brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.901
- Πόντοι
- 2.606
Ήπιε ο μαλακας λίγο κρασί και νομιζε ότι θα του στείλουν καμία γκριντ αβεντουςΈτσι όπως στο είπε σαν πρόταση για περαιτέρω ήταν....
![]()
Ήπιε ο μαλακας λίγο κρασί και νομιζε ότι θα του στείλουν καμία γκριντ αβεντουςΈτσι όπως στο είπε σαν πρόταση για περαιτέρω ήταν....
![]()
To Hidden Blade απεικονίζει και την παρακμή των σαμουράι που από μάχες σώμα με σώμα έπρεπε να εκπαιδευτούν σε όπλα με πιρύτιδα και έτσι χάθηκε ο θεσμός.Mου αρέσει ότι αφορά από την εποχή Όντα Νομπουνάγκα μέχρι την εποχή Μεϊτζι και την βιομηχανοποίση αλλά και την στρατιωτικοποίηση της Ιαπωνικής κοινωνίας.
Η Γιακούζα και ότι αφορά αυτήν δεν με ελκύει ιδιαίτερα...
Στα προσεχώς....To Hidden Blade απεικονίζει και την παρακμή των σαμουράι που από μάχες σώμα με σώμα έπρεπε να εκπαιδευτούν σε όπλα με πιρύτιδα και έτσι χάθηκε ο θεσμός.
εκανα κεφαλι χθες με τα γιπαωνεζικα που γραφανε οι βλαχαρες θελουν να το παιξουν δηθεν.καφεδαρα![]()
Γιαπωνέζικο τσάι?εκανα κεφαλι χθες με τα γιπαωνεζικα που γραφανε οι βλαχαρες θελουν να το παιξουν δηθεν.
RE ΜΕ ειπε λινατσα η βλαχαρα?![]()
παω περιπατο και επιστρεφω για τσαγαρα,μολις καταναλωσα εναν nespresso tokyo.
Δε νομίζω, σε ταινίες πρέπει να αναφερόταν.
Τι γιαπωνέζικο ήπιες, για πες
πουτανες απο πατρα θα γαμηθειτε ανω λιοσια μονο οοοοοοοοοοοοοοο
whittard tea with vannila honey βλαχαρες που θα μου το παιξετε δηθεν και κουλτουρα.![]()
καλησπερα φιλε-Μπαρε,αρχοντα-τειγνωστηwhittard tea with vannila honey βλαχαρες που θα μου το παιξετε δηθεν και κουλτουρα.![]()