james tiberius kirk
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 8.323
- Πόντοι
- 2.356
Όχι ο Αντετοκούμπο
Εγω γαμάω οταν πληρώνω..
Τύπε η Nefeli το δίνει; Ή απλώς άλλο ένα follow;
Μπελά κι εγώ έχω πληρώσει πολλές φορές για να γαμησω. Αλλά ο άντρας πρέπει να κυνηγάει πού και πού για να γαμησει. Έχει άλλη γλύκα να γαμάς γυναίκα που την έχεις "ρίξει".
Άλλο ένα follow. Δεν πλησιάζεις κάν τέτοιες τύπισσες τυπε.
Χάσιμο χρονου. Τα μυαλα τους από το ψώνισμα έχουν πάει σε άλλη διασταση.
Καλά ακόμη αναρωτιούνται πως να ρίξουν τέτοιες γκόμενες?
αναρωτιούνται τι δεν έκαναν καλά τυπε και πως θα αναβαθμισουν το προφιλ τους για να τους προσέξει η πριγκιπισσα της παραλιακής με τον μπαμπα βιομηχανο και την μαμά λαιδη
...αλλα θες δυνατες φωτο!!
Κοιτά και αυτές πηδιούνται με κάποιον και σου λέει ο άλλος γιατι να μην ειμαι εγώ αυτος ο κάποιος..
αλλά δεν υπάρχει γαμάω και έχω το κεφάλι μου ήσυχο.. εχουν κι αλλες υποχρεώσεις τα κονέ με τις γκομενες.. οποιος αντέχει μπλέκει.. αλλιώς πάει σε τάνες.. εγω κάνω το 2ο και χω το κεφάλι μου ήρεμο!
Αυτο ειναι το κολπο.. φωτος με κατι λιονταρια/λύκους κτλ ή κατι φάτσες γαμησετα δεν απαντάει καμία..
Θέλουν να βλέπουν πολλές φωτος οι γκομενες και να αντιλαμβάνονται τη κοινωνικότητα σου..
Προφιλ με 2-3 φωτος δεν εχει πιθανοτητες..
Πολλες φωτος και οχι μοναχικες αλλα απο εξοδους, διακοπές, βολτες κτλ κτλ
και μετά μετράει η εμφάνιση...
Μονο έτσι γαμάς απο τα Social..
Eγω πάντως ευχαριστώ την τυχη μου που δεν είμαι εγω αυτος ο κάποιος
απλα τωρα τελευταια μπλέκομαι σε τέτοιες κουβέντες και δεν γράφω κριτικές γιατι έχω ριξει αποχη στο πληρωμενο για τον λογο ότι είμαι εκτος αθηνων και εδώ οι πουτανες κοστιζουν περισσοτερο λογω μονοπωλιου.