putaniaris89
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2017
- Like
- 42
- Πόντοι
- 6
Εννοειτε.. καθε μερα
χα χα χα χα χα
Εννοειτε.. καθε μερα
Πώς το κανεις αυτό ρε μαγκα?
Φίλε να αφήνεις και λίγη ώρα για κατούρημα αλλιώς θα το κάψεις το εργαλείο!!!Τι κάνετε χυστες?? 2018 πως τα πάτε? Εγώ εδώ και 3 βδομάδες εχω τρελαθεί να γαμαω μέσω instagram... Πιστεύω κοντεύει να γίνει η νούμερο ένα γαηστρωνα το insta.
Για πείτε εσείς
Πώς το κανεις αυτό ρε μαγκα?
Τύπε τι ηλικίας και εμφάνιση έχουν οι γκόμενες που γαμας ;Τι κάνετε χυστες?? 2018 πως τα πάτε? Εγώ εδώ και 3 βδομάδες εχω τρελαθεί να γαμαω μέσω instagram... Πιστεύω κοντεύει να γίνει η νούμερο ένα γαηστρωνα το insta.
Για πείτε εσείς
Ναι γαμαμε πουτανες κι από κει..
δουλευεις - γαμάς - είσαι συνεχώς στο σάιτ - πας σε πουτανεςΤον τελευταίο μήνα τραβιέμαι με μία μιλφ μόνο που είναι ηφαίστειο στο κρεβάτι και ούτε με πρήζει με μηνύματα, ούτε γκρινιες, ούτε τίποτα. Αξίζει όσο 5 άλλες.
Έχω κλωνοποιήσει τον εαυτό μου.δουλευεις - γαμάς - είσαι συνεχώς στο σάιτ - πας σε πουτανες
πως τα προλαβαινεις ολα ;
Όποιος περιμένει να γαμήσει μέσω instagram και facebook το πιθανότερο είναι ότι θα γαμάει μόνο τη χούφτα του και τα dvd με τις τσόντες !
Αυτο ειναι το κολπο.. φωτος με κατι λιονταρια/λύκους κτλ ή κατι φάτσες γαμησετα δεν απαντάει καμία..
Θέλουν να βλέπουν πολλές φωτος οι γκομενες και να αντιλαμβάνονται τη κοινωνικότητα σου..
Προφιλ με 2-3 φωτος δεν εχει πιθανοτητες..
Πολλες φωτος και οχι μοναχικες αλλα απο εξοδους, διακοπές, βολτες κτλ κτλ
και μετά μετράει η εμφάνιση...
Μονο έτσι γαμάς απο τα Social..
Τύπε είδες τι σπουδαίες υπηρεσίες παρέχει η γοογλε στο λαό ; Εκτός από επικοινωνια απλή, επαγγελματική σου δίνει και την ευκαιρία να κάνεις κονέ και να γαμας αβερτα.Μαγκες δεν ξερω για εσας, παντως το να γαμας μεσω instagram ειναι πλεον δεδομενο και παλιομοδιτικο...
Εγω κανω καλα γαμισια μεσω youtube, gmail και τωρα αρχισα να γαμαω και μεσω google maps!!!
Τύπε στο τέλος το τερματίσες. Και τη χειρότερη φωτό να έχει ένας διάσημος στο κοινό θα πάρει λαϊκς ένα σωρό και μηνύματα αγάπης.Αυτό το ποστ λέει την αλήθεια! Αυτά είναι τα βασικά για να παίξεις μπάλα από ινστα! Και ο Αλεν Ντελόν να είσαι αν έχεις λίγες φωτος, μοναχικές και λίγους φόλοουερς δεν μπορείς να παίξεις μπάλα με δυνατά μουνιά!