baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.299
- Πόντοι
- 5.097
μου ερχονται ατακτα πονοι στο αριστερο αρχιδι του δευτερολεπτου και φευγουν τι εχω?καλησπερα φιλε-Μπαρε,αρχοντα-τειγνωστη
μου ερχονται ατακτα πονοι στο αριστερο αρχιδι του δευτερολεπτου και φευγουν τι εχω?καλησπερα φιλε-Μπαρε,αρχοντα-τειγνωστη
βάλε και λαστ κρίστμας στο κασετόφωνο να παίξειwhittard tea with vannila honey βλαχαρες που θα μου το παιξετε δηθεν και κουλτουρα.
ελληνικος μονο το πασχα για να καθαρισουμε τα πασχαλιατικα.ελληνικός διπλός, βουτάω και μπισκοτάκι χριστουγεννιάτικο, άλλο επίπεδο πρόσφυσης
Συστροφήμου ερχονται ατακτα πονοι στο αριστερο αρχιδι του δευτερολεπτου και φευγουν τι εχω?
εχω παει σε αλλο επιπεδο.βάλε και λαστ κρίστμας στο κασετόφωνο να παίξει
εχεις να γαμησεις καιρομου ερχονται ατακτα πονοι στο αριστερο αρχιδι του δευτερολεπτου και φευγουν τι εχω?
άνοιξε καμιά πύλη ο Dr. Strange?εχω παει σε αλλο επιπεδο.
εχω ενα διλλημα 9 εχει μπασκετακι αλλα εχει και μονος στο σπιτι,τι να δω?εχεις να γαμησεις καιρο
είσαι το ταίρι μου δες...εχω ενα διλλημα 9 εχει μπασκετακι αλλα εχει και μονος στο σπιτι,τι να δω?
μονος στο σπιτι ρεεχω ενα διλλημα 9 εχει μπασκετακι αλλα εχει και μονος στο σπιτι,τι να δω?
Σεφερλη skaiεχω ενα διλλημα 9 εχει μπασκετακι αλλα εχει και μονος στο σπιτι,τι να δω?
Μουνόπανο έπρεπε να σε πεί....RE ΜΕ ειπε λινατσα η βλαχαρα?
εισαι μουνης ρε.είσαι το ταίρι μου δες...
και εσυ το ιδιο.Σεφερλη skai
μονο εσυ.μονος στο σπιτι ρε
καλησπερα ρομπε ντι καπα.
εχω ενα διλλημα 9 εχει μπασκετακι αλλα εχει και μονος στο σπιτι,τι να δω?
που να χεστεις απο τα μελομακαρονα κουτσε.Μουνόπανο έπρεπε να σε πεί....
τι κανεις τζιμακο;
ποια ταινια ειναι να την εχω στα υποψιν.
Ήδη έγινε αυτό...που να χεστεις απο τα μελομακαρονα κουτσε.
Zatoichiποια ταινια ειναι να την εχω στα υποψιν.