν λέω μάγκες οι τύποι γιατί νομίζω ότι πάνε να κάνουν κάποια δουλειά της προκοπής...
Στην διάθεση σας...

unsilent

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Επισης γαμιέται και η πουτανα η ΕΦΟΡΕΙΑ!!!!

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Για περισσότερες πληροφορίες περί ΑDSL υπάρχει πιο εξειδικευμένο forum ελπίζω να μην θεωρηθεί διαφήμιση αλλά τα παιδιά εκεί κάνουν καλή δουλειά όπως και εμείς εδώ (ο καθένας στο στοιχείο του) :)

Πέσανε όλοι οι μπουρδελιάρηδες επάνω... και το site μπλόκαρε! χαχαχα

Αλήθεια... ξέρεις κανείς ΤΙ ΣΥΝΕΒΕΙ ΧΤΕΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΕ ΜΑΣ ΕΔΩ ???

Συνημμένα

• adslgr.jpg
    adslgr.jpg
    22,6 KB · Εμφανίσεις: 23

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Ναι όντως, χτες το μεσημέρι είχε κρεμάσει ο Server τελείως.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Πάντως οι εργαζόμενοι στον ΟΤΕ έχουν όρεξη να κάνουν μαθήματα σε διάφορες σχολές. Φαίνεται η δουλειά στον ΟΤΕ δεν τους κουράζει πολύ.

Amale

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
1
O λογος που ο ΟΤΕ ανεβαζε τις τιμες στις ISDN συνδεσεις δεν ηταν σε καμια περιπτωση για να σπρωξει τα netmod και μην ξεχνας οτι μετα την ακυρωση της συνδεσεις επεστρεφες το isdn modem αλλα για να σπρωξει ADSL γραμμες οι οποιες ειναι το μελλον...Οσο για την Ιντρακομ δεν εχει κανενα κερδος απο αυτη την υποθεση εχει υπογραψει τοσες πολλες συμβασεις στο εξωτερικο οπου μπορει και σπρωχνει ακομα και τον απαρχαιομενο εξοπλισμο της

Η αναφορά γινόταν στις τιμές ADSL και ΟΧΙ ISDN που όταν πρωτοεμφανίστηκε σπάγαν παγκόσμιο ρεκόρ στην ιστορία του.Με ~758e τον μήνα για την 1024 ήμασταν για περίπου 10 μήνες δεκαπλάσιοι οποιαδήποτες άλλης χώρας και μάλλιστα κανείς ποτέ δεν είχε κοστολογήσει τόσο ψήλα την εν λόγω τεχνολογία.Τα περιοδικά του χώρου είχαν κάνει πολλές νύξεις και συγκρισείς.

Και όσον αφορά το κέρδος της Intracom.Γνωρίζεις καθόλου την ιστορία της;Η μεγάλη της ανάπτυξη ήταν στην προμήθεια ISDN στην Ελλάδα.Η εν λόγω εταιρία αγόρασε τα μηχανήματα από την Ιταλία που τα ξήλωνε σε τιμές κόστους.Με μια ομάδα παιδιών τότε (team11 αν θυμάμαι καλά)σχεδιάσαν νέο firmware για το Netmod και τα πούλησε στον ΟΤΕ χρυσάφι περίπου 3χ φορές από τις τιμές που πρόσφερε η Siemens.Δεν έχεις αναρωτηθέι γιατί το Netmod έχει τόσο μειωμένες AT commands???Ακόμα και τα πρώτα ISDN modems της αγοράς του ρίχναν σε δυνατότητες.Ο λόγος είναι πως είναι refurbished μηχάνημα σχεδιασμένο ΠΟΛΥ ΠΑΛΑΙΑ...

Τώρα για τα ADSL.Με το υψηλό κόστος που έιχαν καθυστέρησαν οι πωλήσεις μέχρι να μπορέσει η εταιρία να σταματήσει την παραγωγη Netmod και να τα μετατρέψει σε ADSL models.Μάλιστα τυχαίο νομίζεις ότι είναι πως ένα μήνα μετά που η INTRACOM υπέγραψε συμβόλαιο για πώληση της ISDN σε Βαλκανικές Χώρες ο ΟΤΕ αποφάσισε να ρίξει τις ADSL τιμές;Και η επιστροφή των Netmod γίνεται για ακριβώς τον ϊδιο λόγο.Την μεταπώληση τους.Τέλος αν είχες δοκιμάσει να βάλεις ADSL τον πρώτο χρόνο θα είχες δει τι σημαίνει χαράτσι.Κυριολεκτικά σε υποχρέωνε ο ΟΤΕ να αγοράσεις το INTRACOM modem 350e ενώ ανώτερα κάναν 200 στην ελεύθερη αγορά.Αν αρνιόσουν να το κάνεις σου λέγαν οτί πρέπει να περιμένεις μέχρι να βάλλουν κέντρο Siemens ~6 μήνες ή σου αρνιόντουσαν τεχνική υποστήριξη. Αν τώρα εσύ πιστεύεις οτί η INTRACOM δεν βγάζει κέρδος ή δεν κινεί τα νήματα δικαίωμα σου...

H ericsson Δεν προμηθεύει τον ΟΤΕ αλλά την cosmote.Απλά εφόσον χρησιμοποιεί το δύκτιο του μερικά μηχανήματα γίνονται παράδοση στον ΟΤΕ ο οποίος μετά τα ζητάει απο την cosmote.¨Οσον αφορά τον βαρύ εξοπλισμό του ο ΟΤΕ δουλεύει με Alcatel,siemens intracom.

Photographer

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
1
Και εγώ περιμένω τον οτε για να ναβάθμιση την γραμμή σε 2048 ενώ ο παροχέας που είμαι το έχει κάνει ήδη. Αλλα που...

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
465
Πόντοι
36
Είχα κάνει αίτηση για γραμμή ADSL (HOL, ADSL2 4Mb στην τιμή των 512Kb για Ζωγράφου και Μαρούσι) στην 1η Αυγούστου. Ο ΟΤΕ μου την έκοψε μια φορά για"λάθος στοιχεία" (σωστά ήταν) και τελικά την έχω ΣΗΜΕΡΑ. Τις δικές τους τις βάζουν από αυθημερόν έως 1 εβδομάδα.

ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΟΤΕ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ ΛΟΙΠΟΝ!

Και ψάξτε από τους εναλλακτικούς παρόχους, τον καλύτερο για την περιοχή σας

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
465
Πόντοι
36
Ποιά εταιρεία, ποιά περιοχή  και πόσο καιρό?

iwcg

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
17
Πόντοι
6
Δημόσια υπηρεσία είναι παιδιά μην περιμένετε πολλά. Και μάλιστα Δημόσια υπηρεσία με έλληνες. τα ίδια τραβάγαμε και εμείς στην εταιρεία με τις adsl γραμμές μέχρι που επειδή (πολυεθνική γαρ) φώναξαν τα διευθυντικά στελέχη αγρίως κάπου πολύ ψηλά αγοράσαμε μισθωμένη γραμμή και τελείωσε το θέμα...
Πάντως σπίτι που έχω dsl κάθε 1-1,5 μήνα πάιρνω και τους τα χώνω επειδή κόβετε η γραμμή για 1-3 μέρες συνεχώς ή σταδιακά. Το αποτέλεσμα είναι ότι τους είπα θα αθροίσω τα κοψίματα και δεν θα τους πληρώσω και μου είπαν πρέπει να το....αποδείξω!!!

MATURELOVERR

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2005
Like
3
Πόντοι
1
μου ηρθε 150 ευρω το νερο!στο διαολο!ηρθε σημερα και το σημα του αυτοκινητου,γαμα τα! :headbang:

Επισκέπτης
150? νερό;Μήπως έχεις πισίνα και τη γεμίζεις για τα "μωρά" του playboy;!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom