Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Εμενα μου εστειλε χτες το βραδυ στο ξεκαρφωτο 70 για μια πιστολια στο λακομπα.ρε που παμε ρε!που παμε ρε!Μου εστειλε στο fb για 100 μονο σε συγκεκριμενο ξενοδοχειο. Ποσο παλιες ειναι οι φωτογραφιες; Για να μην τα κλαιω μετα. Κατηγορια milf ή χειρότερα;
κ ο γκόμενος να γράφει εισαι ο έρωτας μου! ΟϊμεεεεεεεεΈχει επανέλθει δυναμικα πάλι η εν λόγω. ..ξέρουμε δε τι κατάσταση βρίσκεται. ...φωτογραφίες παλιές στο φατσο βάζει συνέχεια
Την ειδες προσφατα? η ειδες προσφατες φωτος?δυνατο εργαλειο η κυρια...
απο φωτο εδω που εχει...εκτος αν ειναι απο τα νιατα τηςΤην ειδες προσφατα? η ειδες προσφατες φωτος?
απο φωτο εδω που εχει...εκτος αν ειναι απο τα νιατα της![]()
Τώρα πώς είναι η κοπελα;Αυτες ναι... δεν τις λες φρεσκιες με τπτ
Τώρα πώς είναι η κοπελα;
Κυριοι τη γκαμπριελλα την εχω φιλη στο φατσοβιβλιο.Ομως εδω και αρκετες μερες ο οι λογαριασμοι της ειναι κλειδωμενοι.Το γιατι δεν γνωριζω.Ειχε 2 προφιλ σε καποια φαση 3 και ολα ειναι κλειδωμενα. :S :S :S :S :S
κοιταξε δηλωνε παντρεμενη και απο οτι ανεβαζε στο φατσοβιβλιο δουλευε και σε συγκεκριμενο ξενοδοχειο.Αν εισαι παντεμενος με μια που εργαζεται και φερνει λεφτα στο σπιτι την αφηνεις να σταματησει την δουλεια;;;;μπορει να εκοψε..