Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.451
- Πόντοι
- 12.756
η μαλακια ειναι οτι θα πρεπει να βαλω λεφτα και απο την τσεπη μου γιατι το 500αρικο δεν φτανειΘα βαλεις ανθρωπο να υποθεσω
αλλα τι να σκοτωσεις απο τον πεθαμένο
η μαλακια ειναι οτι θα πρεπει να βαλω λεφτα και απο την τσεπη μου γιατι το 500αρικο δεν φτανειΘα βαλεις ανθρωπο να υποθεσω
θα τον φερουμε εμεις επανω οπως πανε οι γυφτοι να ζητησουν την νυφη θα κραταμε τα προικια ανθοδεσμες τουρτες κλπκαλα......οταν σηκωθεις απο τον καναπε σου για κατι αλλο εκτος απο το να πας στη χεστρα με ενημερωνεις
καλα που ηρθες τύπε , εχουμε για τσιμπιμα ενα μαλακα , στρωσου να σε κεράσουμεΓαμιολες
Τσιμπάω τυπε τώρα μην μου κόβεις την ορεξηκαλα που ηρθες τύπε , εχουμε για τσιμπιμα ενα μαλακα , στρωσου να σε κεράσουμε
Μη βριζεις ρε κωλομπαρα μερα που ειναι σήμεραθα μαθετε την αγαπη μουνοπανα θελετε δεν θελετε
μονο για αγαπη μιλαωΜη βριζεις ρε κωλομπαρα μερα που ειναι σήμερα
μονο αγαπη εχει να φάει τυπε , δειξε λιγο ανέχειαΜη βριζεις ρε κωλομπαρα μερα που ειναι σήμερα
τυπε μαλλον ηταν ηλιακη καταιγιδα θα ανεβω στην ταρατσα το βραδυ που ξερεις μπορει να δουμε αποψε και το βορειο σελαςΣήμερα λέει ρε τύποι ότι έριξε καταιγίδα χωρίς βροχή τι μαλακίες είναι αυτές τι άλλο θα ακούσουμε
τι να κάνω κι εγώ ο έρμος, με έχει πειράξει η απόρριψηΠαραμιλάτε στον ξύπνιο σας;
τι να κάνω κι εγώ ο έρμος, με έχει πειράξει η απόρριψη