anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.189
- Πόντοι
- 506
προσφατη επισκεψη εκει και παρουσες Σοφια-μιλφ 40+ και αλλες 2 θειτσες gilf...ειπα να δοκιμασω την Σοφια,γιατι εξωτερικα εδειχνε καυλωτικη..ψηλη,ξανθια και βυζι με..προωθηση...η καταληξη ηταν ατυχης ομως...
το μασαζ ηταν σκετο χαδι,αν και οταν με ρωτησε της ειπα οτι θελω δυνατο..γυριζωντας ανασκελα,προσπαθουσα να καταλαβω αν τον ακουπαγε καθολου στο στομα,αλλα μπα,σκετη αεροπιπα...μου βαζεο προφυλακτικο και λεω τωρα θα τον παρει λιγο βαθυτερα,αλλα ανεβηκε αμεσως πανω μου και κουνιοταν μεχρι που...εχυσε οπως ειπε την γυριζω αυτην ανασκελα πανω στο μασαζοκρεβατο και εγω ορθιος.συνεχιζει να παιρνει τετοιες θεσεις,ωστε να μην μπορει να γινει πληρης διεισδυση και καθως την πιανω απο τα ποδια για να επιταχυνω μου τραβαγε τα χερια γιατι την επιανα δυνατα και καλα...
καπου εκει συγχυστηκα και της λεω οκ τελειωσαμε φυγε..εκει αλλαξε το σκηνικο και μου λεει κατσε να σου παρω πιπα,βγαζει το προφυλακτικο,εγω ορθιος-αυτη γονατιστη,την επιασα απο το κεφαλι και της πηδηξα το στομα,δεν το επαιρνε ολο μεσα,αλλα καμια σχεση με το προηγουμενο...
τελειωμα μεσα στο στομα και αφεση αμαρτιων μιας και μου ζητησε τουλαχιστον 5 φορες συγγνωμη για την προτητερη συμπεριφορα της
Σταματήστε...τι κάνετε μωρέ?? Όχι άλλο κάρβουνο...όχι άλλο κάρβουνο...