Νέα

Γ ' Σεπτεμβρίου 59,Αθήνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pathos gia ta temachia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 911
  • Εμφανίσεις 192K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

HONDACRV

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
24
Like
147
Πόντοι
291
Η Ειρήνη είναι αυτή που είναι και κάνει αυτά που κάνει γιατί είναι ΑΥΤΗ! Αν ήταν άλλη δεν ξέρουμε τι θα έκανε! Προσωπική μου άποψη; Μην μαχόμστε τα δεδομένα! Απλά, ας τα απολαμβάνουμε!
Δεν κάνω υποδείξεις και να μην εκλειφθει το σχόλιό μου ως τέτοιο!

εχεις δικιο για την ειρηνουλα, συναδελφε!  μονο που με απωθει πολυ η φατσα της.....ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ!!! και δεν κανει και τιποτα για να την διορθωσει....λιγο μακιγιαζ,καμμια αλλαγη στο μαλλι....κατι ρε γαμωτο!!

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6
Καλα βρε.......ολοκληρο honda crv χειριζεσαι,και δεν μπορεις να χειριστεις μια παραθεση;;
Απαραδεκτος!!!
Αυριο θα εμφανιστουμε μαζι ενωπιον του Kosnik,εγω για πλημμελημα λογω απουσιας τονων,και εσυ για παρανομη σταθμευση

HONDACRV

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
24
Like
147
Πόντοι
291
Έχεις δίκιο!!!!

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
εχεις δικιο για την ειρηνουλα, συναδελφε!  μονο που με απωθει πολυ η φατσα της.....ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ!!! και δεν κανει και τιποτα για να την διορθωσει....λιγο μακιγιαζ,καμμια αλλαγη στο μαλλι....κατι ρε γαμωτο!!
....δεν μπορεις να τα εχεις ολα.....ολο και κατι θα ειναι μειον,στην ολη κατασταση...απλως δινει απλοχερα,αυτο που αλλες,σε πρηζουν....

levotuss

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Like
4
Πόντοι
0
ξερουμε μεχρι τι ωρα ειναι ανοιχτα?

HONDACRV

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
24
Like
147
Πόντοι
291
Καθυστερημένη κριτική. Αν και οπαδός της Ειρήνης, αποφάσισα την προηγούμενη Ττετάρτη να "δοκιμάσω" τη σερίφισσα Νάντια. Από τη στιγμή που μπήκα μέσα, με προκάλεσε, ρωτώντας με μέ ποιαν συνήθως έχω περνώ στο δωμάτιο. Αφού έστειλε όλη την ομάδα (3 κοπέλλες, Άννα Ειρήνη και αυτή), κάνει και τη δική της παουσίαση, με ύφος πολλά υποσχόμενο. Αυτά τα έχω πληρώσει, κατά ακιρούς, αλλά μετά τη μελέτη τόσων κριτκών έγκριτων συναγωνιστών, το τόλμησα. Πραγματικά, ΑΞΙΖΕΙ! Η γυναίκα είναι εξαιρετική σε όλα. Χωρίς να βιάζεται, κάνει τα πάντα εκτός πρωκτικού και με προφύλαξη, αλλά η όλα φάση είναι εξαιρετική. Κορμί λαμπάδα, με βελούδινη υφή, σφιχτό. Μετά το πέρας του πρώτου γύρου, ακολούθησε χειρομάλαξη, όπου είχαμε και δεύτερο γύρο! Το όλον 60 ευρώ, για χρόνο πάνω από 45 λεπτά. 

maras

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ειναι καθαρες οι κοπελες εδω;

Ξερετε αν κανουν εξετασεις και ποιες;

sikos333

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
1
Στα μαγαζιά αυτά δεν υπάρχει υποχρέωση εξετάσεων. Τώρα την εποχή που έγιναν κάτι συλλήψεις οροθετικών ιερόδουλων σχεδόν έκαναν όλες. Μάλλον θα ατόνισε και αυτό με τον καιρό. Επομένως μόνο αν ρωτήσεις επί τούτου και δεις με τα μάτια σου μπορεί να είσαι σίγουρος για αυτό. Βέβαια αν το θεωρείς απαραίτητο να έχουν κάνει εξετάσεις, μπορεί να γυρίσεις σπίτι όπως έφυγες. Δηλαδή φορτωμένος

maras

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Εχει ζητησει κανεις ποτε να δει εξετασεις απο την Ειρηνη ή αλλη κοπελα του συγκεκριμενου;
Ή μπορει κανεις να ζητησει;

Γιατι συμβαινουν και απροβλεπτα και ποτε δεν ξερεις τι σου ξημερωνει

andy williams11

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
1
για να θυμηθουμε λιγο και το συγκεκριμενο μαγαζι.Σημερινο περασμα και μασαζ με το μαρινακι,αρκετα καλη στο πρωτο μερος,αλλα και στο κυριως πιατο,κοστος 60 ευρω

b0b

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2010
Κριτικές
1
Like
1.737
Πόντοι
216
Χτεσινό πέρασμα απο το ίδρυμα. 4 κοπέλες με την άννα να κάνει
Χρέη σερίφ, Eιρήνη , ενα αδιάφορο μιλφ λ Mκαι μαρίνα που πέρασα
Μασαζ χάδια αλλά το 2ο μέρος πολύ καλό με αρκετή συμμετοχή

andy williams11

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Χτεσινό πέρασμα απο το ίδρυμα. 4 κοπέλες με την άννα να κάνει
Χρέη σερίφ, Eιρήνη , ενα αδιάφορο μιλφ λ Mκαι μαρίνα που πέρασα
Μασαζ χάδια αλλά το 2ο μέρος πολύ καλό με αρκετή συμμετοχή
συμφωνω μαζι σου,η μαρινα ειναι μια καλη λυση με καλη συμμετοχη

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
Πέρασμα από το κατάστημα, όπου επέλεξα Ειρήνη, οι υπηρεσίες της οποίας είναι γνωστές και δεν υπάρχει ανάγκη περαιτέρω αναφοράς.Είδα και μια ψηλή ξανθούλα ονόματι Μαρία με γαλάνα ματάκια. Μήπως έχει κανείς δοκιμάσει το εν λόγω τεμάχιο;;;

sexomaniak

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2009
Like
14
Πόντοι
1
Εμένα από αυτό το μαγαζί μου αρέσει η ΑΝΝΑ.
Είναι Ουκρανέζα, καστανόξανθη, 1.80 χωρίς τακούνια (με τα τακούνια ακόμα ψηλότερη), αδύνατη σχετικά, αλλά κορμάρα, με στητό σώμα, πεταχτό κώλο και ποδάρες, πολύ εντυπωσιακή. Στήθος πέτρα (σιλικόνη σίγουρα). Επίσης έχει ωραίο έκφυλο πρόσωπο (κατά τη γνώμη μου).
Οι πιο πολλοί την ξέρετε, αλλά τα γράφω και για όσους δεν την ξέρουν.
Στο πρόγραμμα, είναι όπως οι περισσότερες Ουκρανέζες, που σου δίνονται (γιατί γουστάρουν αυτό που κάνουν, αλλά και για να μείνεις ευχαριστημένος και να ξανάρθεις). Κώλο μάλλον δεν δίνει.
Σε παλαιότερη επίσκεψη, δεν μετάνιωσα ούτε ένα από τα 60 ευρώ που έδωσα. Μου είπε ότι το πρόγραμμα των 60 ευρώ είναι για 40 λεπτά (εγώ σπάνια κάθομαι να μου κάνουν μασάζ, πάω κατευθείαν στο κυρίως πιάτο, οπότε το πρόγραμμα για μένα πάντα κρατάει λιγότερο).

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
...η γνωστη Νατασα απο Γ'Σεπτεμβριου 25 και Στουρναρη 63... παιδαρος
μια φορα πολυ παλια στο 25 μου ειχε δωσει και κωλο... αλλα μονο μια, δεν το εχει συστημα...
στην επομενη συναντηση οταν ξαναζητησα, εκανε τον Αλεκο...
τοτε δεν ειχε βαλει ακομα τις σιλικονες...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom