brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.035
- Πόντοι
- 2.606
Τι είναι αυτό;μλκ εσκασα για δωρα ενα 200αρι και μου εστειλαν δωρο το αρωμα vox.
Τι είναι αυτό;μλκ εσκασα για δωρα ενα 200αρι και μου εστειλαν δωρο το αρωμα vox.
το αρωμα που φορας. πως λεγeinai που γραφει καλλιτεχνικα τη μαρκα.Τι είναι αυτό;
Πάλι δεν κατάλαβατο αρωμα που φορας. πως λεγeinai που γραφει καλλιτεχνικα τη μαρκα.
Στην πέφτει ρε μαλάκαΠάλι δεν κατάλαβα
εισαι και μεθυσμενος.Πάλι δεν κατάλαβα
και συ στον νιπλη μωρη κιουνεφο .Στην πέφτει ρε μαλάκα
Μπα...και συ στον νιπλη μωρη κιουνεφο .
γαμανε γιαπωνεζικα αλλα και κορεατικα..Θα συνεχίσω και εγώ με Ιαπωνέζικο σινεμά και θα προτείνω κάτι που αφορά την εποχή Τοκουγκάβα...
Απίστευτοι λαοί και χώρες ποιοτικότατες και οι 2....γαμανε γιαπωνεζικα αλλα και κορεατικα..
ΥΓ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ
ευκαιρια να παρετε κορεατη προπονητη.Απίστευτοι λαοί και χώρες ποιοτικότατες και οι 2....
Τι να λέμε τώρα....
υγ.
Το αγαπημένο μου από Κιτάνο είναι το Κούκλες.Και τέλος αυτή.
Μου άρεσε πολύ....
Ασχολούμαι με Bujinkan αρκετα χρόνια και λατρεύω την όλη φιλοσοφία.Μεγάλη αδυναμία μου ο Κιτάνο.
Αν γουστάρεις ταινίες σαμουράι θα σου κάνω μερικές προτάσεις:
The Hidden Blade - Das verborgene Schwert (2004) 7.7 | Drama, History, Romance και Der letzte Feldzug der Samurai (2002) 7.4 | Drama, History
Mου αρέσει ότι αφορά από την εποχή Όντα Νομπουνάγκα μέχρι την εποχή Μεϊτζι και την βιομηχανοποίση αλλά και την στρατιωτικοποίηση της Ιαπωνικής κοινωνίας.Το αγαπημένο μου από Κιτάνο είναι το Κούκλες.
Αν σου αρέσει η πιο Γιάγκουζα φάση του δες
Αδερφός εξ αίματος
Hard Boiler
Sonatina
και αν θέλεις κάτι κάπως πιο φιλοσοφικό δες το "Ο Αχιλλέας και η χελώνα"
Κατάλαβες εσύ τίποτα η ο μισθωτος που γελάει;Στην πέφτει ρε μαλάκα
Έτσι όπως στο είπε σαν πρόταση για περαιτέρω ήταν....Κατάλαβες εσύ τίποτα η ο μισθωτος που γελάει;