Jim25jim
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 110
- Like
- 22.148
- Πόντοι
- 26.336
Έχεις σοβαρό προβάδισμα κωλο γεράκοΕγω πιανομαι χ2 :3 να ερθω;
Έχεις σοβαρό προβάδισμα κωλο γεράκοΕγω πιανομαι χ2 :3 να ερθω;
Επειδη το παληκαρι εθεσε περιορισμο ηλικιας μεχρι 40 κι οπως λεει το ασμα "ο ογδονταρης ειναι σαν 2 σαρανταρηδες"Έχεις σοβαρό προβάδισμα κωλο γεράκο
Αληθεια ειναι. Δεν υπαρχει πατος!
PS: φήμες λένε ότι το βάθος της μπροστινης και της πισω τρουπας είναι αμέτρητο
Καμια Ασιατομουνα σε πιπινι εχεις τωρα να μου προτεινεις; Και ας μην δινει κωλο.Μονο οσες δεν δινουν κωλο.
Ειχε Ασιατακια σε στουντιο στην Κασσανδρας 4, στον 2ο, αλλα απο τοτε με την 12χρονη εξαφανιστηκαν.Καμια Ασιατομουνα σε πιπινι εχεις τωρα να μου προτεινεις; Και ας μην δινει κωλο.
για καρπούζια είχα ακούσει κάτι...καποιος γαμουσε πεπονια παλια
και απο αυταγια καρπούζια είχα ακούσει κάτι...
ανοιξε ενα κυριακατικο poll να λυθει το ζητημα.και απο αυτα
τύπε θα μπει και πεπονοτρυπητη στο πορνοσεντονο οπως ελεγε και ο αιθερας ο τακμαναρος;ανοιξε ενα κυριακατικο poll να λυθει το ζητημα.
τιτλος Γαματε καρπουζια ή πεπονια;
τακμαν πέθανε ; τι έγινε ;τύπε θα μπει και πεπονοτρυπητη στο πορνοσεντονο οπως ελεγε και ο αιθερας ο τακμαναρος;
αλλη μια θρυλική καλτ μορφη του αγαπημένου μας σαη. ας μην ξεχναμε οτι ηταν ο ανθρωπος που εσπασε τα ταμπού στη πιατσα και οτι το να ζητας απο τη τσατσα να σου κραταει το χερι ειναι μια σεβαστή επιλογητακμαν πέθανε ; τι έγινε ;
Call girl δεν εχουμε; Μονο στουντιακες;Ειχε Ασιατακια σε στουντιο στην Κασσανδρας 4, στον 2ο, αλλα απο τοτε με την 12χρονη εξαφανιστηκαν.
Κωλ-γκιρλ ολες μουφες. Τουλαχιστον παλιοτερα οσες δοκιμασα εγω. Καζακες με ασιατικα χαρακτηριστικα, τους ελεγες νιχαο και χαο νουριεν και καναν τις ΚινεζεςCall girl δεν εχουμε; Μονο στουντιακες;
Την Γιν Γιν λες?Ειχε Ασιατακια σε στουντιο στην Κασσανδρας 4, στον 2ο, αλλα απο τοτε με την 12χρονη εξαφανιστηκαν.
Γιν-γιν , σημαινει εξυπνη στα Κινεζικα. Την πρωτη φορα που πηγα Κινα η πρωτη κοπελα που γνωρισα την λεγανε Γιν Γιν.Την Γιν Γιν λες?
Μόνο αυτή θυμάμαι στα studio
ρε αντε γαμησου ψωλιογκοΠουτσα μας
Πως μιλάς έτσι στο μουνίκακα μωρή σαλούφα ;ρε αντε γαμησου ψωλιογκο