sakarvats
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 107
- Like
- 7.918
- Πόντοι
- 7.815
Τίμημα;
60αρι (λογικά ..)
Τίμημα;
Την είδα και εγώ σε πέρασμα την προηγούμενη εβδομάδα...Πάντως απογοητευτικό το ρόστερ...!
H Nantia στον αγωνιστικο χωρο σημερα με ασπρη ποδια νοσοκομας,την τιμησα επειδη ειχα να κανω καιρο μαζι της,στα εντος το απολυτο εργαλειο παρα τα χρονακια της
Η κουφάλα .. εμένα μου αρνήθηκε (αν κ παλιός γνώριμος ...)
είχε δυο λαδοκορες (Σοφία κ Βερόνικα αν δεν με απατά η μνήμη μου) κ τις λέω "πάμε να θυμηθούμε τα παλιά" κ με γειώσε ..
Αυτο ακριβως επισημαινω,ναι μεν ειναι θεοξινη εξω,μεσα παντως ειναι αψογη ,Βερονικα νεα εισοδος στο μαγαζι,αναζητειται εθελοντης..Ρε..δεν τις στέλνετε όλες στο διάολο? Τελειώσαν αυτά τα κωλομάγαζα...πάρτε το χαμπάρι...ο νους τους τώρα είναι πώς να σε ξεπετάξουν για να σου πάρουν το 60άρι...όσο γι αυτή την ξινή...ποτέ δε μου άρεσε και ευτυχώς δεν την πήρα...
....ρενα,ειρηνη,καρινα,κτλ,κτλ,κτλ...στο γ σεπτεμβριου 25...αξεχαστα χρονια...H Nantia στον αγωνιστικο χωρο σημερα με ασπρη ποδια νοσοκομας,την τιμησα επειδη ειχα να κανω καιρο μαζι της,στα εντος το απολυτο εργαλειο παρα τα χρονακια της
ναι... αλλά έκανε - κάνει ωραίο γλυφοκώλι...
Να ζητήσω συγνώμη από τον φίλο ζερο αν έσκασε το 60άρι, γιατί πριν από ένα - ενάμισο μήνα είχα περάσει και την είχα συζητήσει και μου τα είχε πει αυτά. Όχι πίπα χωρίς και όχι γλωσσόφιλα. Και φυσικά δεν την είχα πάρει. Ξέχασα όμως να τα γράψω εδώ.
Φίλε zero καλησπερα,
στο ΣΕΠ 59 η Ναντια δινει εντολές οπότε και παραπάνω να θελουν να κανουν δεν μπορούν.
απλά θεωρω τρέλα να δωσεις 60 € για καποια εκεί μεσα.
Μονο η Αννα από τις τελευταίες τα αξιζε και αυτη στο τέλος ηταν αστα να πάνε τρομαρα της ειχε και γκομενο και το ελεγε.
Η τιμη η μεγιστη που πρεπει να ειναι εκεί με φουλ πρόγραμμα (και κώλο) ειναι τα 40 € max.
και οχι μονο εκεί και στο ΣΕΠ 119 ΡΕΙΚΙ, Μονης Προδρόμου στο Μακεδονίας 5 και σε πολλά άλλα Μαρνης 28 και όλα τα γυρω.
Το 40αρι πρέπει να αποτελεί το βασικο ποσό θελουν δεν θέλουν γιατί απλά οι υπηρεσίες και οι χωροι τους δεν ειναι ούτε για τόσα
εσύ τα λές αλλά ποιός σε ακούει... εδώ υπάρχουν άλλοι που σκάνε 100ρες στο Σ29 για την Ελένη την Μόνικα την Λία και την Μελίνα που έπρεπε να είχαναφοπλιστείαπό την προηγούμενη 10ετία... ζητώ συγνώμη από τους Μιλφάκο-Γκράννυδες...