Old Devil
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 11
- Like
- 610
- Πόντοι
- 596
με αγαπη τα λεωγιατι εχεις μισος και βριζεις αγαπητε μου συνανθρωπε;πες μας τι σε βασανιζει
με αγαπη τα λεωγιατι εχεις μισος και βριζεις αγαπητε μου συνανθρωπε;πες μας τι σε βασανιζει
συγκινει η αγαπη σου αγαπητε...αν δεν εμβολιαστεις ρε γαμημενε σε βλεπω να πηγαινεις Σκοπια για κρεβατιμε αγαπη τα λεω
να παρακαλας η μαλακια που εβαλες μεσα σου να μην σε στειλει αδιαβαστο σε κανα δυο χρονιασυγκινει η αγαπη σου αγαπητε...αν δεν εμβολιαστεις ρε γαμημενε σε βλεπω να πηγαινεις Σκοπια για κρεβατι
100 χρονια θα φτασω τωρα...και μολις κανω και τριτη δοση θα σε ΓΑΜΑΩ μεχρι τα 100να παρακαλας η μαλακια που εβαλες μεσα σου να μην σε στειλει αδιαβαστο σε κανα δυο χρονια
τουλαχιστον καποτε τα πειραματοζωα τα πληρωναν..100 χρονια θα φτασω τωρα...και μολις κανω και τριτη δοση θα σε ΓΑΜΑΩ μεχρι τα 100
re kariolη γιατι πειραζεις το παιδι100 χρονια θα φτασω τωρα...και μολις κανω και τριτη δοση θα σε ΓΑΜΑΩ μεχρι τα 100
θα πεθανεις ρε μαλακα...κανε καμια διαθηκη να υπαρχει γιατι το χτικιο προελαυνειτουλαχιστον καποτε τα πειραματοζωα τα πληρωναν..
τον αγαπω τον εκτιμω τον συμπαθω αλλα ειναι ψεκιre kariolη γιατι πειραζεις το παιδι
μωρε εγω αν παω θα παω απο φυσικα αιτια.. οχι απο αγνωστα αιτια και αδιευκρινιστες συνθηκεςθα πεθανεις ρε μαλακα...κανε καμια διαθηκη να υπαρχει γιατι το χτικιο προελαυνει
απο κοβιντ θα παςμωρε εγω αν παω θα παω απο φυσικα αιτια.. οχι απο αγνωστα αιτια και αδιευκρινιστες συνθηκες
σε φαγαν λαχανο καιμενε και δεν το καταλαβες καν
εγω πινω φυσικη φαντα και δεν με αγγιζει χαρος.. εσυ απο την αλλη τρυπηθηκεςαπο κοβιντ θα πας
ψεκι γαμημενοεγω πινω φυσικη φαντα και δεν με αγγιζει χαρος.. εσυ απο την αλλη τρυπηθηκες
οι μελοθανατοι με χαιρετουν σαν να λεμε
καλο παραδεισοψεκι γαμημενο
τι θες να ταφεις η να αποτεφρωθεις;καλο παραδεισο
Οι γιατροί τις δίνουν κανένα ψιλό εννοώ. Άσχετα με τον μισθό τους, χαρτζιλίκι. Ο ανταγωνισμός είναι μεταξύ τους για ποια τα καταπίνει και ποια όχι.Νομίζεις ότι επειδή η νοσοκόμα έκανε cim θα πάρει bonus;Στον ιδ.τομεα ,ίσως στο Δημόσιο ΟΧΙ!
Θλιβερό θέαμα ζαμπόν-τοξοβόλουοτι πεις αγορι
Έχει πεθάνει πλέον ο συγκεκριμένος. Καμμιά 4ετία τώρα.Θλιβερό θέαμα ζαμπόν-τοξοβόλου
Ελβετία πιο εύκολο να σε πηδηξει η υπάλληλος με κάνα στραπον πάρα εσύ αυτήν...Οπότε μιλάμε για Αγγλία ή Ελβετία.
Ελβετία πιο εύκολο να σε πηδηξει η υπάλληλος με κάνα στραπον πάρα εσύ αυτήν...
Τι να πωΓια πες για τις...ελβετιδες!