Νέα

Γαμάς εύκολα με καλό αμάξι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα unknowndark
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 136
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

unknowndark

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Like
5.300
Πόντοι
1.056
Έχω ένα φίλο που με εχει ζαλίσει να πάρω την καινούργια την mercedes CLA γιατι ειναι μουνομαγνητης λεει και θα φορτώνεις γκομενακια πιο εύκολα,

Εγω απο την άλλη λέω να πάρω ενα VW για να κάνω την δουλειά μου αλλα με έχει βάλει σε σκέψεις.

Υπάρχει κάποιος απο εδω που να τον εχει βοηθήσει το ακριβό καλό αμάξι να φορτώσει πιο εύκολα μ@νια ?

Οχι τίποτα άλλο, αλλα μην δωσω +15 χιλιάδες ευρω εξτρά χωρίς λόγο.

26737.jpg

hany

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2022
Like
193
Πόντοι
1
Έχω ένα φίλο που με εχει ζαλίσει να πάρω την καινούργια την mercedes CLA γιατι ειναι μουνομαγνητης λεει και θα φορτώνεις γκομενακια πιο εύκολα,

Εγω απο την άλλη λέω να πάρω ενα VW για να κάνω την δουλειά μου αλλα με έχει βάλει σε σκέψεις.

Υπάρχει κάποιος απο εδω που να τον εχει βοηθήσει to ακριβό καλό αμάξι να φορτώσει πιο εύκολα μ@νια ?

26737.jpg
και φυσικα να παρεις το ακριβο μη σου πω και ακριβοτερο ! θα γαμας ολη μερα ! δεν θα τις προλαβαινεις !

poutaniaris_anhr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
14
Like
861
Πόντοι
311
Μόνο με το αμάξι δεν γινεται δουλιτσα φιλε...
Θελει να βρεξεις κωλο για να γαμησεις αξιοπρεπες μουνακι.
Το καλο αυτοκινητο θα σε βοηθήσει οταν ΗΔΗ εχει γινει το κονε και βγεις με την αλλη, να την γυρισεις σπιτι της πχ για να την κανει να σκεφτεται οτι εισαι κονομημενος και ότι θα πουλησει κ λιγη μουρη μαζι σου.

Τωρα αν πας και παρεις καμια λαμπργκινι καμπριο, μπορει να σου κατσει κ κανενα ξεκωλακι ετσι χυμα για να κανει τη βολτα της.
Παντως αν το παιρνεις το καλο αμαξι για το μουνι, σου συνιστω να τα χαλασεις στις πουτανες. Με τοσα λεφτα θα γαμας εκλεκτο μεζε για κανα δυο χρονια μεχρι να μαρουλιασει το παπαρι σου.

ασωτος40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
1.227
Πόντοι
376

Υπάρχει κάποιος απο εδω που να τον εχει βοηθήσει το ακριβό καλό αμάξι να φορτώσει πιο εύκολα μ@νια ?

26737.jpg
Φίλε άμα είναι γαμησεις θα γαμησεις και χωρίς cla αυτά είναι καθαρά άμα το έχεις με τις γκόμενες η δεν το έχεις .
Βέβαια άμα έχεις τα φράγκα και δεν σου λυπούν πάρε Mercedes μια ζωή την έχουμε εξάλλου .
Αλλά όχι αποκλείστηκα για τα μουνια

greekfeet

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
1.458
Πόντοι
2.487
Φιλε μην παρεξηγηθεις με αυτο που θα σου πω.
Το να φορτωνεις γκομενακια ειναι κυριως στο μυαλο και οχι στο αυτοκινητο.
Αυτος που το χει και ειναι player θα τα φορτωσει στην cla.
Εσυ αν την παρεις το μονο που θα καταφερεις ειναι να εχεις αγορασει ενα ακριβο αυτοκινητο, και παλι μπουρδελακιας θα σαι. Γιατι αν ησουν player δεν θα εγραφες ζητωντας αυμβουλες σε ενα forum.

Παρε ενα kia να κανεις τη δουλεια σου.

sugardadis

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουν 2007
Κριτικές
10
Like
593
Πόντοι
5.845
Για να γαμήσεις αποκλειστικά με το καλό αμάξι,πρέπει να είναι σπορ ή κάτι πολύ ακριβό.
Η Μερσέντα δεν είναι κάτι ιδιαίτερο.

Από Z4 ή Cayenne, ή M2 BMW και πάνω ναι.
Με τα υπόλοιπα απλά πετάς τα λεφτά σου.

Είχα κάποτε καλό αυτοκίνητο, ότι γαμούσα πριν γαμούσα και με το καλό.

Για να εντυπωσιάσει το αυτοκίνητο, ο κανόνας είναι, ότι πρέπει να είναι κάτι που δεν κυκλοφορεί συχνά τριγύρω και από Μερσεντές βρωμάει ο τόπος.

Πάρε μια Mustang και θα γαμήσεις μέχρι να βαρεθείς.

Η Mercedes είναι ακριβή αλλά τα τετράπορτα στο μυαλό της γυναίκας κάνουν και οικογενειακό αμάξι, οπότε μην περιμένεις θαύματα.

Σπορ ή muscle car για σιγουριά.
Πάντως συμφωνω με τον greekfeet, εκτός κι αν όπως είπα πας σε εντυπωσιακά αυτοκίνητα, δε βγάζεις γκόμενα μόνο με το αμάξι.

Όσο για Mercedes ή VW δε θα αγόραζα κανένα από τα 2, εταιρείες με προβλήματα στο aftersales service.

Ford και μονο Ford στην Ελλάδα, καλύτερη αντιπροσωπεία μακράν.

Ότι κι αν έχει χαλάσει μέσα στην εγγύηση, ακόμα κι από νοθευμένη βενζίνη, το άλλαξαν χωρίς να το ζητήσω.

Στο εξωτερικό, που είναι σοβαρότεροι, BMW αποκλειστικά (είχα Μ1).

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
12 Μαΐ 2022
Like
949
Πόντοι
81
τα παντα(ολες οι επιτυχιες δλδ) στην ζωη του αντρα ειναι προεκταση του πεους του, αρα και ενα ακριβο αυτ/το ναι σε κανει να φαινεσαι πιο <ψωλαρας> ομως μην στηριζεσαι αποκλειστικα στο οχημα
εαν το γουσταρεις το αμαξι παρ'το για εσενα

• Like
Αντιδράσεις: Nubic

sotos-nl

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2021
Κριτικές
30
Like
1.509
Πόντοι
2.391
Φιλε μην παρεξηγηθεις με αυτο που θα σου πω.
Το να φορτωνεις γκομενακια ειναι κυριως στο μυαλο και οχι στο αυτοκινητο.
Αυτος που το χει και ειναι player θα τα φορτωσει στην cla.
Εσυ αν την παρεις το μονο που θα καταφερεις ειναι να εχεις αγορασει ενα ακριβο αυτοκινητο, και παλι μπουρδελακιας θα σαι. Γιατι αν ησουν player δεν θα εγραφες ζητωντας αυμβουλες σε ενα forum.

Παρε ενα kia να κανεις τη δουλεια σου.
Δεν ειναι ετσι τα πραγματα εκτος και αν το μονο περουσιακο στοιχειο ειναι το αυτοκινητο. Το χρημα αγοραζει πολλα και δεν ειναι δυσκολο να γινεις plyer αρκει να το εχεις και να σκεφτεσαι θετικα.

Εγγρ.
24 Αυγ 2021
Κριτικές
2
Like
124
Πόντοι
0
Επίσης οι περισσότερες γυναίκες δεν έχουν ιδέα από αυτοκίνητα και τιμές (εκτός αν είναι κάτι που χτυπάει πολύ έντονα στο μάτι όπως ένα θηριώδες suv λ.χ.) οπότε οι περισσότεροι με ακριβά αυτοκίνητα καταλήγουν να δέχονται πολλά περισσότερα κομπλιμάν από άλλους αμαξόκαβλους παρά από γυναίκες!
*Υ.Γ. αν δεν θες απαραίτητα καινούριο αυτοκίνητο θα σου πρότεινα με το budget της cla να χτυπήσεις μια μεταχειρισμένη A45 amg του 13-15. Απίστευτες επιδόσεις, πανέμορφο και μαγευτικός ήχος.

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.547
Πόντοι
1.706
Προσωπικα bmw 318i cambrio δεν μου εδωσε ποτέ τιποτα.
Ποιο πολλα μου εδινε ο τιτλος του παντρεμενου και η ηλικια εως 28 οταν ειχα vw transporter βανακι.

Αυτα στην ελλαδα.
Στην γερμανια ακομη χειροτερα.
Παρατηρησα να περνανε πορσε κ οι γκομενες ουτε διαπεραστικες ματιες δεν ριχναν.

Εγγρ.
12 Μαΐ 2022
Like
949
Πόντοι
81
του κυνηγου και του ψαρα το πιατο 9 φορες ειν΄αδειανο και μια φορα γεματο
οτι και αν εχεις εαν δεν εισαι σελεμπριτος και εισαι καμακιας(και καλα κανεις) εχεις 10% πιθανοτητες επιτυχιας

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom