Νέα

Γ ' Σεπτεμβρίου 59,Αθήνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pathos gia ta temachia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 911
  • Εμφανίσεις 192K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

aristofan1945

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
0
επιστρέψει η γνωστή Ειρήνη από τις διακοπές?

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.746
Πόντοι
216
ρε παιδια, απορω σ αυτο το μαγαζι πως ακομα εχουν αυτη την ξυνισμενη (Ναντια) να υποδεχεται τους πελατες!
Πραγματικα ειναι αισχρη! Μια φορα χρειαστηκα να περιμενω ενα τεταρτο ν αδειασει δωματιο, και δεν αντεχα να την εχω διπλα μου! Λες και μου ρουφουσε την θετικη ενεργεια μου! Ποσες amita motion να πιω πια να την αναπληρωσω μετα?

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.166
Πόντοι
456
H Nantia στον αγωνιστικο χωρο σημερα με ασπρη ποδια νοσοκομας,την τιμησα επειδη ειχα να κανω καιρο μαζι της,στα εντος το απολυτο εργαλειο παρα τα χρονακια της

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.918
Πόντοι
7.815
H Nantia στον αγωνιστικο χωρο σημερα με ασπρη ποδια νοσοκομας,την τιμησα επειδη ειχα να κανω καιρο μαζι της,στα εντος το απολυτο εργαλειο παρα τα χρονακια της

Η κουφάλα .. εμένα μου αρνήθηκε (αν κ παλιός γνώριμος ...)

είχε δυο λαδοκορες (Σοφία κ Βερόνικα αν δεν με απατά η μνήμη μου) κ τις λέω "πάμε να θυμηθούμε  τα παλιά" κ με γειώσε ..

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.179
Πόντοι
506
Η κουφάλα .. εμένα μου αρνήθηκε (αν κ παλιός γνώριμος ...)

είχε δυο λαδοκορες (Σοφία κ Βερόνικα αν δεν με απατά η μνήμη μου) κ τις λέω "πάμε να θυμηθούμε  τα παλιά" κ με γειώσε ..

..Ρε..δεν τις στέλνετε όλες στο διάολο? Τελειώσαν αυτά τα κωλομάγαζα...πάρτε το χαμπάρι...ο νους τους τώρα είναι πώς να σε ξεπετάξουν για να σου πάρουν το 60άρι...όσο γι αυτή την ξινή...ποτέ δε μου άρεσε και ευτυχώς δεν την πήρα...

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
ναι... αλλά έκανε - κάνει ωραίο γλυφοκώλι...

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.166
Πόντοι
456
..Ρε..δεν τις στέλνετε όλες στο διάολο? Τελειώσαν αυτά τα κωλομάγαζα...πάρτε το χαμπάρι...ο νους τους τώρα είναι πώς να σε ξεπετάξουν για να σου πάρουν το 60άρι...όσο γι αυτή την ξινή...ποτέ δε μου άρεσε και ευτυχώς δεν την πήρα...
Αυτο ακριβως επισημαινω,ναι μεν ειναι θεοξινη εξω,μεσα παντως ειναι αψογη ,Βερονικα νεα εισοδος στο μαγαζι,αναζητειται εθελοντης

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
....ρενα,ειρηνη,καρινα,κτλ,κτλ,κτλ...στο γ σεπτεμβριου 25...αξεχαστα χρονια...

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.051
Πόντοι
42.697
για να μην την πατησει καποιος και φαει την φολα:
Κατερινα Ουζμπεκα
Χοντρικα: Μασαζ συντομο και μετριότατο/ατεχνο. Πιπα μονο λαστιχο, γλωσσοφιλα γιοκ και γενικα πτωμα.
Κριμα το καλο κορμακι.
Στα υποψην η Βαλερια - ξανθο αλογο Ρουμανικο.

Περασα και απο το υπερπαρακμιακο Σολωμου 66. Εθεαθησαν 3 κτηνη. 2 βοοειδη 150 κιλα και ενα σκελετωμενο γερικο σκιάχτρο...
Τελειο περιβάλλον για τον Ανατολ, χαχαχα  :rockon:

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Να ζητήσω συγνώμη από τον φίλο ζερο αν έσκασε το 60άρι, γιατί πριν από ένα - ενάμισο μήνα είχα περάσει και την είχα συζητήσει και μου τα είχε πει αυτά. Όχι πίπα χωρίς και όχι γλωσσόφιλα. Και φυσικά δεν την είχα πάρει. Ξέχασα όμως να τα γράψω εδώ.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.051
Πόντοι
42.697
Να ζητήσω συγνώμη από τον φίλο ζερο αν έσκασε το 60άρι, γιατί πριν από ένα - ενάμισο μήνα είχα περάσει και την είχα συζητήσει και μου τα είχε πει αυτά. Όχι πίπα χωρίς και όχι γλωσσόφιλα. Και φυσικά δεν την είχα πάρει. Ξέχασα όμως να τα γράψω εδώ.

δεν πειραζει αγαπητε

pixis

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Φίλε zero καλησπερα,

στο ΣΕΠ 59 η Ναντια δινει εντολές οπότε και παραπάνω να θελουν να κανουν δεν μπορούν.

απλά θεωρω τρέλα να δωσεις 60 € για καποια εκεί μεσα.

Μονο η Αννα από τις τελευταίες τα αξιζε και αυτη στο τέλος ηταν αστα να πάνε τρομαρα της ειχε και γκομενο και το ελεγε.

Η τιμη η μεγιστη που πρεπει να ειναι εκεί με φουλ πρόγραμμα (και κώλο) ειναι τα 40 € max.

και οχι μονο εκεί και στο ΣΕΠ 119 ΡΕΙΚΙ, Μονης Προδρόμου στο Μακεδονίας 5 και σε πολλά άλλα Μαρνης 28 και όλα τα γυρω.

Το 40αρι πρέπει να αποτελεί το βασικο ποσό θελουν δεν θέλουν γιατί απλά οι υπηρεσίες και οι χωροι τους δεν ειναι ούτε για τόσα

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
εσύ τα λές αλλά ποιός σε ακούει... εδώ υπάρχουν άλλοι που σκάνε 100ρες στο Σ29 για την Ελένη την Μόνικα την Λία και την Μελίνα που έπρεπε να είχαν αφοπλιστεί από την προηγούμενη 10ετία... ζητώ συγνώμη από τους Μιλφάκο-Γκράννυδες...

daredevil12345

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2013
Κριτικές
5
Like
34
Πόντοι
6
Φίλε zero καλησπερα,

στο ΣΕΠ 59 η Ναντια δινει εντολές οπότε και παραπάνω να θελουν να κανουν δεν μπορούν.

απλά θεωρω τρέλα να δωσεις 60 € για καποια εκεί μεσα.

Μονο η Αννα από τις τελευταίες τα αξιζε και αυτη στο τέλος ηταν αστα να πάνε τρομαρα της ειχε και γκομενο και το ελεγε.

Η τιμη η μεγιστη που πρεπει να ειναι εκεί με φουλ πρόγραμμα (και κώλο) ειναι τα 40 € max.

και οχι μονο εκεί και στο ΣΕΠ 119 ΡΕΙΚΙ, Μονης Προδρόμου στο Μακεδονίας 5 και σε πολλά άλλα Μαρνης 28 και όλα τα γυρω.

Το 40αρι πρέπει να αποτελεί το βασικο ποσό θελουν δεν θέλουν γιατί απλά οι υπηρεσίες και οι χωροι τους δεν ειναι ούτε για τόσα

ποσο δικιο εχεις ~!!!~ 

daredevil12345

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2013
Κριτικές
5
Like
34
Πόντοι
6
εσύ τα λές αλλά ποιός σε ακούει... εδώ υπάρχουν άλλοι που σκάνε 100ρες στο Σ29 για την Ελένη την Μόνικα την Λία και την Μελίνα που έπρεπε να είχαν αφοπλιστεί από την προηγούμενη 10ετία... ζητώ συγνώμη από τους Μιλφάκο-Γκράννυδες...

παροπλιστεί  :grin:
+1000

nikpal

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2013
Like
777
Πόντοι
81
Μαγκες δεν ξερω τι λετε αλλα εγω τουλάχιστον με την Μαρινα περναω παρα πολυ καλα.. εχω πολυ καιρο να παω. Πανω απκ 3 μηνες.. ελπιζω να ναι ακομα εκει. Ειναι ο μονος καλος λογος βεβαια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom