TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
Το ξέρω φίλε ...από μικρός όλοι με θαύμαζαν και μου έλεγαν φτου σου αγόρι μου πως είσαι έτσι το σόι σου μέσαΩραίος ο Τάσσος!!!!!.
Το ξέρω φίλε ...από μικρός όλοι με θαύμαζαν και μου έλεγαν φτου σου αγόρι μου πως είσαι έτσι το σόι σου μέσαΩραίος ο Τάσσος!!!!!.
Φίλε αξίζει μια δοκιμή δροσερό όμορφο κορίτσι αν έκανε κάποια πράγματα ακόμη θα ήταν σούπερΕμένα πως μου έχει ξεφύγει τόσο καιρό ...απορώ .με μένα
Μάλιστα κύριε Καρυπίδη στα υπόψηνΦίλε αξίζει μια δοκιμή δροσερό όμορφο κορίτσι αν έκανε κάποια πράγματα ακόμη θα ήταν σούπερ
Μάλιστα κύριε Καρυπίδη στα υπόψην
Φίλε πάω μαζί της γιατί έχει τελειώσει νοσηλευτική και με φροντίζει μου δίνει τα φάρμακα μου με πηγε στο ΙΚΑ να κάνω εμβόλιο και της έκανα και εγώ
Λογικό ρε συ.. για την τιμή και την ηλικία τις είναι μια χαρά.Φίλε αξίζει μια δοκιμή δροσερό όμορφο κορίτσι αν έκανε κάποια πράγματα ακόμη θα ήταν σούπερ
βλακακο και δεν την εχεις γιατι δεν μπορεις απο την αλλη δεν φιλαει καθολου ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΤιμιο και καλο κοριτσι και η τιμη της σουπερ για την ηλικια της και για οτι κανει το μονο μειων της εινε που δε δινει ευκολα φιλια
ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΑσε ρε τσατσουλη που ξερεις και πιες γαμαω εχει κιενα αλλο κακο η αφροδιτουλα δε δινει εικοσαρικακια για το νταβατζοπρομοσιον ξερεις εσυ
εξακολουθει να μην φιλαει? (ξερω εχουμε covid, ωστοσο ειναι απολυτα σημαντικο για μενα στο σεξ). εστω αν φιλαει με rapid test, κλπ.
είναι θέμα ιικού φορτίου.Ναι, τώρα κι αν δεν φιλάει.. Πάντως αυτό το παραμυθάκι ότις μπορείς να είσαι αγκαλιά με τη γκόμενα, να της πετάς τα χύσια πάνω και να μην κολάς κοβιντ αν δεν φιλάς, με ξεπερνάει.. πολύ δράκος..
Ναι φίλε μου κανονικά!!Καλημέρα. Ξέρει κανείς δουλεύει η κοπέλα?
μέσω mail μόνο!Μαγκες καλησπερα ξερουμε το κινητο της;
η κοπελα επιστρεφει τον νοεμβριο και οταν ειναι ετοιμοπολεμη θα βαλει αγγελιαΜαγκες καλησπερα ξερουμε το κινητο της;