Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.281
- Πόντοι
- 28.246
Παρασυρθηκε απο τον Αντζελο.Πως μιλάς έτσι στο μουνίκακα μωρή σαλούφα ;
Παρασυρθηκε απο τον Αντζελο.Πως μιλάς έτσι στο μουνίκακα μωρή σαλούφα ;
Είναι κακή επιρροή ο σκατοκαριόλης.Παρασυρθηκε απο τον Αντζελο.
μου εχει σουρει τα εξαπτερυγα ο γαμημενος απο χθες και την λες σε μενα?????Πως μιλάς έτσι στο μουνίκακα μωρή σαλούφα ;
Σε κανα κωλομπαρο. Εμπνεεται για αυτα που εγραψες.που ειναι ο φιλος- @troubakhs να μιλησουμε για αγαπη,ερωτα,καλοσυνη....
Εχει πολυ τσικνα σημερα το νημα...και καρβουνιλαπου ειναι ο φιλος- @troubakhs να μιλησουμε για αγαπη,ερωτα,καλοσυνη....
και ακαλυπτες επιταγες θα προσθετα....Εχει πολυ τσικνα σημερα το νημα...και καρβουνιλα
καθημερινακαι ακαλυπτες επιταγες θα προσθετα....
τι ωραια που ηταν τοτε με την προσωποκρατηση για χρεη...πηγαινες σκλαβενιτη να παρεις ντοματες,εβγαινες να πας στο αμαξι και σε μπαγλαρωνανε για σφραγισμενες επιταγες...και ακαλυπτες επιταγες θα προσθετα....
το γαμημενο το [πασοκ φταιει για ολα....τωρα ο Χαρτοπολεμος θ εβλεπε τον ηλιο 11 με 12 μια ωριτσα ην ημερα στον προαυλισμοτι ωραια που ηταν τοτε με την προσωποκρατηση για χρεη...πηγαινες σκλαβενιτη να παρεις ντοματες,εβγαινες να πας στο αμαξι και σε μπαγλαρωνανε για σφραγισμενες επιταγες...
το ντελιβερι φταιει!!!το γαμημενο το [πασοκ φταιει για ολα....τωρα ο Χαρτοπολεμος θ εβλεπε τον ηλιο 11 με 12 μια ωριτσα ην ημερα στον προαυλισμο
θα μπω μια στους καταζητουμενους της ιντερπολ μηπως τον καταζητουνε και εξωτερικο..το ντελιβερι φταιει!!!
αρχισανε και τα παραγγελνανε σπιτι τα ψωνια και γλυτωσανε!!
Λαμπαδα επρεπε να αναβουν στους Σκλαβενιτηδες τα μουνοπανα
Εγω λεω να τον αφησεις σε ησυχια..θα μπω μια στους καταζητουμενους της ιντερπολ μηπως τον καταζητουνε και εξωτερικο..
μονο ετσι θα σωθει ο κοζμακης απο τις απατεωνιες του
εχεις δικιο....μονο αγαπη,ΜΟΝΟ ΑΓΑΠΗ για τους αποκληρους της ζωηςΕγω λεω να τον αφησεις σε ησυχια..
Μονος και ερημος ειναι αποκληρος της ζωης,σιτεμενος με μια πινεζα να του μαγειρευει και να τον ξεβρωμιζει..
Κατσε ρε πουστη τωρα. Δηλαδη εγω δεν σου κανω να πιασεις τετοια κουβεντα μαζι μου; Δηλαδη τι παραπανω στην αγαπουλιαση εχει απο εμενα ο Τρουμπακης; Ισα ισα που σε καθε διαγωνισμο αγαπουλιασης τον εχω φαει λαχανο σε ολες!που ειναι ο φιλος- @troubakhs να μιλησουμε για αγαπη,ερωτα,καλοσυνη....
Εχω θιχτει σφοδρα. Σε παρακαλω κανε τις συστασεις....Σε κανα κωλομπαρο. Εμπνεεται για αυτα που εγραψες.
Δεν ξερω σε ποιθα κωλομπαρα μπεκρουλιαζει. Οπου εχειΕχω θιχτει σφοδρα. Σε παρακαλω κανε τις συστασεις....
Πες ποιος ειναι μεγαλυτερος αγαπουλης. Εγω ή αυτος;Δεν ξερω σε ποιθα κωλομπαρα μπεκρουλιαζει. Οπου εχειΡουμανεςΓαλλιδες μπαργουμεν υποθετω.
ΕγωΠες ποιος ειναι μεγαλυτερος αγαπουλης. Εγω ή αυτος;